Waterfall-K Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου OP Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου Σπατάλες, πολλές σπατάλες... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sultan of string Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 19 minutes ago, LK said: Να δεις πόσα δεκαχιλιαρα σκορπίσαμε σε ΕΦΚΑ και ΔΟΥ Τουλάχιστον εδώ είναι διασκεδαστικό. αρα έξω πάμε καλά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου Με τα χαράτσια που έβαλαν από το 12 θα είχα πάρει 2 MONTAGE τουλάχιστο και το ένα θα το έκανα βίντεο "Smash My Montage" έτσι για να γουστάρουμε Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου OP Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 55 λεπτά πριν, cos_dr είπε το ένα θα το έκανα βίντεο "Smash My Montage" έτσι για να γουστάρουμε Μη γίνεσαι βλάσφημος... 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 20 ώρες πριν, stavros_d80 είπε Επ ευκαιρια του θρεντ να καλοσωρισω και εγω στο σεταπ μου το ολοκαινουργιο Korg pa5X το οποιο ηρθε να αντικαταστησει το pa700, το οποιο παλαιψε επαξια 6 χρονια (και γλύτωσε!) σε πιστες,πανηγυρια, γαμους, βαφτισια,festival, προβες, studio, 7 παραγωγες, 2 σεζον καραντινα covid, 3 διαφορετικα μουσικα σχηματα και 4 τραγουδιστριες Εδω με το μικρουλι Roland Fantom 06 το οποιο ακομα ανακαλυπτω σεταρονται για την νεα χειμερινη σεζον. Σε αλλα τοσα λοιπον και περισοτερα τα επομενα χρονια! καλο χειμωνα σε ολους & καλες μουσικες! Kαλοριζικα και καλοπαιχτα Σταύρο θέλω εντυπώσεις και παρουσίαση το καθόλου μικρούλη Fantom 06 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου Στις 8/10/2024 στις 9:27 ΜΜ, Waterfall-K είπε Σπατάλες, πολλές σπατάλες... Έχω μία υποψία ότι πήρες και εκείνη την μεγάλη οθόνη που ζαχάρωνες; 1 Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Τελευταίες πλεροφορίες αναφέρουν πως στη περιοχή της Ερυθράς μπύραυλος των ΧούΘι κτύπησε και καταβύθισε container ship που κουβάλαγε κοντέινερ της Γιαμάχα με κιμβούρδες προοριζόμενες δια την αγορά της Ευρώπης. Το πλήρωμα διεσώθη και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση Κάποια επιπλέοντα Μοντάζζζζζζζ, περισυνελέγησαν απ τους Φρουρούς της επανάστασης και πωλούνται στην αγορά του Ισπαχάν προς 100 ρούβλια μόνο δια Ρώσους υπηκόους, εξαιτίας των κυρώσεων στο καθεστώς του Ιράν Στις λίστες των επίδοξων αγοραστών περιλαμβάνεται το όνομα Κονσταντίν Δριτσόφσκι επιφανές στέλεχος της ρωσοπονδιακής διασποράς του Βλαδιβουστόκ. Δια ότι νεώτερο θα σας κρατάμε ενήμερους 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 3 ώρες πριν, trolley είπε Έχω μία υποψία ότι πήρες και εκείνη την μεγάλη οθόνη που ζαχάρωνες; Θέλω και εγώ μια 27'' wide να μου πάρεις μαζί με το γραφείο. Μου το υποσχέθηκες. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 6 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Τελευταίες πλεροφορίες αναφέρουν πως στη περιοχή της Ερυθράς μπύραυλος των ΧούΘι κτύπησε και καταβύθισε container ship που κουβάλαγε κοντέινερ της Γιαμάχα με κιμβούρδες προοριζόμενες δια την αγορά της Ευρώπης. Το πλήρωμα διεσώθη και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση Κάποια επιπλέοντα Μοντάζζζζζζζ, περισυνελέγησαν απ τους Φρουρούς της επανάστασης και πωλούνται στην αγορά του Ισπαχάν προς 100 ρούβλια μόνο δια Ρώσους υπηκόους, εξαιτίας των κυρώσεων στο καθεστώς του Ιράν Στις λίστες των επίδοξων αγοραστών περιλαμβάνεται το όνομα Κονσταντίν Δριτσόφσκι επιφανές στέλεχος της ρωσοπονδιακής διασποράς του Βλαδιβουστόκ. Δια ότι νεώτερο θα σας κρατάμε ενήμερους Είναι αντισυναδελφικό αυτό που κάνεις. Τον γρουσουζεύεις. Έχουμε ηθική υποχρέωση και ως μέλη του noiz και ως συνάδελφοι να ευχόμαστε και να προσευχόμαστε να πάνε όλα καλά στην αγορά και την παράδοση των synth στον αδελφό συμφορουμίτη μας. Εγώ βέβαια επειδή ζηλεύω δεν ξέρω αν θα κρατηθώ. Μήπως ζηλέψω πολύ και πάω να του το βουτήξω το Montage και να το κάνω master keyboard μαζί με το VST να φτιάξω κι άλλα κομμάτια, πολλά. Ένα κομμάτι για κάθε performance θα γράψω. Θα γράψω 3,369 κομμάτια Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 4 λεπτά πριν, cos_dr είπε Είναι αντισυναδελφικό αυτό που κάνεις. Τον γρουσουζεύεις. Έχουμε ηθική υποχρέωση και ως μέλη του noiz και ως συνάδελφοι να ευχόμαστε και να προσευχόμαστε να πάνε όλα καλά στην αγορά και την παράδοση των synth στον αδελφό συμφορουμίτη μας. Εγώ βέβαια επειδή ζηλεύω δεν ξέρω αν θα κρατηθώ. Μήπως ζηλέψω πολύ και πάω να του το βουτήξω το Montage και να το κάνω master keyboard μαζί με το VST να φτιάξω κι άλλα κομμάτια, πολλά. Ένα κομμάτι για κάθε performance θα γράψω. Θα γράψω 3,369 κομμάτια Έχω μια άκρη κατά Ισπαχάν μεριά αν θες πάντως 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση