theoMusictech Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου για'υτο σε μια στροφη του ποστ μου εγραψα,,, οι περισσοτεροι τρεχουν Windows αφου...!!!!!!!!!! που στηριζω Microsoft ετσι; μ'αυτη μεγαλωσαμε!!! αλλα... αν γινει η μ@λκι@,,, σαν καλητεχνης μιλαω αυτη τη στιγμη και μετα σαν ανθρωπος, θα το παρω προσωπικα για ενα τεχνικο θεμα να στενοχωρηθω & να με παρει απο κατω!!! το κοινο μου φυσικα δε θα σταματησει να με αγαπαει, πλεων οι περισσοτεροι ξερουν τα τεχνικα προβληματα που μπορει να υπαρχουν,, οποτε,,,!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, theoMusictech είπε ... σαν καλητεχνης μιλαω αυτη τη στιγμη και μετα σαν ανθρωπος.....το κοινο μου φυσικα δε θα σταματησει να με αγαπαει, πλεων οι περισσοτεροι ξερουν τα τεχνικα προβληματα που μπορει να υπαρχουν,, οποτε,,,!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου OP Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε Samy, δεν ήγγικεν η ώρα να πας να ποστάρεις κάνα πανκ? Παρασκευή σήμερα... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου Μόλις τώρα, Waterfall-K είπε Samy, δεν ήγγικεν η ώρα να πας να ποστάρεις κάνα πανκ? Παρασκευή σήμερα... Σήμερις κύριε Καλλιτέχνα είμαι Ρόδο, αύριο Σύμη, μεθαύριο Χάλκη και έπεται συνέχεια, δι αυτό πανκ απ την επόμενη εβδομάδα, παίξε ρε συ κανά Πατατανατσίου να κάμνουμε κέφι, τι καλλιτέχνης είσαι συ μάναμ κι έτσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου OP Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, Σαμη Παραγκα είπε Σήμερις κύριε Καλλιτέχνα είμαι Ρόδο, αύριο Σύμη, μεθαύριο Χάλκη και έπεται συνέχεια Τα καλύτερα νέα που άκουσα τις τελευταίες μέρες. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, Σαμη Παραγκα είπε Σήμερις κύριε Καλλιτέχνα είμαι Ρόδο, αύριο Σύμη, μεθαύριο Χάλκη Πάλι; Καλπάζουν οι δουλειές εις τα Δωδεκάνησα all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 3 ώρες πριν, trolley είπε Τελικά, το Μοντάζ ΣΟΦΤ, τρέχει ακόμη και αν δεν έχει το Montage ΧΑΡΝΤ κάπου κοντά του; Ναι, τρέχει ανεξάρτητα, αλλά τρέχει μόνο για κατόχους Montage Μ που θα κάνουν τις αντίστοιχες ενέργειες registration και authorizatiom για να το κατεβάσουν και να τους τρέχει. Εχω όμως πληροφορίες πως Ρώσοι crackers προσπαθούν να το σπάσουν, μάλιστα κατ απευθείας εντολής του ίδιου του Πουτιν Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου OP Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 3 ώρες πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Πάλι; Καλπάζουν οι δουλειές εις τα Δωδεκάνησα Ποιες δουλειές ρε συ? Μουσικούς ψάχνει για το live και τις μισοτελειωμένες ηχογραφήσεις στο στούντιο. Σε όσους έβαλε να ακούσουν demos ακόμα τρέχουν. Όλη την Ελλάδα γύρισε, τώρα πήρε σβάρνα και τα νησιά. Το Καστελλόριζο μην ξεχάσεις... 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 12 Οκτωβρίου 37 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε Αστον ήσυχο. Άστον Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση