Waterfall-K Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου OP Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, Σαμη Παραγκα είπε To "Δρίτσας" πως σου έχει κολλήσει? Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 37 λεπτά πριν, cos_dr είπε Αστον ήσυχο. Άστον Έχεις δίκιο, άστον να το παραλάβει, να αισθανθεί ασφάλεια και σιγουριά και τον τσιμεντώνω μετά 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 44 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε To "Δρίτσας" πως σου έχει κολλήσει? Είναι το επίθετό μου. Το γράφει ενώ δεν του έχω δώσει άδεια. Θα του κάνω μήνυση. Θα του πάρω τις κιθάρες και έτσι δε θα ξαναγράψει και θα ησυχάσεις, δεν θα ακούς. 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 28 λεπτά πριν, cos_dr είπε Είναι το επίθετό μου. Ειλικρινά δεν το ήξευρα και λέγεστε και Κώστας? Μήπως ήσασταν και στη Σύμη σήμερις και περιμαζέψατε το επιπλέων Μοντάζ? Ίσως θα έπρεπε να γνωριστούμε κι από κοντά, βλέπετε, συνθέται στιχουργοί του διαμετρήματός μου, είναι μειλίχιοι και συγκαταβατικοί με φιλόδοξους άνθρωπες σαν υμάς που θα ήθελαν να μας μοιάσουν. Κώστας υπομουνή, κουράγιο και μελέτη, αυτή είναι πάντα η συμβουλή μου σε άνθρωπες που ξεκινούν τώρα κι αν δε τα καταφέρεις, δεν πειράζει, σημασία έχει το ταξείδι, καθότι ολίγοι τα καταφέρνουν όπως εγώ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου OP Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 2 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε ολίγοι τα καταφέρνουν όπως εγώ 2 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 9 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε Ειλικρινά δεν το ήξευρα και λέγεστε και Κώστας? Μήπως ήσασταν και στη Σύμη σήμερις και περιμαζέψατε το επιπλέων Μοντάζ? Ίσως θα έπρεπε να γνωριστούμε κι από κοντά, βλέπετε, συνθέται στιχουργοί του διαμετρήματός μου, είναι μειλίχιοι και συγκαταβατικοί με φιλόδοξους άνθρωπες σαν υμάς που θα ήθελαν να μας μοιάσουν. Κώστας υπομουνή, κουράγιο και μελέτη, αυτή είναι πάντα η συμβουλή μου σε άνθρωπες που ξεκινούν τώρα κι αν δε τα καταφέρεις, δεν πειράζει, σημασία έχει το ταξείδι, καθότι ολίγοι τα καταφέρνουν όπως εγώ Aυτός, θα παραλάβει το Montage και το Hammond και εμείς πεινάμε, εγώ αυτό ξέρω. Και πήρε και οθονάρα, εμάς μας βγαίνουν τα μάτια στις μπουρούχες. Κάθισα και εγώ μέσα και γράφω στο στουντιάκι, ρυθμίζω τα VST. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sultan of string Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 23 minutes ago, cos_dr said: Aυτός, θα παραλάβει το Montage και το Hammond και εμείς πεινάμε Το σιγουρο ειναι οτι πεινάνε ΟΙ ΓΑΤΕΣ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου OP Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 6 ώρες πριν, sultan of string είπε Το σιγουρο ειναι οτι πεινάνε ΟΙ ΓΑΤΕΣ Χτες έφαγα όλη μέρα 2 τοστ. Οι γάτες μου έφαγαν ένα μείγμα από πατάτες τηγανιτές με σάλτσα τυριού, κομμάτια από κεμπάπ πολίτικο & κομμάτια πίτας γύρου. Ποιος πεινάει? Σίγουρα όχι οι γάτες μου.... 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MGs Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Waterfall-K είπε Οι γάτες μου έφαγαν ένα μείγμα από πατάτες τηγανιτές με σάλτσα τυριού, κομμάτια από κεμπάπ πολίτικο & κομμάτια πίτας γύρου. Ποιος πεινάει? Σίγουρα όχι οι γάτες μου.... Coca Cola βάλε τους σε ένα μπόλ και το καθήκον σου το έκανες. Δεν την παλεύεται καθόλου εδω μέσα έτσι? 2 ευρώ κάνουν τα συκωτάκια κοτόπουλου,βάλτα σε μια κατσαρόλα με νερό,πέτα και λίγο ρύζι να τραβήξει τα υγρά και δώστους το. 15-20 λεπτά ιστορία. Θα λένε τα καλύτερα για σένα στην γειτονιά. Θα βγαίνεις έξω και θα σε περιμένουν με μαχαιροπίρουνα και πετσέτα στον λαιμό,οταν θα έρθει το μόντατζ θα σου χτυπάνε το παράθυρο 2 ωρες πρίν. Βαριέσαι?Πάρε μια ξηρά τροφή. Επεξεργασμένο 13 Οκτωβρίου από MGs 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 9 λεπτά πριν, MGs είπε Coca Cola βάλε τους σε ένα μπόλ και το καθήκον σου το έκανες. Δεν την παλεύεται καθόλου εδω μέσα έτσι? 2 ευρώ κάνουν τα συκωτάκια κοτόπουλου,βάλτα σε μια κατσαρόλα με νερό,πέτα και λίγο ρύζι να τραβήξει τα υγρά και δώστους το. 15-20 λεπτά ιστορία. Θα λένε τα καλύτερα για σένα στην γειτονιά. Θα βγαίνεις έξω και θα σε περιμένουν με μαχαιροπίρουνα και πετσέτα στον λαιμό,οταν θα έρθει το μόντατζ θα σου χτυπάνε το παράθυρο 2 ωρες πρίν. Βαριέσαι?Πάρε μια ξηρά τροφή. Ξύπνησαν και οι διαστροφολόγοι του φόρδουμε και μοιράζουν σκωταριές ολούθε. Ρε ξέρεις πόσο στοιχίζει ο ρεύμας 15-20 λεπτά να βράσει τον ορυζώνα με τις σκωταριές? 1/100 της αξίας του Μοντάζζζζζζζζζζ. Ρε σύρε να ταίσεις κανάν αλιγάτορα που θα πιεις στο ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ πως θα ταίζει τσι γάτες του 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση