sultan of string Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου Όχι! Μη φευγεις 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoMusictech Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου Ε Οχι και να το θαψουμε! ειναι ωραιο! Ωραιο, αλλα Ακριβο - πολυ ακριβο ομως. Για να το παρει καποιος, πρεπει να ειναι συνειδητοποιημενος. Να το δουλεψει οπως του πρεπει. Για να μη γραψω πολλα, τη γνωμη μου λεω ετσι;, σε Live περιβαλλον το μοντατζ εχει ενα ξεκαθαρο πλεωνεκτημα.., την αισθηση οτι υπαρχει ασφαλεια και δε θα σου βγαλει, "Pleas press f1: INTERNAL CPU ERROR... PLEASE TRY LATER" φαντασου στο πανηγυρι της Αγιας-Μαρινας στην Αιγινα ας πουμε, να τυχει κατι τετοιο!!!!!!!!!! μια στις 100! με τα VST, + ΚΑΙ το καλυτερο pc να εχεις υπαρχει μια σημαντικη πιθανοτητα- ειδικα για τη πλειοψηφια που τρεχει Windows! δεν λεω οτι θα συμβει, λεω οτι και, μονο να το εχεις στο μυαλο σου οτι μπορει και να συμβει,,, τι θα πεις εκεινη την ωρα! "παιδια μισο λεπτουλι να φορτωσουνε εδω περα τα διαφορα,,,,,!!!!! οχι πολυ, κανα δεκαλεπτο θα παρει"!!! θα εχουν φυγει ολοι μαζι και οι πολιτικοι! και απο τη στιγμη που περιμενεις, (εχεις επενδυσει), να παρεις τα λεφτα σου καποια στιγμη, τι ειπε ο κυριος παραπανω για το Krg! σε ποσες δουλειες το εχει χρησιμοποιησει; σε αυτες τις περιπτωσεις βολευει ασυγκριτα το Hardware! ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ: σε αυτες τις περιπτωσεις!!! Σε οποιες-δηποτε αλλες,,, θα πρεπει να σκεφτει κανεις ορθολογικα! . Σε στουντιο μονο και μονο για να φλεξαρεις!!!!! (θα το ανοιξεις βρε παιδι μου, αλλα, υπαρχει παντα εκει και η υπερπληθορα των... Αλλων... Φυσικα και θα δουλευει και σε studio , (εφοσον το studio εχει ρευμα και δε του το εχουνε κοψει αν δεν το εχει πληρωσει απο τη στιγμη που του εχουνπαρει τις δουλειες τα home studios)!!!!! 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 16 λεπτά πριν, theoMusictech είπε Ε Οχι και να το θαψουμε! ειναι ωραιο! Ωραιο, αλλα Ακριβο - πολυ ακριβο ομως. Για να το παρει καποιος, πρεπει να ειναι συνειδητοποιημενος. Να το δουλεψει οπως του πρεπει. Για να μη γραψω πολλα, τη γνωμη μου λεω ετσι;, σε Live περιβαλλον το μοντατζ εχει ενα ξεκαθαρο πλεωνεκτημα.., την αισθηση οτι υπαρχει ασφαλεια και δε θα σου βγαλει, "Pleas press f1: INTERNAL CPU ERROR... PLEASE TRY LATER" φαντασου στο πανηγυρι της Αγιας-Μαρινας στην Αιγινα ας πουμε, να τυχει κατι τετοιο!!!!!!!!!! μια στις 100! με τα VST, + ΚΑΙ το καλυτερο pc να εχεις υπαρχει μια σημαντικη πιθανοτητα- ειδικα για τη πλειοψηφια που τρεχει Windows! δεν λεω οτι θα συμβει, λεω οτι και, μονο να το εχεις στο μυαλο σου οτι μπορει και να συμβει,,, τι θα πεις εκεινη την ωρα! "παιδια μισο λεπτουλι να φορτωσουνε εδω περα τα διαφορα,,,,,!!!!! οχι πολυ, κανα δεκαλεπτο θα παρει"!!! θα εχουν φυγει ολοι μαζι και οι πολιτικοι! και απο τη στιγμη που περιμενεις, (εχεις επενδυσει), να παρεις τα λεφτα σου καποια στιγμη, τι ειπε ο κυριος παραπανω για το Krg! σε ποσες δουλειες το εχει χρησιμοποιησει; σε αυτες τις περιπτωσεις βολευει ασυγκριτα το Hardware! ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ: σε αυτες τις περιπτωσεις!!! Σε οποιες-δηποτε αλλες,,, θα πρεπει να σκεφτει κανεις ορθολογικα! . Σε στουντιο μονο και μονο για να φλεξαρεις!!!!! (θα το ανοιξεις βρε παιδι μου, αλλα, υπαρχει παντα εκει και η υπερπληθορα των... Αλλων... Φυσικα και θα δουλευει και σε studio , (εφοσον το studio εχει ρευμα και δε του το εχουνε κοψει αν δεν το εχει πληρωσει απο τη στιγμη που του εχουνπαρει τις δουλειες τα home studios)!!!!! ακριβώς αυτά έχω γράψει ανα καιρούς και συμφωνώ. Ακριβώς αυτά, Αν και με τα της τελευταίας γενιάς VST, DAW και συστημάτων των windows με καλό επεξεργαστή και μνήμη η πιθανότητα να κολλήσει κάτι πλέον είναι σχεδόν μηδαμινή. Τα DAW λειτουργούν χρησιμοποιώντας καλύτερα τους πόρους και τα σύγχρονα VST είναι γραμμένα εξαιρετικά και συνεργάζονται άψογα. Με VST δε θα έπαιζα και εγώ σε live, κυρίως γιατί ως παίκτης είμαι της ίδιας κουλτούρας. Αν χρειαστεί να παιξω ,καταστεί ανάγκη γιατί πάντα έχω τρελές προτάσεις κάθε χρόνο γιατί δεν είμαι όπως με νομίζει ο waterfall και ψάχνουν πληκτράδες σαν εμένα, είναι δυσεύρετοι που να παίζουν με καλούς ήχους όλα τα είδη, έχω hardware και γι αυτό το κρατάω κιόλας. Για μια ανάγκη, αν πεινάσω πιάστηνα. Και εξάλλου τους πληκτράδες δεν τους διαλέγουν τα σχήματα ανάλογα με τα synth που έχουν. Εγώ είμαι τόσο καλός που στην πρώτη πρόβα θα μου κάνουν πιτες ακόμα και με αρμόνιο PSR να παώ Τα έχουμε ξαναπέι χιλιάδες φορές αυτά, κακώς απαντάω, το thread είναι για άλλο λόγο. Το Montage αν χρειαστεί, θα το ψοφήσω πάλι σε δικό μου thread 2 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 17 ώρες πριν, Waterfall-K είπε Cos, έχεις μεγάλο πρόβλημα. Πολύ μεγάλο όμως, δεν φαντάζεσαι πόσο. Με πήρε τηλ και με ήπιε πως θα αυτοπροταθεί για μόνιμο μπανιάρισμα, αν βρεθούν 5 μέλη που δεν τον θέλουν. Εγώ και ο Τρόλεις είμεθα οι δυο, αναμένουμε άλλες 3 υπογραφαί. Νδέπεται λέει που σε μίλησε άσκημα, σε έκανε μπόουλινγκ, σε τράβηξε εικονικά κροσέ και άπερκατ, ενώ θα ήθελε να στα ρίξει στ αλήθεια, γιατί... Γιατί σιχαίνεται τους Ντου Που, να γιατί. Εγώ του ήπια πως δεν χρειαζόταν να κάνει όλον αυτό το χαμό, ένα χεράκι θα με έδινε να σε φορέσουμε τα σεμεντοπέδιλα και να σε ρίξουμε στο βυθό της Κανήθου και να μετά τα μοντάζζζζ και οι υπεροθόνες και τα χαμούνδ, χαλάλι του, εγώ δεν θέλω τπτ, έχω vst 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoMusictech Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου α. Και, Γιατρε,,, σ'αγαπαει. Βγαλε απο το μυαλο σου καθε αντιθετη αποψη!!!!! απλα σου κανει πεισματα! Πιο τρανη αποδειξη οτι σ'αγαπαει, απο το να σου δωσει, εστω και με πληρωμη, το Montage Soft, δεν υπαρχει. Παρ'οτι κι εδω εγω ειχα προτεραιοτητα ετσι;, ποσες προτασεις του ειχα κανει ακομα και να συνεταιριστουμε!!! οκ, μπορει να μην ειμαι ενεργος τοσο στο φορουμ, οσο εσυ ή αλλοι πχ, αλλα μετρανε τα σωστα deals τις περισσοτερες φορες, ακομα κι αν τα κανουν τα θεωρητικα outsiders! εγω επρεπε να παρεξηγηθω κανονικα! αλλου τρωει , αλλου πινει, αλλου το δινει/δανιζει το software!!!!! ειμαστε και απο νησι κι οι 2! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου Τελικά, το Μοντάζ ΣΟΦΤ, τρέχει ακόμη και αν δεν έχει το Montage ΧΑΡΝΤ κάπου κοντά του; 1 Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 5 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε Με πήρε τηλ και με ήπιε πως θα αυτοπροταθεί για μόνιμο μπανιάρισμα, αν βρεθούν 5 μέλη που δεν τον θέλουν. Εγώ και ο Τρόλεις είμεθα οι δυο, αναμένουμε άλλες 3 υπογραφαί. Νδέπεται λέει που σε μίλησε άσκημα, σε έκανε μπόουλινγκ, σε τράβηξε εικονικά κροσέ και άπερκατ, ενώ θα ήθελε να στα ρίξει στ αλήθεια, γιατί... Γιατί σιχαίνεται τους Ντου Που, να γιατί. Εγώ του ήπια πως δεν χρειαζόταν να κάνει όλον αυτό το χαμό, ένα χεράκι θα με έδινε να σε φορέσουμε τα σεμεντοπέδιλα και να σε ρίξουμε στο βυθό της Κανήθου και να μετά τα μοντάζζζζ και οι υπεροθόνες και τα χαμούνδ, χαλάλι του, εγώ δεν θέλω τπτ, έχω vst Δε σιχαίνομαι τους DP. ΕΛΑ, αστον. Αστου τη χαρά, μην τον χωλαινουμε. πάμε να φύγουμε. Δε μας θέλουν Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoMusictech Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου εγω: Που θελω. Στο ιδιο φορουμ, για τα σοφτ (και για τα χαρντ-ξεκαθαρη εμπειρια) το γιατρο και, για τα hardware τον Waterfall (εχει γνωσεις για'μενα, το εχω ξαναγραψει απο αυτα ππου μου βγαζει, οκ λιγο fanboy θα μπορουσε ναπει καποιος κακοπροαιρετος, μπορει να εινναι και λιγο ισχυρογνωμων) λετε να παραβιαζω εγω καποιον κανονα του φορουμ, ή σε ενα ακομα πιο βαθυ σεναριο, αγκιζω τα ορια της ανωμαλιας;!!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoMusictech Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 11 λεπτά πριν, trolley είπε Τελικά, το Μοντάζ ΣΟΦΤ, τρέχει ακόμη και αν δεν έχει το Montage ΧΑΡΝΤ κάπου κοντά του; Ναι μωρε!!! τι να το κανει!!!!! οταν ειναι για σελφυ, φωναζεις αυτον που το εχει και του λες να σε βγαλει!!!!!!!!!!!!!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 45 λεπτά πριν, theoMusictech είπε σε Live περιβαλλον το μοντατζ εχει ενα ξεκαθαρο πλεωνεκτημα.., την αισθηση οτι υπαρχει ασφαλεια και δε θα σου βγαλει, "Pleas press f1: INTERNAL CPU ERROR... PLEASE TRY LATER" φαντασου στο πανηγυρι της Αγιας-Μαρινας στην Αιγινα ας πουμε, να τυχει κατι τετοιο!!!!!!!!!! μια στις 100! με τα VST, + ΚΑΙ το καλυτερο pc να εχεις υπαρχει μια σημαντικη πιθανοτητα- ειδικα για τη πλειοψηφια που τρεχει Windows! δεν λεω οτι θα συμβει, λεω οτι και, μονο να το εχεις στο μυαλο σου οτι μπορει και να συμβει,,, τι θα πεις εκεινη την ωρα! "παιδια μισο λεπτουλι να φορτωσουνε εδω περα τα διαφορα,,,,,!!!!! οχι πολυ, κανα δεκαλεπτο θα παρει"!!! θα εχουν φυγει ολοι μαζι και οι πολιτικοι! και απο τη στιγμη που περιμενεις, (εχεις επενδυσει), να παρεις τα λεφτα σου καποια στιγμη, τι ειπε ο κυριος παραπανω για το Krg! σε ποσες δουλειες το εχει χρησιμοποιησει; σε αυτες τις περιπτωσεις βολευει ασυγκριτα το Hardware! ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ: σε αυτες τις περιπτωσεις!!! Σε οποιες-δηποτε αλλες,,, θα πρεπει να σκεφτει κανεις ορθολογικα! . Σε στουντιο μονο και μονο για να φλεξαρεις!!!!! (θα το ανοιξεις βρε παιδι μου, αλλα, υπαρχει παντα εκει και η υπερπληθορα των... Αλλων... Φυσικα και θα δουλευει και σε studio , (εφοσον το studio εχει ρευμα και δε του το εχουνε κοψει αν δεν το εχει πληρωσει απο τη στιγμη που του εχουνπαρει τις δουλειες τα home studios)!!!!! Με MacBook Pro M σειρά αγαπητέ από σπάνιο ως απίθανο να συμβεί άρα συμφωνώ εν μέρη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση