Προς το περιεχόμενο

Ήγγικεν η ώρα...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

15 λεπτά πριν, foxxx είπε

Είδαμε το φως το αληθινό

Άντε επιτέλους εγώ θα είχα κοιμηθεί στο κρεβάτι μαζί τους από την πρώτη μέρα, απορώ πως άντεξε μια μέρα ολόκληρη να τα κοιτάς στα κουτιά τους χωρίς να παίξεις έστω και στα γόνατα η και οκλαδόν ??

Και ακόμα δεν τα άκουσα. Μπορώ να τα ακούσω με ακουστικά βέβαια, αλλά δεν λέει. Άσε που για να τα βάλω στην μπρίζα πρέπει να βγάλω δύο πορτατίφ. Αυτη τη δουλειά θα κάνουμε τώρα, φύγε εσύ, έλα εσύ??

Υπομονή, θα μπουν σύντομα όλα σε βάση και θα θα τα ακούσω όπως πρέπει εν ευθέτω χρόνω.?

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 minutes ago, Waterfall-K said:

Υπομονή, θα μπουν σύντομα όλα σε βάση και θα θα τα ακούσω όπως πρέπει εν ευθέτω χρόνω.?

καλά....θα βάλω εγώ, θα κοτσάρω και το λεξ απάνω και μετά θα φύγετε τρέχοντας....

5 λεπτά πριν, sultan of string είπε

καλά....θα βάλω εγώ, θα κοτσάρω και το λεξ απάνω και μετά θα φύγετε τρέχοντας....

Don't do it Fedon!

Specs talks, M🐮🐮gs walks

• Guru
55 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε

Και ακόμα δεν τα άκουσα. Μπορώ να τα ακούσω με ακουστικά βέβαια, αλλά δεν λέει. Άσε που για να τα βάλω στην μπρίζα πρέπει να βγάλω δύο πορτατίφ. Αυτη τη δουλειά θα κάνουμε τώρα, φύγε εσύ, έλα εσύ??

Α καλά. Άντε γειά!

Εγώ, και όχι μόνο, θα το είχα πάει ήδη σε δουλειά.

• Like 1
  • Χαχα 1

• Guru
1 ώρα πριν, Waterfall-K είπε

Ωραίο είναι, ωραία και τα φωτάκια του. Θα παίξεις τίποτα να ακούσουμε;

Υ.Γ.

Ακούγοντας την μουσική που παίζει στο βίντεο, προς στιγμή νόμισα πως παίζει το ίδιο το όργανο από μόνο του όταν κάνει boot ?

• Like 1

Δημοσιευμένο (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, Μανώλης Χναράκης είπε

Α καλά. Άντε γειά!

Εγώ, και όχι μόνο, θα το είχα πάει ήδη σε δουλειά.

Tι..."δουλειά" ωρέ Μανώλη?? Τα synths μου δεν βγαίνουν από το σπίτι για "δουλειές", το μόνο που μπορεί να βγει είναι το Hammond σαν μέλος μπάντας, η οποία -όπως πάντα- θα παίζει το ρεπερτόριο που γουστάρουν τα μέλη της, όχι αυτά που γουστάρει το ΧΨ μαγαζί και οι πελάτες του. 

17 λεπτά πριν, Μανώλης Χναράκης είπε

Ωραίο είναι, ωραία και τα φωτάκια του. Θα παίξεις τίποτα να ακούσουμε;

Που θες να τα συνδέσω για να σου παίξω? Έχω ένα ψυγείο εκεί δίπλα στην κουζίνα, είναι καλό για Montage??

17 λεπτά πριν, Μανώλης Χναράκης είπε

Ακούγοντας την μουσική που παίζει στο βίντεο, προς στιγμή νόμισα πως παίζει το ίδιο το όργανο από μόνο του όταν κάνει boot ?

Τσιμουδιά δεν βγάζει μόνο του. Παπαθανασίου παίζει στο background, το "Empty Streets" από το 3-CD boxset Blade Runner Trilogy, 25th Anniversary.?

Επεξεργασμένο από Waterfall-K

Specs talks, M🐮🐮gs walks

4 λεπτά πριν, sultan of string είπε

btw που θα συνδεθούν αυτά όλα?

μετα το μίξερ έχεις αυτοενισχυόμενα?

ή θα πάνε πισί κάρτα και μόνιτορ?

Όπου συνδέονταν και τα προηγούμενα, synths+organ στο Behringer RX1602 v2, stereo έξοδος στο Mackie ProFX6v3 (πάνω στο οποίο συνδέονται και τα monitors) και από κει USB στο PC και τέλος.

Απλά πράγματα φίλος.?

image.thumb.png.77fd8db2e1cef263f315f3e0479178b1.png

image.png.08e4a8504ef3920000330fdf96f2e944.png

Specs talks, M🐮🐮gs walks

• Guru
20 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε

Tι..."δουλειά" ωρέ Μανώλη?? Τα synths μου δεν βγαίνουν από το σπίτι για "δουλειές", το μόνο που μπορεί να βγει είναι το Hammond σαν μέλος μπάντας, η οποία -όπως πάντα- θα παίζει το ρεπερτόριο που γουστάρουν τα μέλη της, όχι αυτά που γουστάρει το ΧΨ μαγαζί και οι πελάτες του. 

Κατάλαβα. Όπως και ν'άχει, καλά παιξίματα σου εύχομαι.

Που θες να τα συνδέσω για να σου παίξω? Έχω ένα ψυγείο εκεί δίπλα στην κουζίνα, είναι καλό για Montage??

Μουσική ψυγείου ή μουσική κουζίνας, όπως λέμε μουσική φαγητού ?

Τσιμουδιά δεν βγάζει μόνο του. Παπαθανασίου παίζει στο background, το "Empty Streets" από το 3-CD boxset Blade Runner Trilogy, 25th Anniversary.?

okey κατάλαβα ?

Καλόπαιχτα να είναι όλα τα μηχανάκια και να τα ευχαριστηθείς.

Μας χρωστάς παίξιμο!!!

• Like 1
  • Ευχαριστώ 1

• Guru
1 λεπτό πριν, Waterfall-K είπε

Όπου συνδέονταν και τα προηγούμενα, synths+organ στο Behringer RX1602 v2, stereo έξοδος στο Mackie ProFX6v3 (πάνω στο οποίο συνδέονται και τα monitors) και από κει USB στο PC και τέλος.

Απλά πράγματα φίλος.?

Αίσχος, αυτά θέλουν μία ψηφιακή κονσόλα, π.χ. τύπου MIDAS M32, πράγματα που αρμόζουν μεταξύ τους.

• Like 1

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου