Προς το περιεχόμενο

Ήγγικεν η ώρα...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

37 λεπτά πριν, cos_dr είπε

Αστον ήσυχο. Άστον ?

Έχεις δίκιο, άστον να το παραλάβει, να αισθανθεί ασφάλεια και σιγουριά και τον τσιμεντώνω μετά

• Λυπάμαι 1
  • Χαχα 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

44 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε

To "Δρίτσας" πως σου έχει κολλήσει? ?

Είναι το επίθετό μου. Το γράφει ενώ δεν του έχω δώσει άδεια. Θα του κάνω μήνυση. Θα του πάρω τις κιθάρες και έτσι δε θα ξαναγράψει και θα ησυχάσεις, δεν θα ακούς.

• Like 1

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

28 λεπτά πριν, cos_dr είπε

Είναι το επίθετό μου.

Ειλικρινά δεν το ήξευρα και λέγεστε και Κώστας? Μήπως ήσασταν και στη Σύμη σήμερις και περιμαζέψατε το επιπλέων Μοντάζ?

Ίσως θα έπρεπε να γνωριστούμε κι από κοντά, βλέπετε, συνθέται στιχουργοί του διαμετρήματός μου, είναι μειλίχιοι και συγκαταβατικοί με φιλόδοξους άνθρωπες σαν υμάς που θα ήθελαν να μας μοιάσουν.

Κώστας υπομουνή, κουράγιο και μελέτη, αυτή είναι πάντα η συμβουλή μου σε άνθρωπες που ξεκινούν τώρα κι αν δε τα καταφέρεις, δεν πειράζει, σημασία έχει το ταξείδι, καθότι ολίγοι τα καταφέρνουν όπως εγώ

• Ευχαριστώ 1

9 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε

Ειλικρινά δεν το ήξευρα και λέγεστε και Κώστας? Μήπως ήσασταν και στη Σύμη σήμερις και περιμαζέψατε το επιπλέων Μοντάζ?

Ίσως θα έπρεπε να γνωριστούμε κι από κοντά, βλέπετε, συνθέται στιχουργοί του διαμετρήματός μου, είναι μειλίχιοι και συγκαταβατικοί με φιλόδοξους άνθρωπες σαν υμάς που θα ήθελαν να μας μοιάσουν.

Κώστας υπομουνή, κουράγιο και μελέτη, αυτή είναι πάντα η συμβουλή μου σε άνθρωπες που ξεκινούν τώρα κι αν δε τα καταφέρεις, δεν πειράζει, σημασία έχει το ταξείδι, καθότι ολίγοι τα καταφέρνουν όπως εγώ

Aυτός, θα παραλάβει το Montage και το Hammond και εμείς πεινάμε, εγώ αυτό ξέρω. Και πήρε και οθονάρα, εμάς μας βγαίνουν τα μάτια στις μπουρούχες. ?Κάθισα και εγώ μέσα και γράφω στο στουντιάκι, ρυθμίζω τα VST.

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

23 minutes ago, cos_dr said:

Aυτός, θα παραλάβει το Montage και το Hammond και εμείς πεινάμε

Το σιγουρο ειναι οτι πεινάνε 

ΟΙ ΓΑΤΕΣ

• Λυπάμαι 1

6 ώρες πριν, sultan of string είπε

Το σιγουρο ειναι οτι πεινάνε 

ΟΙ ΓΑΤΕΣ

Χτες έφαγα όλη μέρα 2 τοστ. Οι γάτες μου έφαγαν ένα μείγμα από πατάτες τηγανιτές με σάλτσα τυριού, κομμάτια από κεμπάπ πολίτικο & κομμάτια πίτας γύρου.
Ποιος πεινάει? Σίγουρα όχι οι γάτες μου....?

• Χαχα 1

Specs talks, M🐮🐮gs walks

5 ώρες πριν, Waterfall-K είπε

Οι γάτες μου έφαγαν ένα μείγμα από πατάτες τηγανιτές με σάλτσα τυριού, κομμάτια από κεμπάπ πολίτικο & κομμάτια πίτας γύρου.
Ποιος πεινάει? Σίγουρα όχι οι γάτες μου....?

Coca Cola βάλε τους σε ένα μπόλ και το καθήκον σου το έκανες.

Δεν την παλεύεται καθόλου εδω μέσα έτσι?

2 ευρώ κάνουν τα συκωτάκια κοτόπουλου,βάλτα σε μια κατσαρόλα με νερό,πέτα και λίγο ρύζι να τραβήξει τα υγρά και δώστους το.

15-20 λεπτά ιστορία.

Θα λένε τα καλύτερα για σένα στην γειτονιά.

Θα βγαίνεις έξω και θα σε περιμένουν με μαχαιροπίρουνα και πετσέτα στον λαιμό,οταν θα έρθει το μόντατζ θα σου χτυπάνε το παράθυρο 2 ωρες πρίν.

Βαριέσαι?Πάρε μια ξηρά τροφή.

Επεξεργασμένο από MGs
  • Χαχα 1

9 λεπτά πριν, MGs είπε

Coca Cola βάλε τους σε ένα μπόλ και το καθήκον σου το έκανες.

Δεν την παλεύεται καθόλου εδω μέσα έτσι?

2 ευρώ κάνουν τα συκωτάκια κοτόπουλου,βάλτα σε μια κατσαρόλα με νερό,πέτα και λίγο ρύζι να τραβήξει τα υγρά και δώστους το.

15-20 λεπτά ιστορία.

Θα λένε τα καλύτερα για σένα στην γειτονιά.

Θα βγαίνεις έξω και θα σε περιμένουν με μαχαιροπίρουνα και πετσέτα στον λαιμό,οταν θα έρθει το μόντατζ θα σου χτυπάνε το παράθυρο 2 ωρες πρίν.

Βαριέσαι?Πάρε μια ξηρά τροφή.

Ξύπνησαν και οι διαστροφολόγοι του φόρδουμε και μοιράζουν σκωταριές ολούθε. Ρε ξέρεις πόσο στοιχίζει ο ρεύμας 15-20 λεπτά να βράσει τον ορυζώνα με τις σκωταριές? 1/100 της αξίας του Μοντάζζζζζζζζζζ.

Ρε σύρε να ταίσεις κανάν αλιγάτορα που θα πιεις στο ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ πως θα ταίζει τσι γάτες του 

• Χαχα 3

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου