Προς το περιεχόμενο

Ήγγικεν η ώρα...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο (επεξεργασμένο)

Aχ ρε αλήτες, με μπριζώσατε τώρα και ψάχνω να βρω κοντινές μπρίζες να συνδέσω τα ασύνδετα.?

Ευτυχώς υπήρχαν δύο κοντινές μπρίζες κοντά στα M6 και XK4, οπότε στο παρακάτω βιντεάκι που τράβηξα θα δείτε το πρώτο power on τους, και μάλιστα σε Παγκόσμια πρώτη!!! ?

Enjoy the Beasts.? 

Επεξεργασμένο από Waterfall-K
  • Like 7

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

οπα!!! και αυτο που κανεις, η διαφορα του με του γιατρου ποια ειναι;;;;;!!!!!!!!!!

και εγω, που ειχα βρει μια προσφωνηση, πως να σε λεω τωρα!!!!!!!!!!!!!!!

2 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε

Aχ ρε αλήτες, με μπριζώσατε τώρα και ψάχνω να βρω κοντινές μπρίζες να συνδέσω τα ασύνδετα.?

Ευτυχώς υπήρχαν δύο κοντινές μπρίζες κοντά στα M6 και XK4, οπότε στο παρακάτω βιντεάκι που τράβηξα θα δείτε το πρώτο power on τους, και μάλιστα σε Παγκόσμια πρώτη!!! ?

Enjoy the Beasts.? 

γιατι δε το λες ξ εκαθαρα!!!!! εγω σε ταρακουνισα!!!!!!!!!!

• Λυπάμαι 1

ολοι οι αλλοι δηλαδη τα λεγανε καλυτερα;;;!!!

"ασ'τα μωρε!~!!!! σε λιγο τα ανοιγεις"!!!!!

και μας βλεπω το 15Αυγουστο, εγω να σας κερναω τουρτα λογο των γενεθλιων μου, και ο Waterfall να  ξεκολλαει ζιλοτεΪπ!!!!!!!!!!

Είδαμε το φως το αληθινό

Άντε επιτέλους εγώ θα είχα κοιμηθεί στο κρεβάτι μαζί τους από την πρώτη μέρα, απορώ πως άντεξε μια μέρα ολόκληρη να τα κοιτάς στα κουτιά τους χωρίς να παίξεις έστω και στα γόνατα η και οκλαδόν ??

• Like 1

Μόλις τώρα, foxxx είπε

Είδαμε το φως το αληθινό

Άντε επιτέλους εγώ θα είχα κοιμηθεί στο κρεβάτι μαζί τους από την πρώτη μέρα, απορώ πως άντεξε μια μέρα ολόκληρη να τα κοιτάς στα κουτιά τους χωρίς να παίξεις έστω και στα γόνατα η και οκλαδόν ??

ΠΕΣ ΤΑ ΒΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ!!!

• Ευχαριστώ 1

• Moderator

Εγω τον καταλαβαίνω.

Αν δεν είναι τακτοποιημένος ο χώρος μου , μιλαμε οι καρφίτσες στο συρτάρι- τα κεφάλια τους να ατενίζουν τον βορρά....αν δεν είναι όλα shipshape φάση....δεν μπορώ να λειτουργήσω, ούτε να παίξω ....ούτε να κάνω τίποτα.

Αλλά αυτά είναι δικά μυο OCD's.....

• Συμφωνώ 2

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου