Προς το περιεχόμενο

Ήγγικεν η ώρα...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μόλις τώρα, sultan of string είπε

κανένας δεν μπορεί να γράψει μουσική και να πληρωθεί από το spotify και να ξεπληρώσει κανένα μονταζ.

Μην τα απαξιώνουμε όλα.😃 Μπορούν και παρα μπορούν. Έχει λεφτά η μουσική. Και το στηθος και το μπούτι μέσα στο παιχνίδι είναι.

1 λεπτό πριν, sultan of string είπε

Μπερδεύετε το επάγγελμα με την ευχαρίστηση του άλλου.

Εγώ δεν το μπερδεύω. Απλά η ευχαρίστηση πρέπει να έχει και μια πρακτική εφαρμογή για να έχει νόημα αλλιώς είναι συλλογή. Και στην περίπτωση ενός music workstation και ενός πληκτρά, εγώ το έχω έτσι στο μυαλό μου αλλιώς μου φαίνεται πραγματικά παράλογο, είναι waste.

• Like 1

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Guru
5 λεπτά πριν, sultan of string είπε

κανένας δεν μπορεί να γράψει μουσική και να πληρωθεί από το spotify και να ξεπληρώσει κανένα μονταζ.

Αν δείξει λίγο στήθος η μπούτι ναι, μπορεί. Αλλά το ίδιο το μοντάζ δεν είναι απαραίτητο να το δείξει.

Δηλαδή εγω αν αύριο πάρω μοντάζ έτσι θα λέτε?

Γιατί μπορεί και να πάρω.

Ακουστική είχα. Ήταν ανάγκη να πάρω χειροποίητη? Και τωρα που την πήρα πρέπει να ανεβεί κομμάτι μ αυτήν? εγώ ανοίγω τη θήκη μέρα παρα μέρα και την μυρίζω μόνο. Και μου φτάνει.

Το ίδιο κάνω και με το hammond.

Και θέλω να πάρω και πεντάλ για το hammond.

Ανάθεμα την τύφλα μου και τα κουλά μου πόδια που θέλω πεντάλ. 

Τα θέλω όμως. Για να ακούω τον ήχο τους.

Αύριο μπορεί να πάρω μέλοτρον. Κι ας έχω vst. Και hammond vst εχω. Πήρα όμως.

Μπερδεύετε το επάγγελμα με την ευχαρίστηση του άλλου.

Δηλαδή εγώ αύριο αν πάρω μπουζούκι πρέπει να πάω να παίξω με τον Αδαμαντίδη?

Αν μου τη δώσει και πάρω σαξόφωνο γιατι έτσι, πρέπει την επόμενη να σας παίξω Κολτρεην?

Συμφωνώ. Όμως είσαι κι εσύ μία εξαίρεση, όπως έγραψα πιό πάνω.

• Like 1

Just now, cos_dr said:

Μην τα απαξιώνουμε όλα.😃 Μπορούν και παρα μπορούν. Έχει λεφτά η μουσική. Και το στηθος και το μπούτι μέσα στο παιχνίδι είναι.

Εγώ δεν το μπερδεύω. Απλά η ευχαρίστηση πρέπει να έχει και μια πρακτική εφαρμογή για να έχει νόημα αλλιώς είναι συλλογή. Και στην περίπτωση ενός music workstation και ενός πληκτρά, εγώ το έχω έτσι στο μυαλό μου αλλιώς μου φαίνεται πραγματικά παράλογο, είναι waste.

όχι δεν έχει.

Πόσα παιξίματα έχει ένα κομμάτι σου στο σποτιφαι ή το youtube?

θέλεις 1000 για να πάρεις μισό ευρώ και αν.

Κάτσε κάντο να δεις τι παίρνεις. 

Και εντάξει μπορείς να το κάνεις, έχεις γνώσεις και φαντασία, αλλά δεν μπορείς να ζήσεις απο αυτό

Δεν είναι waste. Ο άλλος δεν τρώει και παίρνει φεράρι. Και την έχει στο υπόγειο χωρίς πινακίδες. Εδώ που μένω παρακάτω...

• Συμφωνώ 1

1 λεπτό πριν, sultan of string είπε

όχι δεν έχει.

Πόσα παιξίματα έχει ένα κομμάτι σου στο σποτιφαι ή το youtube?

θέλεις 1000 για να πάρεις μισό ευρώ και αν.

Κάτσε κάντο να δεις τι παίρνεις. 

Και εντάξει μπορείς να το κάνεις, έχεις γνώσεις και φαντασία, αλλά δεν μπορείς να ζήσεις απο αυτό

Δεν είναι waste. Ο άλλος δεν τρώει και παίρνει φεράρι. Και την έχει στο υπόγειο χωρίς πινακίδες. Εδώ που μένω παρακάτω...

Αν ήθελα να ζήσω θα ζούσα. Έχω βολευτεί αλλού. Σαν μουσικός δε θα κάνεις μόνο αυτό. Αφου τα ξέρεις. Θα κάνεις πόσες δουλειές και θα προσπαθείς παντού και όπως έλεγε και ο συγχωρεμένος ο πατέρας μου, θα μάθεις να σφίγγεις και το ζωνάρι, αλλά η επιμονή, η ενασχόληση, το κυνήγι θα στα φέρει όλα. Γι αυτό ζουν πόσοι μουσικοί ως μουσικοί, παγκοσμίως. Έχω επαγγελματία στην οικογένεια και μέχρι να διοριστεί στο ΔΗΜΟΣΙΟ, όλα τα έκανε, και έπαιζε σε μαγαζιά και δούλευε σε μαγαζί οργάνων και μαθήματα έκανε και παραγωγούς και άλλους μουσικούς γνώριζε και μετά έκανε τα χαρτιά της στον ΑΣΕΠ και ηρέμησε😃 Waste είναι ένα music workstation για όποιον δεν το δουλέψει έτσι κατά τη γνώμη μου πάντα αλλά νομίζω πως  εκφράζω τη συντριπτική  πλειοψηφία των πραγματικών πληκτράδων  The real McCoy🤣 Such a Waste. Ωραίος τίτλος. Θα τον κρατήσω για μελλοντικό μου κομμάτι. Εγώ είμαι ο Expert 🤣

• Like 2

• Guru
12 λεπτά πριν, cos_dr είπε

Εγώ δεν το μπερδεύω. Απλά η ευχαρίστηση πρέπει να έχει και μια πρακτική εφαρμογή για να έχει νόημα αλλιώς είναι συλλογή.

Μου αρέσει αυτή η προσέγγιση. 

12 λεπτά πριν, cos_dr είπε

Και στην περίπτωση ενός music workstation και ενός πληκτρά, εγώ το έχω έτσι στο μυαλό μου αλλιώς μου φαίνεται πραγματικά παράλογο, είναι waste.

Είναι σαν να αγόραζε κάποιος φλαουτίστας τύμπανα ενώ δεν έχει ιδέα.

• Guru
7 λεπτά πριν, cos_dr είπε

πλειοψηφία των πραγματικών πληκτράδων

@cos_dr Η πλειοψηφία αυτό που λες πιό πάνω θα έλεγε.

• Like 1

3 minutes ago, cos_dr said:

Αν ήθελα να ζήσω θα ζούσα. Έχω βολευτεί αλλού. Σαν μουσικός δε θα κάνεις μόνο αυτό. Αφου τα ξέρεις. Θα κάνεις πόσες δουλειές και θα προσπαθείς παντού και όπως έλεγε και ο συγχωρεμένος ο πατέρας μου, θα μάθεις να σφίγγεις και το ζωνάρι, αλλά η επιμονή, η ενασχόληση, το κυνήγι θα στα φέρει όλα. Γι αυτό ζουν πόσοι μουσικοί ως μουσικοί, παγκοσμίως. Έχω επαγγελματία στην οικογένεια και μέχρι να διοριστεί στο ΔΗΜΟΣΙΟ, όλα τα έκανε, και έπαιζε σε μαγαζιά και δούλευε σε μαγαζί οργάνων και μαθήματα έκανε και παραγωγούς και άλλους μουσικούς γνώριζε και μετά έκανε τα χαρτιά της στον ΑΣΕΠ και ηρέμησε😃 Waste είναι ένα music workstation για όποιον δεν το δουλέψει έτσι κατά τη γνώμη μου πάντα αλλά νομίζω πως  εκφράζω τη συντριπτική  πλειοψηφία των πραγματικών πληκτράδων  The real McCoy🤣 Such a Waste. Ωραίος τίτλος. Θα τον κρατήσω για μελλοντικό μου κομμάτι. Εγώ είμαι ο Expert 🤣

ο καθένας ζει και ενεργεί όπως αισθάνεται καλύτερα.

Και θα το καταλάβεις καλύτερα όταν απαγκιστρωθείς από την αναγκαστική εργασία ή την συντήρηση της οικογένειας.

Εγω έκατσα και έφτιαξα μουσική στα τελευταία 10 χρόνια της ζωής μου συστηματικά και επένδυσα σε όργανα φτηνά και ακριβά, εξοπλισμό (πούλα αυτό και πάρε εκείνο γιατί είναι καλύτερο), όργανα που δεν ήξερα επειδή έτσι, για να γράψω τον ήχο τους, έφτιαξα μουσική για να φτιάξω μουσική που την έχουν δει 100 ή 200 άτομα εκ των οποίων οι περισσότεροι είναι γνωστοί και πατάνε λαικ για να βγούν απο την υποχρέωση.

Ελα τώρα και πες μου ότι ήταν waste.

Ε δεν ήταν.

Waste of money ? ναι

όμως ήταν το ταξίδι αυτό που κέρδισα.

Ετσι για τον καθένα που θα πάρει αύριο ένα μοντάζ, ένα μουγκ ένα χαμούνδ ή μια σελμερ μακαφέρι και δεν θα έχει τα χέρια του Φιλιγκεινς, του Εμερσον, ή του Τζάνγκο θα είναι η χαρά ότι τα πήρε και ασχολήθηκε.

• Συμφωνώ 1

4 λεπτά πριν, Μανώλης Χναράκης είπε

Είναι σαν να αγόραζε κάποιος φλαουτίστας τύμπανα ενώ δεν έχει ιδέα.

Και εγώ αγόρασα κιθάρα για να μάθω, δεν έχω ευκαιρήσει ούτε για τα βασικά αλλά δεν την κάνω κρεμαστάρια, δηλαδή δεν παραδοξολογώ για αυτήν. Δεν αρχίζω να μιλάω για αυτή σαν να είμαι guru βασιζόμενος σε ό,τι έχω διαβάσει και κυρίως χωρίς να μπορώ να το υποστηρίξω με παίξιμο, με γράψιμο, με ρυθμίσεις στον ήχο, πόσο μάλλον να συνομιλώ με κιθαρίστες σαν να είμαι ίδιος με αυτούς και να επιμένω να λέω τα δικά μου άμα με διορθώνουν. Ενδεικτικά τα γράφω αυτά, δεν αναφέρομαι σε κάποιον, απλά είναι η προσέγγιση μου. Και ένα τουμπελέκι έχω. 😃

7 λεπτά πριν, sultan of string είπε

ο καθένας ζει και ενεργεί όπως αισθάνεται καλύτερα.

Και θα το καταλάβεις καλύτερα όταν απαγκιστρωθείς από την αναγκαστική εργασία ή την συντήρηση της οικογένειας.

Εγω έκατσα και έφτιαξα μουσική στα τελευταία 10 χρόνια της ζωής μου συστηματικά και επένδυσα σε όργανα φτηνά και ακριβά, εξοπλισμό (πούλα αυτό και πάρε εκείνο γιατί είναι καλύτερο), όργανα που δεν ήξερα επειδή έτσι, για να γράψω τον ήχο τους, έφτιαξα μουσική για να φτιάξω μουσική που την έχουν δει 100 ή 200 άτομα εκ των οποίων οι περισσότεροι είναι γνωστοί και πατάνε λαικ για να βγούν απο την υποχρέωση.

Ελα τώρα και πες μου ότι ήταν waste.

Ε δεν ήταν.

Waste of money ? ναι

όμως ήταν το ταξίδι αυτό που κέρδισα.

Ετσι για τον καθένα που θα πάρει αύριο ένα μοντάζ, ένα μουγκ ένα χαμούνδ ή μια σελμερ μακαφέρι και δεν θα έχει τα χέρια του Φιλιγκεινς, του Εμερσον, ή του Τζάνγκο θα είναι η χαρά ότι τα πήρε και ασχολήθηκε.

Στο δικό μου παράδειγμα για το workstation και έτσι όπως το θέτω, είναι waste. Εσύ το πλάτιασες τώρα και το πάς γενικά και έτσι όπως το γραφεις δεν είναι waste. Εγώ όμως δεν λέω αυτό ούτε εννοώ αυτό με αυτό που λέω και είπα. 😃

8 λεπτά πριν, sultan of string είπε

Οταν  νομιζει οτι ειναι ολοι αυτοι μαζι;

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου