trolley Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 28 λεπτά πριν, cos_dr είπε Θα γράψω 3,369 κομμάτια Θυμήθηκα το γνωστό ανέκδοτο: Πάει κάποιος σε ένα σουβλατζίδικο και παραγγέλνει 99 σουβλάκια. "Να τα κάνω 100;" ρωτάει ο σουβλατζής. "Και ποιος θα τα φάει;..." 1 Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου OP Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 6 ώρες πριν, trolley είπε Έχω μία υποψία ότι πήρες και εκείνη την μεγάλη οθόνη που ζαχάρωνες; Χωρίς πλάκα, 2 λεπτά πριν διαβάσω το post σου, μου ήρθε το παρακάτω email: Tι παραδόθηκε στην "Πανευβοϊκή"? Μια Samsung Odyssey G9. €1,2Κ στοίχισε αυτό το κουκλί. 6 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 28 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Χωρίς πλάκα, 2 λεπτά πριν διαβάσω το post σου, μου ήρθε το παρακάτω email: Tι παραδόθηκε στην "Πανευβοϊκή"? Μια Samsung Odyssey G9. €1,2Κ στοίχισε αυτό το κουκλί. 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου OP Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου Απ'την παραγγελία, μόνο το Hammond δεν είναι ετοιμοπαράδοτο. θα το έχουν σε καμιά βδομάδα. Δεν πειράζει, έμεινα ένα+ χρόνο χωρίς Hammond, λίγες μέρες ακόμα δεν θα με χαλάσουν. 2 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Απ'την παραγγελία, μόνο το Hammond δεν είναι ετοιμοπαράδοτο. θα το έχουν σε καμιά βδομάδα. Δεν πειράζει, έμεινα ένα+ χρόνο χωρίς Hammond, λίγες μέρες ακόμα δεν θα με χαλάσουν. και εμείς πεινάμε......... 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου OP Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2 λεπτά πριν, cos_dr είπε Πως κάνεις έτσι ρε συ? Θα σου πάρω εγώ 10 μπαλάκια του τένις, να έχεις να παίζεις ως τα βαθιά γεράματα. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου Μόλις τώρα, Waterfall-K είπε Πως κάνεις έτσι ρε συ? Θα σου πάρω εγώ 10 μπαλάκια του τένις, να έχεις να παίζεις ως τα βαθιά γεράματα. θα πάω να πάρω και εγώ κάτι, ότι να ναι, ζήλεψα 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου OP Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου Μόλις τώρα, cos_dr είπε θα πάω να πάρω και εγώ κάτι, ότι να ναι, ζήλεψα Και δεν παίρνεις? Κάν'το τώρα που μπορείς Cos, γιατί μετά θα το μετανιώσεις! 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, cos_dr είπε θα πάω να πάρω και εγώ κάτι, ότι να ναι, ζήλεψα Πάρε μια χαμπέκα απ τα μακοντόναλντς, στις δυο παίρνεις και δώρο κόκα κόλλα να τα τρίψεις πάνω στο χαμούνδ, το μοντάζ και την οθόνη για να μάθει ο κανάγιας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 15 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε Πάρε μια χαμπέκα απ τα μακοντόναλντς, στις δυο παίρνεις και δώρο κόκα κόλλα να τα τρίψεις πάνω στο χαμούνδ, το μοντάζ και την οθόνη για να μάθει ο κανάγιας Εγώ δε θα έχω Montage. Έχω όμως Triton Extreme και M1 και γράφω επιτυχία τώρα που το Montage δεν έχει πληκτρολόγιο και ποντίκι για να γράψεις γρήγορα. Είναι κομμάτι που γράφω χωρίς πλήκτρα, με το ποντίκι βάζω τις νότες καθιστός στο PC Με αυτα τα σύνθ γράφτηκαν επιτυχίες που ακόμα κονομάνε χοντρά και τα εγγόνια αυτών που τα έγραψαν. Καλό το Montage, δε λέγω αλλά Studio One, είναι καλό. Και εσύ που τρέχεις από εδώ και από εκεί να γράφεις...... Τι παιδεύεσαι. Εμένα δε με φτάνει κανείς σας, είμαι ο καλύτερος Την οθόνη θα του πάρω, θα του την πάρω. Είναι ωραία, μου γυάλισε. Τη θέλω κι εγώ. δώστη μου Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση