Προς το περιεχόμενο

Ήγγικεν η ώρα...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

για'υτο σε μια στροφη του ποστ μου εγραψα,,, οι περισσοτεροι τρεχουν Windows αφου...!!!!!!!!!!

που στηριζω Microsoft ετσι; μ'αυτη μεγαλωσαμε!!! αλλα... αν γινει η μ@λκι@,,, σαν καλητεχνης μιλαω αυτη τη στιγμη και μετα σαν ανθρωπος, θα το παρω προσωπικα για ενα τεχνικο θεμα να στενοχωρηθω & να με παρει απο κατω!!! το κοινο μου φυσικα δε θα σταματησει να με αγαπαει, πλεων οι περισσοτεροι ξερουν τα τεχνικα προβληματα που μπορει να υπαρχουν,, οποτε,,,!!!

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, theoMusictech είπε

... σαν καλητεχνης μιλαω αυτη τη στιγμη και μετα σαν ανθρωπος.....το κοινο μου φυσικα δε θα σταματησει να με αγαπαει, πλεων οι περισσοτεροι ξερουν τα τεχνικα προβληματα που μπορει να υπαρχουν,, οποτε,,,!!!

• Like 1

2 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε

Samy, δεν ήγγικεν η ώρα να πας να ποστάρεις κάνα πανκ? Παρασκευή σήμερα...image.gif.3196074e6fe7fee39c22591621bccd14.gif

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Μόλις τώρα, Waterfall-K είπε

Samy, δεν ήγγικεν η ώρα να πας να ποστάρεις κάνα πανκ? Παρασκευή σήμερα...image.gif.3196074e6fe7fee39c22591621bccd14.gif

Σήμερις κύριε Καλλιτέχνα είμαι Ρόδο, αύριο Σύμη, μεθαύριο Χάλκη και έπεται συνέχεια, δι αυτό πανκ απ την επόμενη εβδομάδα, παίξε ρε συ κανά Πατατανατσίου να κάμνουμε κέφι, τι καλλιτέχνης είσαι συ μάναμ κι έτσι ?

1 λεπτό πριν, Σαμη Παραγκα είπε

Σήμερις κύριε Καλλιτέχνα είμαι Ρόδο, αύριο Σύμη, μεθαύριο Χάλκη και έπεται συνέχεια

Τα καλύτερα νέα που άκουσα τις τελευταίες μέρες.?

Specs talks, M🐮🐮gs walks

• Moderator
1 ώρα πριν, Σαμη Παραγκα είπε

Σήμερις κύριε Καλλιτέχνα είμαι Ρόδο, αύριο Σύμη, μεθαύριο Χάλκη

Πάλι; Καλπάζουν οι δουλειές εις τα Δωδεκάνησα ?

all this has happened before and will happen again

3 ώρες πριν, trolley είπε

Τελικά, το Μοντάζ ΣΟΦΤ, τρέχει ακόμη και αν δεν έχει το Montage ΧΑΡΝΤ κάπου κοντά του;

Ναι, τρέχει ανεξάρτητα, αλλά τρέχει μόνο για κατόχους Montage Μ που θα κάνουν τις αντίστοιχες ενέργειες registration και authorizatiom για να το κατεβάσουν και να τους τρέχει. Εχω όμως πληροφορίες πως Ρώσοι crackers προσπαθούν να το σπάσουν, μάλιστα κατ απευθείας εντολής του ίδιου του Πουτιν? ?

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

3 ώρες πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε

Πάλι; Καλπάζουν οι δουλειές εις τα Δωδεκάνησα ?

Ποιες δουλειές ρε συ? Μουσικούς ψάχνει για το live και τις μισοτελειωμένες ηχογραφήσεις στο στούντιο.? Σε όσους έβαλε να ακούσουν demos ακόμα τρέχουν.image.gif.b9f19bf280cd97320d8394f8a6632d2a.gif Όλη την Ελλάδα γύρισε, τώρα πήρε σβάρνα και τα νησιά. 

Το Καστελλόριζο μην ξεχάσεις...?

• Χαχα 1

Specs talks, M🐮🐮gs walks

37 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε

Αστον ήσυχο. Άστον ?

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου