Προς το περιεχόμενο

Ήγγικεν η ώρα...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

8 minutes ago, theoMusictech said:

εγω ειλικρινα Στενοχωριεμαι. ? ?? ?? ?

Τι παει να πει , περιμενε,,, κανε διαρυθμησεις των χωρων,,, ακομα και απο το Γιατρο (που ξερει ποσο τον εκτιμω, απογοητευθηκα). Να πει / υποστηριζει τετοιες μεταμοντερνοαναρχικες ιδεες!!!!!!!!!!

ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΤΑ ΚΟΥΤΙΑ,,, οκ προσεκτικα σ'αυτο συμφωνω. Το ξεπακεταρισμα ειναι ιεροτελεστια!

Ναι σ'αυτο!

ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ,,, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΛΑ ΕΛΕΟΣ!!!

ΠΕΤΑΣ ΟΠΟΥ ΒΡΕΙΣ ΤΑ ΦΕΛΙΖΟΛ,  ΤΑ ΠΙΟΥ ΠΙΟΥ ΠΙΟΥ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝΕ (για προστασια και καλα! ρε τα δικα μας μηχανηματα δε χαλανε)!!!, ΚΑΝΕΙΣ ΠΕΡΑ ΤΑ MANUAL ΚΛΠ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, (ποιος τα χρειαζεται μωρε αυτα τωρα), ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΠΑΤΩΜΑ! πα,τω,μα κανονικα!

οκ βαζεις κανενα π ιουπιου για να μη σκονιστει το πισω μερος,,, (τα παραπανω τα λεω για το Montage M ετσι; τα υπολοιπα συγγνωμη αλλα δεν με ενδιαφερουν)!

τραβας και μια μπαλαντεζα, αν δεν υπαρχει ρευμα / πριζα κοντα, και ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΠΑΙΞΙΜΟ ΔΙΧΩΣ ΕΛΕΟΣ! Ανελεητα!!!

τερμα ηχια κονσολες, οτι εχεις απλα! μεχρι να αρχιζουν να νευριαζουν οι γειτονες!!!

Η δικη μου γνωμη πανω στο θεμα!

Και αργοτερα Καααποια στιγμη,,, φτιαχνεις και το δωματιο!

δεν γίνονται αυτά.

Τι για 5-10 ματάκηδες, ακόμα και το να βάλεις κάμερα θέλει κόπο και χρόνο.

Και δεν πήρε ένα πήρε 5-6.

Αυτό το παίξιμο δίχως έλεος, απο τον Κώστα....ε...χλωμό, θα αργήσει και αν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

5 λεπτά πριν, theoMusictech είπε

εγω ειλικρινα Στενοχωριεμαι. ? ?? ?? ?

Τι παει να πει , περιμενε,,, κανε διαρυθμησεις των χωρων,,, ακομα και απο το Γιατρο (που ξερει ποσο τον εκτιμω, απογοητευθηκα). Να πει / υποστηριζει τετοιες μεταμοντερνοαναρχικες ιδεες!!!!!!!!!!

ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΤΑ ΚΟΥΤΙΑ,,, οκ προσεκτικα σ'αυτο συμφωνω. Το ξεπακεταρισμα ειναι ιεροτελεστια!

Ναι σ'αυτο!

ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ,,, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΛΑ ΕΛΕΟΣ!!!

ΠΕΤΑΣ ΟΠΟΥ ΒΡΕΙΣ ΤΑ ΦΕΛΙΖΟΛ,  ΤΑ ΠΙΟΥ ΠΙΟΥ ΠΙΟΥ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝΕ (για προστασια και καλα! ρε τα δικα μας μηχανηματα δε χαλανε)!!!, ΚΑΝΕΙΣ ΠΕΡΑ ΤΑ MANUAL ΚΛΠ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, (ποιος τα χρειαζεται μωρε αυτα τωρα), ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΠΑΤΩΜΑ! πα,τω,μα κανονικα!

οκ βαζεις κανενα π ιουπιου για να μη σκονιστει το πισω μερος,,, (τα παραπανω τα λεω για το Montage M ετσι; τα υπολοιπα συγγνωμη αλλα δεν με ενδιαφερουν)!

τραβας και μια μπαλαντεζα, αν δεν υπαρχει ρευμα / πριζα κοντα, και ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΠΑΙΞΙΜΟ ΔΙΧΩΣ ΕΛΕΟΣ! Ανελεητα!!!

τερμα ηχια κονσολες, οτι εχεις απλα! μεχρι να αρχιζουν να νευριαζουν οι γειτονες!!!

Η δικη μου γνωμη πανω στο θεμα!

Και αργοτερα Καααποια στιγμη,,, φτιαχνεις και το δωματιο!

Patience is a virtue....image.gif.57b4863a5fa7f8064e076166778863f0.gif

Η υπομονή με κράτησε στο να περιμένω να πάρω το M6, θα μπορούσα εδώ κι ένα χρόνο τώρα να έχω φτιάξει setup με lead synth το MODX7+, και με τα ίδια ή και περισσότερα synths γύρω του. Είχα φτιάξει αρκετά τέτοια setups στο χαρτί βασισμένα στο MODX7+ όπως έχω ξαναγράψει, και παραλίγο να το κάνω ουκ ολίγες φορές, και θα χάλαγα και λιγότερα χρήματα. Τελικά -και ευτυχώς- κρατήθηκα, και σήμερα το M6 βρίσκεται σπίτι μου.?

• Like 2

Specs talks, M🐮🐮gs walks

προς Γιατρο!

Γιατρε, αν δεν υπαρχει και λιγο χυμαδιοκατασταση, δουλεια δε γινεται!

Αν δεν ακουστει και λιγο βομβος-αυτο το μαγικο βζζζζζζζζζζ-παρεμβολες καλωδιων ,> ηχιων, ,,,,!!!!! ετσι πετυχενουν τα σωστα στησιματα! σε εμενα τουλαχιστον ετσι ερχονται οι ωραιες εμπνευσεις!!!

Μια χαρα γινεται&πετυχενει! και γλιτωνει και περιτο χρονο!

τα υπολοιπα οργανα/εξοπλισμο/whatever, οπως ειπα απλως τα προσπερναω!

και ενας ματακιας να ευχαριστηθει, στις εποχες της τοσης στενοχωριας, ειναι κερδος!!!!!!!!!!

6 minutes ago, theoMusictech said:

προς Γιατρο!

Γιατρε, αν δεν υπαρχει και λιγο χυμαδιοκατασταση, δουλεια δε γινεται!

ποιός είναι ο γιατρός?

8 λεπτά πριν, theoMusictech είπε

Ο @cost_dr .

Το DR, τι σημαινει;!

Δεν είμαι γιατρός. Διάσωστης είμαι με εξειδίκευση στο προνοσοκομειακο τραύμα και τη υποστήριξη ζωης. Paramedic, πως το λένε ?

• Like 2

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

1 λεπτό πριν, Άγιος είπε

Το cos είναι εν συντομία το cosine, το συνημίτονο δηλαδή

Εδω, στο ΝΑΚΑ είμαι, πήγα να πάρω κάτι για να κατευνασω τη ζήλια μου ?

IMG_20241101_192539.jpg

• Like 2
  • Χαχα 2

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου