Waterfall-K Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου OP Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) Aχ ρε αλήτες, με μπριζώσατε τώρα και ψάχνω να βρω κοντινές μπρίζες να συνδέσω τα ασύνδετα. Ευτυχώς υπήρχαν δύο κοντινές μπρίζες κοντά στα M6 και XK4, οπότε στο παρακάτω βιντεάκι που τράβηξα θα δείτε το πρώτο power on τους, και μάλιστα σε Παγκόσμια πρώτη!!! Enjoy the Beasts. Επεξεργασμένο 1 Νοεμβρίου από Waterfall-K 7 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoMusictech Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου οπα!!! και αυτο που κανεις, η διαφορα του με του γιατρου ποια ειναι;;;;;!!!!!!!!!! και εγω, που ειχα βρει μια προσφωνηση, πως να σε λεω τωρα!!!!!!!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoMusictech Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Aχ ρε αλήτες, με μπριζώσατε τώρα και ψάχνω να βρω κοντινές μπρίζες να συνδέσω τα ασύνδετα. Ευτυχώς υπήρχαν δύο κοντινές μπρίζες κοντά στα M6 και XK4, οπότε στο παρακάτω βιντεάκι που τράβηξα θα δείτε το πρώτο power on τους, και μάλιστα σε Παγκόσμια πρώτη!!! Enjoy the Beasts. M6 & XK4.mov γιατι δε το λες ξ εκαθαρα!!!!! εγω σε ταρακουνισα!!!!!!!!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoMusictech Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου to "Λυπαμαι" γιατι;!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου OP Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου Μόλις τώρα, theoMusictech είπε to "Λυπαμαι" γιατι;!!!!! Γιατί το ΝΟΙΖ έχει έλλειψη από emoticons, τι να βάλω? "ΧΑΧΑ"? 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoMusictech Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου ολοι οι αλλοι δηλαδη τα λεγανε καλυτερα;;;!!! "ασ'τα μωρε!~!!!! σε λιγο τα ανοιγεις"!!!!! και μας βλεπω το 15Αυγουστο, εγω να σας κερναω τουρτα λογο των γενεθλιων μου, και ο Waterfall να ξεκολλαει ζιλοτεΪπ!!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoMusictech Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου Ναι! το εχω παρατηρησει κι εγω! δεν υπαρχουν εμοτικονς! κανονικα εδω θα επρεπε να μπει, "αισθανομαι περηφανος για'σενα!!!!!!!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου Είδαμε το φως το αληθινό Άντε επιτέλους εγώ θα είχα κοιμηθεί στο κρεβάτι μαζί τους από την πρώτη μέρα, απορώ πως άντεξε μια μέρα ολόκληρη να τα κοιτάς στα κουτιά τους χωρίς να παίξεις έστω και στα γόνατα η και οκλαδόν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoMusictech Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου Μόλις τώρα, foxxx είπε Είδαμε το φως το αληθινό Άντε επιτέλους εγώ θα είχα κοιμηθεί στο κρεβάτι μαζί τους από την πρώτη μέρα, απορώ πως άντεξε μια μέρα ολόκληρη να τα κοιτάς στα κουτιά τους χωρίς να παίξεις έστω και στα γόνατα η και οκλαδόν ΠΕΣ ΤΑ ΒΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου Εγω τον καταλαβαίνω. Αν δεν είναι τακτοποιημένος ο χώρος μου , μιλαμε οι καρφίτσες στο συρτάρι- τα κεφάλια τους να ατενίζουν τον βορρά....αν δεν είναι όλα shipshape φάση....δεν μπορώ να λειτουργήσω, ούτε να παίξω ....ούτε να κάνω τίποτα. Αλλά αυτά είναι δικά μυο OCD's..... 2 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση