Προς το περιεχόμενο

Ήγγικεν η ώρα...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, cos_dr είπε

Την οθόνη θα του πάρω, θα του την πάρω. Είναι ωραία, μου γυάλισε.

Τη θέλω κι εγώ. ? δώστη μου?????

Στην πουλάω €1,500. Να βγάλω κι εγώ €300, να κάνεις κι εσύ τη δουλειά σου, να απλώνεις εκεί καμιά 50ρια VSTs να τα βλέπεις ανοιχτά μπροστά σου και να τα πειράζεις με το ποντίκι. Μην ξεχνάς και την πρόταση που σου έκανα, να σου νοικιάζω δηλαδή το soft Montage M με τον μήνα, ή με τον χρόνο αν θες.

Βλέπεις πόσο large/μεγαλόψυχοι είμαστε εμείς οι hardwarάδες, και παρά τις αδικίες, το βρισίδι και το μπόουλινγκ θα έλεγα που τραβάμε τόσα χρόνια...?

Επεξεργασμένο από Waterfall-K

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 hours ago, Waterfall-K said:

Απ'την παραγγελία, μόνο το Hammond δεν είναι ετοιμοπαράδοτο. θα το έχουν σε καμιά βδομάδα. Δεν πειράζει, έμεινα ένα+ χρόνο χωρίς Hammond, λίγες μέρες ακόμα δεν θα με χαλάσουν.

image.png.d84f4dfb31a64351bfc320a29094097c.png

αμα σκας το παραδάκι, όλο ευγένειες και τσιριμονιές είναι

19 minutes ago, Waterfall-K said:

Στην πουλάω €1,500. Να βγάλω κι εγώ €300, να κάνεις κι εσύ τη δουλειά σου, να απλώνεις εκεί καμιά 50ρια VSTs να τα βλέπεις ανοιχτά μπροστά σου και να τα πειράζεις με το ποντίκι. Μην ξεχνάς και την πρόταση που σου έκανα, να σου νοικιάζω δηλαδή το soft Montage M με τον μήνα, ή με τον χρόνο αν θες.

Βλέπεις πόσο large/μεγαλόψυχοι είμαστε εμείς οι hardwarάδες, και παρά τις αδικίες, το βρισίδι και το μπόουλινγκ θα έλεγα που τραβάμε τόσα χρόνια...?

καλά ρε μάστορα και με τι κάρτα γραφικών θα κουλαντρίζεις αυτό το σινεμασκόπ?

πάντως με 3 27άρες θα έκανες καλύτερη δουλειά

6 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε

Στην πουλάω €1,500. Να βγάλω κι εγώ €300, να κάνεις κι εσύ τη δουλειά σου, να απλώνεις εκεί καμιά 50ρια VSTs να τα βλέπεις ανοιχτά μπροστά σου και να τα πειράζεις με το ποντίκι. Μην ξεχνάς και την πρόταση που σου έκανα, να σου νοικιάζω δηλαδή το soft Montage M με τον μληνα, ή με τον χρόνο αν θες.

Είναι αδικία να συγκρίνεται ένα μηχάνημα υπερτσιμπημένης θα έλεγα τιμής ? των 4000 ευρώ με software εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, συμφωνώ. Αλλά δε φταίω εγώ για τη σύγκριση. Κάποιες αναφορές προκαλούν κουβέντες. Το Montage ενα VST in a box είναι, το software μάλιστα που το συνοδεύει είναι και η δικαίωση του ισχυρισμού, δεν τον εφηύρα εγώ τον όρο αλλά υπάρχει και χρησιμοποιείται κατά κόρον  εδώ και 25 χρόνια και  ?

'Ενα software που τρέχει με αυτη τη CPU και την υποστήριξη DSP chips κάπως έτσι, που το software προσομοιώνει με απόλυτη ακρίβεια πολλαπλάσια και πολύ καλύτερα

image.jpeg.7edbb5c224affb63216934308cd27290.jpeg

σε ένα κουτι ποιοτικό και σχεδιασμένο για το όργανο.

Το integration με τα DAW ισχυροποιεί επίσης το επιχείρημα.

Μην έχεις παράπονο. Παίρνεις ένα hardware που είναι όσο πιο κοντά γίνεται στον κόσμο των VST instruments και effects και παίρνει μια γεύση τους μαζί του και έχει δυνατότητες ολοκληρωμένης παραγωγής και θα το αξιοποιούσα και εγώ αντίστοιχα όπως αξιοποιώ αυτά που έχω, η ηχητική παλέτα όμως του κόσμου μου πνίγει τον μικρό σε GIGA sample based και σε άλλα δυο synth engines

προχθές, μου έκανε ένας φίλος δώρο  ένα VST με κιθάρες που έχει μέγεθος 30 και giga. πως να βρει τέτοια μηχανή μέσα του το Montage και να κάνει τέτοια articulations και να έχει τέτοιες μονάδες effect? Δε γίνεται. Γι αυτό δεν πρέπει να συγκρίνονται και δεν πρέπει να νιώθουν αδικημένα τα καημένα τα Hardware. Έχουν ακόμα θέση στα live και φυσικά στη δημιουργία και είναι και εξαιρετικά controllers, με γεια να το πάρεις και αφού σου αρέσουν οι σύνθ ήχοι, πρέπει να σπάσεις τα ταμπού? και να μη βλέπεις το Montage σαν καλύτερο synth από αυτά. ? θα σου σπάζω τα νεύρα γιατί ζηλεύω που θα χαρείς, είμαι κομπλεξικός, όχι πλάκα κάνω, με γειά. Περιμένουμε εκτενέστατο όμως ρεπορτάζ. θέλουμε αποκλειστικό βίντεο για το NOIZ. Δε θα το βάλεις YouTube.? Εδώ, για την παρέα. Άντε με το καλό και η οθόνη, οθονάρα.

Θα προτιμούσα 2 οθόνες ακόμα, εξαιρετική η wide και υψηλότατων προδιαγραφών, αλλά μάλλον θα προτιμούσα σε 2 οθόνες όπως το είχα παλιά, μία για τα tracks και τα VST και μια για το console view. αν και αν τα κάνεις split, πάλι στο wide σε τόσες ιντσες, τέλεια θα είναι. Βασικά στο console μου αρέσει το εύρος του ύψους των bars.

Και για παιχνίδια για να παίξεις σε αυτή την ανάλυση με τα γραφικά ψηλά θα θες υδρόψυξη στη πιο δυνατή κάρτα της αγοράς  κάρτα και θα καις 500 watt και βάλε?

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

Δημοσιευμένο (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, sultan of string είπε

αμα σκας το παραδάκι, όλο ευγένειες και τσιριμονιές είναι

Και πριν το σκάσω πάλι ευγενικοί ήταν, όπως πάντα.

34 λεπτά πριν, sultan of string είπε

καλά ρε μάστορα και με τι κάρτα γραφικών θα κουλαντρίζεις αυτό το σινεμασκόπ?

Και με την RTX 3050 που έχω τώρα μια χαρά θα ήμουν. Για την ακρίβεια, θα μπορούσα να συνδέσω πάνω σε αυτήν 4 τέτοιες οθόνες. Αυτή τη στιγμή έχω πάνω της 3x 22" (5760x1080 total res.) και 1x 29" σε ανάλυση 2560x1080. Οι πολλές οθόνες δεν είναι πρόβλημα για τις κάρτες, δεν είναι αυτές που θα τις ζορίσουν, το ζόρι έρχεται από τα παιχνίδια που θα πας να παίξεις σε αυτές σε full ανάλυση. Με την RTX 3050 που έχω τώρα μπορώ να παίξω στις 3 οθόνες και σε ανάλυση 5760x1080 το Assassin's Creed Odyssey ας πούμε, που είναι βαρύ παιχνίδι. Σε αυτή την ανάλυση έχω παίξει αρκετά games και με πολύ χειρότερες κάρτες. 

Η νέα οθόνη λοιπόν, η οποία είναι 49" με ανάλυση 5120x1440, θα αντικαταστήσει τις τρεις 22ρες. Και μια και την πήρα, αγόρασα και μια νέα κάρτα, μια RTX 4060 Ti, η οποία είναι υπεραρκετή για τα πάντα. 

34 λεπτά πριν, sultan of string είπε

πάντως με 3 27άρες θα έκανες καλύτερη δουλειά

Το πόσες ίντσες είναι μια οθόνη δεν έχει τοσο σημασία, σημασία έχει η ανάλυση που κουβαλάνε. Η φράση "με 3 27άρες θα έκανες καλύτερη δουλειά" από μόνη της δεν λέει τίποτα. 9 στις 10 27ρες έχουν την ίδια ανάλυση με τις δικές μου 22ρες, 1920x1080 δηλαδή. Τζάμπα περισσότερο χώρο τρως δηλαδή. Ξέρεις τι μήκος έχουν 3 27ρες δίπλα δίπλα? Οι 3 22ρες που έχω έχουν μήκος μαζί 144cm, στο παλιό γραφείο που είχα έβγαιναν έξω απ'το γραφείο δεξια κι αριστερα. Ευτυχώς που είναι και οι τρεις πάνω σε μία βάση, αυτό γλυτώνει πολύ χώρο. 

Επεξεργασμένο από Waterfall-K

Specs talks, M🐮🐮gs walks

3 λεπτά πριν, cos_dr είπε

Είναι αδικία να συγκρίνεται ένα μηχάνημα υπερτσιμπημένης θα έλεγα τιμής ? των 4000 ευρώ με software εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, συμφωνώ. Αλλά δε φταίω εγώ για τη σύγκριση. Κάποιες αναφορές προκαλούν κουβέντες. Το Montage ενα VST in a box είναι, το software μάλιστα που το συνοδεύει είναι και η δικαίωση του ισχυρισμού, δεν τον εφηύρα εγώ τον όρο αλλά υπάρχει και χρησιμοποιείται κατά κόρον  εδώ και 25 χρόνια και  ?

'Ενα software που τρέχει με αυτη τη CPU και την υποστήριξη DSP chips κάπως έτσι, που το software προσομοιώνει με απόλυτη ακρίβεια πολλαπλάσια και πολύ καλύτερα

image.jpeg.7edbb5c224affb63216934308cd27290.jpeg

σε ένα κουτι ποιοτικό και σχεδιασμένο για το όργανο.

Το integration με τα DAW ισχυροποιεί επίσης το επιχείρημα.

Μην έχεις παράπονο. Παίρνεις ένα hardware που είναι όσο πιο κοντά γίνεται στον κόσμο των VST instruments και effects και παίρνει μια γεύση τους μαζί του και έχει δυνατότητες ολοκληρωμένης παραγωγής και θα το αξιοποιούσα και εγώ αντίστοιχα όπως αξιοποιώ αυτά που έχω, η ηχητική παλέτα όμως του κόσμου μου πνίγει τον μικρό σε GIGA sample based και σε άλλα δυο synth engines

προχθές, μου έκανε ένας φίλος δώρο  ένα VST με κιθάρες που έχει μέγεθος 30 και giga. πως να βρει τέτοια μηχανή μέσα του το Montage και να κάνει τέτοια articulations και να έχει τέτοιες μονάδες effect? Δε γίνεται. Γι αυτό δεν πρέπει να συγκρίνονται και δεν πρέπει να νιώθουν αδικημένα τα καημένα τα Hardware. Έχουν ακόμα θέση στα live και φυσικά στη δημιουργία και είναι και εξαιρετικά controllers, με γεια να το πάρεις και αφού σου αρέσουν οι σύνθ ήχοι, πρέπει να σπάσεις τα ταμπού? και να μη βλέπεις το Montage σαν καλύτερο synth από αυτά. ? θα σου σπάζω τα νεύρα γιατί ζηλεύω που θα χαρείς, είμαι κομπλεξικός, όχι πλάκα κάνω, με γειά. Περιμένουμε εκτενέστατο όμως ρεπορτάζ. θέλουμε αποκλειστικό βίντεο για το NOIZ. Δε θα το βάλεις YouTube.? Εδώ, για την παρέα. Άντε με το καλό και η οθόνη, οθονάρα.

Θα προτιμούσα 2 οθόνες ακόμα, εξαιρετική η wide και υψηλότατων προδιαγραφών, αλλά μάλλον θα προτιμούσα σε 2 οθόνες όπως το είχα παλιά, μία για τα tracks και τα VST και μια για το console view. αν και αν τα κάνεις split, πάλι στο wide σε τόσες ιντσες, τέλεια θα είναι. Βασικά στο console μου αρέσει το εύρος του ύψους των bars.

Και για παιχνίδια για να παίξεις σε αυτή την ανάλυση με τα γραφικά ψηλά θα θες υδρόψυξη στη πιο δυνατή κάρτα της αγοράς  κάρτα και θα καις 500 watt και βάλε?

Cos, έχεις μεγάλο πρόβλημα. Πολύ μεγάλο όμως, δεν φαντάζεσαι πόσο.

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Μόλις τώρα, Waterfall-K είπε

Cos, έχεις μεγάλο πρόβλημα. Πολύ μεγάλο όμως, δεν φαντάζεσαι πόσο.

Την αλήθεια λέω. Την ξέρουν όλοι. The whole planet. Μια αλήθεια 20 χρόνων? Άμα δεν ήταν έτσι και εγώ το πρώτο πράγμα που θα έπαιρνα το Montage θα ήταν για να έχω τους καλύτερους ήχους αλλά και να φτιάχνω τους καλύτερους ήχους.  Πόσο φτωχά μου φαίνονται όλα αυτά πλέον ηχητικά, όχι μόνο το Montage. για τις synth δε δυνατότητές τους.........  Και οι προηγούμενες γενιές τους μια χαρά είναι και τώρα, τα περισσότερα που περιέχουν, αναμασημένα των παλιών τους harware είναι. Τι να κάνω, εγώ φταίω που λεω την αλήθεια? Αν η αλήθεια είναι πρόβλημα, είμαι ο πιο προβληματικός, διότι λέω την απόλυτη αλήθεια. Την αλήθεια πραγματικα που είναι και σε συνέχεια της απαράδεκτης τιμολόγησης. Τι να κάνουμε τώρα. Τι να κάνουμε. Και άσχετο που με λες, και λάθος και και και και, εγώ την αλήθεια λέω που την ξέρουν όλοι. Την αποδέχονται όλοι. Την ασπάζονται όλοι. Τι πρόβλημα λοιπόν. Τη δέχεσαι και μην πτοείσαι. Το μηχάνημα γι αυτό που είναι είναι καλό και θα το ευχαριστηθείς και θα έχεις ένα από τα καλύτερα της αγοράς και κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει αυτό και κάθε πληκτράς θα ήθελε να το έχει. Αλλά η ανωτερότητα των VST που μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα ?????

• Like 2

Μόλις τώρα, cos_dr είπε

Την αλήθεια λέω. Την ξέρουν όλοι. The whole planet. Μια αλήθεια 20 χρόνων? Άμα δεν ήταν έτσι και εγώ το πρώτο πράγμα που θα έπαιρνα το Montage θα ήταν για να έχω τους καλύτερους ήχους αλλά και να φτιάχνω τους καλύτερους ήχους.  Πόσο φτωχά μου φαίνονται όλα αυτά πλέον ηχητικά, όχι μόνο το Montage. για τις synth δε δυνατότητές τους.........  Και οι προηγούμενες γενιές τους μια χαρά είναι και τώρα, τα περισσότερα που περιέχουν, αναμασημένα των παλιών τους harware είναι. Τι να κάνω, εγώ φταίω που λεω την αλήθεια? Αν η αλήθεια είναι πρόβλημα, είμαι ο πιο προβληματικός, διότι λέω την απόλυτη αλήθεια. Την αλήθεια πραγματικα που είναι και σε συνέχεια της απαράδεκτης τιμολόγησης. Τι να κάνουμε τώρα. Τι να κάνουμε. Και άσχετο που με λες, και λάθος και και και και, εγώ την αλήθεια λέω που την ξέρουν όλοι. Την αποδέχονται όλοι. Την ασπάζονται όλοι. Τι πρόβλημα λοιπόν. Τη δέχεσαι και μην πτοείσαι. Το μηχάνημα γι αυτό που είναι είναι καλό και θα το ευχαριστηθείς και θα έχεις ένα από τα καλύτερα της αγοράς και κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει αυτό και κάθε πληκτράς θα ήθελε να το έχει. Αλλά η ανωτερότητα των VST που μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα ?????

Κομπλεξικός και ανίδεος, συνδυασμός που σκοτώνει. Αν δεν είσαι ανίδεος βέβαια και γράφεις επίτηδες τις χοντρομαλακίες που γράφεις ξανά και ξανά, τοτε είσαι κομπλεξικός και μαλάκας. Διάλεξε. 

Κάνε μου (μας) τη χάρη και μην ξαναγράψεις τις γνωστές μαλακίες σου σε αυτό το θρεντ, άνοιξε ένα άλλο με τίτλο "VST & Αυνανισμός" και άραξε εκεί, θα ερχόμαστε συχνά να σε επισκεπτόμαστε και να σε διαβάζουμε.

Και βρες και καμιά γυναίκα, έστω και επί πληρωμή, καλό θα σου κάνει.?

• Χαχα 1

Specs talks, M🐮🐮gs walks

19 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε

Κομπλεξικός και ανίδεος, συνδυασμός που σκοτώνει. Αν δεν είσαι ανίδεος βέβαια και γράφεις επίτηδες τις χοντρομαλακίες που γράφεις ξανά και ξανά, τοτε είσαι κομπλεξικός και μαλάκας. Διάλεξε. 

Κάνε μου (μας) τη χάρη και μην ξαναγράψεις τις γνωστές μαλακίες σου σε αυτό το θρεντ, άνοιξε ένα άλλο με τίτλο "VST & Αυνανισμός" και άραξε εκεί, θα ερχόμαστε συχνά να σε επισκεπτόμαστε και να σε διαβάζουμε.

Και βρες και καμιά γυναίκα, έστω και επί πληρωμή, καλό θα σου κάνει.?

Να σου έρθει με χαλάρωμενο  το σι υγεσι ΤΗΣ πρώτης οκτάβας Για αυτά που μου είπες ?? εοειδη λεω αλήθειες. Και έχω πάει με περισσότερες γιστι είμαι πιο ψηλός κάι πιο ωραίος. Να μην παίζει το rgb στην οθόνη. ?????????

• Like 1

Ακούς εκεί πως μου μίλησε, τι είπε σε εμένα, που λέω τα πράγματα ακριβώς όπως είναι. 

Λοιπόν, μάλλον θα γράψω ένα εκτενέστερο άρθρο για το θέμα, το έχω κάνει στο παρελθόν πολλές φορές αλλά θα το ξανακάνω, σε άλλο thread βέβαια. Μετάνιωσα που έδωσα κατάρα για το πλήκτρο και το rgb της οθόνης, αλλά πραγματικά βγήκα out of myself. ?

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου