sultan of string Δημοσιευμένο πριν 13 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 13 ώρες 1 minute ago, Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε said: νήμα λέει, εδώ έχει γίνει σεντόνι μεγαλύτερο του champions league Ε το ψαχνει το πραγμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο πριν 13 ώρες OP Share Δημοσιευμένο πριν 13 ώρες (επεξεργασμένο) Να φύγουμε λίγο από τα Hammond και να πάμε στον Δεκέμβριο ο οποίος ήρθε φέτος ένα μήνα νωρίτερα. 9:10 σήμερα το πρωί χτυπάει το κινητό μου. - "Καλημέρα, είμαι ο τάδε από το Courier X, και έχω ένα δέμα για σας." - "Πότε μπορείτε να μου το φέρετε σπίτι?" - "Σε 10 λεπτά είμαι εκεί." - "Thanks mate." O courier έρχεται και μου φέρνει το Arturia MiniFreak Stellar Edition. Δεν προλαβαίνω να το ανοίξω και χτυπάει το κινητό μου. - "Καλημέρα, είμαι η τάδε από το Courier Ψ, και έχω ένα δέμα για σας από τον Νάκα." - "Τι δέμα?" - "Ένα πιάνο!" - "Ένα πιάνο? Είστε σίγουρη?" - "Ναι, ένα πιάνο." - "Καλά... Πότε μπορείτε να μου το φέρετε?" - "Μετά τις 2:00 το μεσημέρι θα σας πάρει τηλ. ο οδηγός μας να σας πει την ώρα που μπορεί να περάσει, σήμερα ή αύριο." - "Ok, thanks sweety." Στις 2:00 με παίρνει τηλ. ο οδηγός και με ρωτάει που ακριβώς είναι το σπίτι μου για να μου φέρει το πιάνο (άντε πάλι). Τον κατατοπίζω, και μετά από κάνα τέταρτο σκάει μύτη και μου φέρνει το "πιάνο". Προς μεγάλη μου έκπληξη δεν ήταν πιάνο! Τι ήταν άραγε, τι ήταν... Ακολουθούν μερικές φωτός με το MiniFreak και το "πιάνο". Χριστός Ανέστη! Επεξεργασμένο πριν 13 ώρες από Waterfall-K 12 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sultan of string Δημοσιευμένο πριν 13 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 13 ώρες Αναστάααασηηηη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο πριν 13 ώρες Guru Share Δημοσιευμένο πριν 13 ώρες 15 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Όχι, το XK1c έχει μόνο 8 favorites, και δεν έχει κάποιες banks με favorites όπως το XK4. 8 favorites και τέλος. Από το manual: You can load the FAVORITE Touch Buttons with up to ten (10) Banks of Favorites, so that you can have up to 100 Patches available through the FAVORITE Touch Buttons. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο πριν 13 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 13 ώρες Αληθώς ο Κύριος. Να ηρεμήσει και ο server και οι κιθαρίστες με τις superstrats, supercats.... Καλό κι εργονομικό στήσιμο. Περιμένουμε σε youtube πλήρη ακρόαση και παρουσίαση των δεξιοτήτων και του χειριστή και των οργάνων !! 1 1 www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο πριν 13 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 13 ώρες υ.γ. Οι ταινίες περιτυλίγματος και η προστασία της οθόνης έχουν βγεί και επανατοποθετηθεί. 1 www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο πριν 12 ώρες OP Share Δημοσιευμένο πριν 12 ώρες 10 λεπτά πριν, Μανώλης Χναράκης είπε Από το manual: You can load the FAVORITE Touch Buttons with up to ten (10) Banks of Favorites, so that you can have up to 100 Patches available through the FAVORITE Touch Buttons. Ποιο manual διαβάζεις? 8 λεπτά πριν, Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε είπε υ.γ. Οι ταινίες περιτυλίγματος και η προστασία της οθόνης έχουν βγεί και επανατοποθετηθεί. Όχι. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο πριν 12 ώρες Guru Share Δημοσιευμένο πριν 12 ώρες Μόλις τώρα, Waterfall-K είπε Ποιο manual διαβάζεις? XK1c, εκεί που ανάρτησα την απάντηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο πριν 12 ώρες OP Share Δημοσιευμένο πριν 12 ώρες Μόλις τώρα, Μανώλης Χναράκης είπε XK1c, εκεί που ανάρτησα την απάντηση. Δεν υπάρχει αυτό που λες στο συγκεκριμένο manual. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο πριν 12 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 12 ώρες 3 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Όχι. Ναι. Αλλά δεν παίζει ρόλο. Απλή παρατήρηση ήταν. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση