cos_dr Δημοσιευμένο πριν 8 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 8 ώρες 3 λεπτά πριν, sultan of string είπε είσαι να πάρουμε συνεταιρικά το s88 και να το κόψουμε με πριόνι στη μέση αν και πάλι πρέπει να δώσουμε από 800 Άστα να πάνε, απογοήτευση. Πραγματικά, αυτή η υπερτιμολόγηση δεν έχει προηγούμενο, Τα έχω χαμένα και μου λειτουργεί τόσο αποτρεπτικά στο να το αγοράσω το άτιμο το 61 το mk3. Εγώ θα περιμένω καμιά ευκαιρία του χρόνου. Μήπως το βγάλει το thomann πιο φθηνά. Το θέλω πραγματικά, το γουστάρω αλλά δεν μπορώ με τέτοια ακρίβεια να δώσω έναν σκασμό λεφτά για κάτι που δεν έχω άμεση ανάγκη, λυπάμαι, λυπάμαι,λυπάμαι Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sultan of string Δημοσιευμένο πριν 8 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 8 ώρες 4 minutes ago, cos_dr said: Άστα να πάνε, απογοήτευση. Πραγματικά, αυτή η υπερτιμολόγηση δεν έχει προηγούμενο, Τα έχω χαμένα και μου λειτουργεί τόσο αποτρεπτικά στο να το αγοράσω το άτιμο το 61 το mk3. Εγώ θα περιμένω καμιά ευκαιρία του χρόνου. Μήπως το βγάλει το thomann πιο φθηνά. Το θέλω πραγματικά, το γουστάρω αλλά δεν μπορώ με τέτοια ακρίβεια να δώσω έναν σκασμό λεφτά για κάτι που δεν έχω άμεση ανάγκη, λυπάμαι, λυπάμαι,λυπάμαι Τι 61...εδω 49ρι δεν μπορούμε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο πριν 8 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 8 ώρες 12 λεπτά πριν, foxxx είπε Το Delux που είναι από κάτω? Το deluxe είναι στο sonicspace. Μαζί με το sl88. 1 www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο πριν 8 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 8 ώρες 20 λεπτά πριν, sultan of string είπε Τι 61...εδω 49ρι δεν μπορούμε Το 49 είναι μικρό για τα πιανιστικά και άλλα βιρτουόζικα σόλο μου. Το θέλω all around το keyboard. Όταν είμαι εξασκημένος και μελετημένος, no one can match me, είμαι ο Mike Tyson των πλήκτρων, γι αυτό 61 και θα το πάρω μια μέρα να τελειώνουμε. 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sultan of string Δημοσιευμένο πριν 7 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 7 ώρες 6 minutes ago, cos_dr said: Το 49 είναι μικρό για τα πιανιστικά και άλλα βιρτουόζικα σόλο μου. Το θέλω all around το keyboard. Όταν είμαι εξασκημένος και μελετημένος, no one can match me, είμαι ο Mike Tyson των πλήκτρων, γι αυτό 61 και θα το πάρω μια μέρα να τελειώνουμε. Εγω ειμαι ημιβιρτουοζος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο πριν 7 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 7 ώρες 6 λεπτά πριν, cos_dr είπε Το 49 είναι μικρό για τα πιανιστικά και άλλα βιρτουόζικα σόλο μου. Το θέλω all around το keyboard. Όταν είμαι εξασκημένος και μελετημένος, no one can match me, είμαι ο Mike Tyson των πλήκτρων, γι αυτό 61 και θα το πάρω μια μέρα να τελειώνουμε. Ενα τέτοιο midi key controller δεν τον αγοράζεις πιστεύω όντως κάτω από 61 πλήκτρα άρα ναι συμφωνώ σε αυτό που λες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο πριν 7 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 7 ώρες 6 λεπτά πριν, sultan of string είπε Εγω ειμαι ημιβιρτουοζος Είσαι πιο κάτω στα πλήκτρα και στο πιάνο, θες πολλή δουλειά για να γίνεις το μισό το δικό μου 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο πριν 7 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 7 ώρες 9 λεπτά πριν, foxxx είπε Ενα τέτοιο midi key controller δεν τον αγοράζεις πιστεύω όντως κάτω από 61 πλήκτρα άρα ναι συμφωνώ σε αυτό που λες Εξαρτάται και για ποιο λόγο το θέλεις. Αμα θες να φτιάξεις μοντέρνα, trap, hip hop και dance κλπ μουσική σου κάνει και το μικρότερο. Για αυτά που κάνω εγώ και για τον τρόπο που θέλω να παίζω και να εξασκούμαι, τα 61 είναι το ελάχιστο. 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο πριν 7 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 7 ώρες 1 λεπτό πριν, cos_dr είπε Εξαρτάται και για ποιο λόγο το θέλεις. Αμα θες να φτιάξεις μοντέρνα, trap, hip hop και dance κλπ μουσική σου κάνει και το μικρότερο. Για αυτά που κάνω εγώ και για τον τρόπο που θέλω να παίζω και να εξασκούμαι, τα 61 είναι το ελάχιστο. Συμφωνω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Άγιος Δημοσιευμένο πριν 7 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 7 ώρες Κάποτε πήρα και εγώ ένα midi controller 61 πλήκτρων μαγεμένος από τον πλούτο των οργάνων - ήχων που ήταν διαθέσιμα στο Warez τότε. Σύντομα διαπίστωσα ότι το μυαλό μου δεν μπορεί να χωρέσει και τα δυο όργανα, κιθάρα και πιάνο, καθώς στο πιάνο κάθε κλειδί της ίδιας κλίμακας έχει άλλα σχήματα πάνω στα πλήκτρα ενώ στην κιθάρα τα σχήματα αλλάζουν μόνο αν αλλάξεις τύπο κλίμακας... Πραγματικά θαυμάζω όσους μπορούν να παίζουν και τα δυο όργανα, ή έστω όσους νομίζουν ότι τα παίζουν και τα δυο 2 kavagio for strings Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση