Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου Guru Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 6 ώρες πριν, Waterfall-K είπε https://shorturl.at/NK3J8 Όχι αυτό. Απάντησα πιό πάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 5 ώρες πριν, Μανώλης Χναράκης είπε Δεν είχε παίξει πενιά, ΔΕΝ πρόκειται να παίξει πενιά το Πατατανατσίου ζωντανά να του φέρτε ΤΑΙΛΩΣ . Ας παίξω λοιπόν εγώ με το νέο μου Γιαχάμα Ριφέις DX ένα smoke καπνισμένο ΔΙΚΟ ΣΑΣ 1 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 7 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε Δεν είχε παίξει πενιά, ΔΕΝ πρόκειται να παίξει πενιά το Πατατανατσίου ζωντανά να του φέρτε ΤΑΙΛΩΣ . Ας παίξω λοιπόν εγώ με το νέο μου Γιαχάμα Ριφέις DX ένα smoke καπνισμένο ΔΙΚΟ ΣΑΣ Τον έσκισες τον Σιγάλα. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sultan of string Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 24 minutes ago, Σαμη Παραγκα said: Δεν είχε παίξει πενιά, ΔΕΝ πρόκειται να παίξει πενιά το Πατατανατσίου ζωντανά να του φέρτε ΤΑΙΛΩΣ . Ας παίξω λοιπόν εγώ με το νέο μου Γιαχάμα Ριφέις DX ένα smoke καπνισμένο ΔΙΚΟ ΣΑΣ σε σπίτια με μωσαϊκά ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 12 λεπτά πριν, sultan of string είπε σε σπίτια με μωσαϊκά ! Μετά τα ξύλινα πατώματα υπάρχουν τα μωσαικά, ύστερα, υπάρχει το SYMPATHY FOR THE DEVIL και ο Τσακ Πρόφετ. Όσο κοιμάται η κάμπια της Κανήθου Τελεκάστερ . ΤΑΙΛΩΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου OP Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Μανώλης Χναράκης είπε Όχι αυτό. Απάντησα πιό πάνω. Είπαμε 800 φορές, ΟΤΑΝ στήσω το setup και ΑΝ έχω όρεξη, ΜΠΟΡΕΙ να ηχογραφήσω κάτι. Όποιος βιάζεται, υπάρχουν αμέτρητα βίντεο στο Youtube για όλα τα synths που έχω αγοράσει. Επεξεργασμένο 9 Νοεμβρίου από Waterfall-K 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου OP Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 44 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε Δεν είχε παίξει πενιά, ΔΕΝ πρόκειται να παίξει πενιά το Πατατανατσίου ζωντανά να του φέρτε ΤΑΙΛΩΣ . Ας παίξω λοιπόν εγώ με το νέο μου Γιαχάμα Ριφέις DX ένα smoke καπνισμένο ΔΙΚΟ ΣΑΣ Ωραία κουνιέσαι πάντως... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 25 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Είπαμε 800 φορές, ΟΤΑΝ στήσω το setup και ΑΝ έχω όρεξη, ΜΠΟΡΕΙ να ηχογραφήσω . Εγώ, όταν μετακόμισα, τον Οκτώβριο του 2021 , άρχισα σιγά σιγά να στήνω το studio. Αν εξαιρέσεις και μια βλάβη σε ένα μηχάνημα (που μου έφαγε πολύ καιρό να εντοπίσω- και μετά δεν ήθελα να μπω καν μέσα από το σπάσιμο) το εφερα στη θέση του....3 χρόνια μετά , δηλαδή φέτος. Και ακόμα μένουν ψιλά να κάνω ..... Είχα και το από πάνω studio, της φωτογραφίας και μου φάγε και εκεινο πολύ χρόνο. Edit: Και υποτίθεται ότι ειχα μηχανήματα που ήδη ήξερα (not). Ακόμα και μηχανήματα που έχω 20 + χρόνια....ακόμα τα μαθαίνω, και διαβάζω τα manuals. Πόσο μάλλον σε νέα μηχανήματα...άστο...θέλει διάβασμα. 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 41 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Ωραία κουνιέσαι πάντως... Εγώ είμαι κουκλίτσα και Κουνάω την ουρά μου. ΔΕΝ ξέρω κιθάρα, ΔΕΝ ξερω κιμβούρδα. Εγώ κάμπια της Κανήθου παίζω μουσικούλα με το ριφέις και ουχί μόνο αυτό, δλδ, δεν είμαι καυλήτερος στα πλήκτρα από κάτι χωνιά σαν εσένα, αλλά είμαι καυλήτερος και από κάτι τύπους που το παίζουν μπουθαρίστες, γιατί ΕΓΩ, παίζω μουσικούλα. Μαλακια, μαλακία, πάντως παίζω κάτι, εκτός του πουλιού μου, το οποίο γυμνάζω τακτικά . Η αλήθεια είναι πως όταν αγοράζεις ένα όργανο ΠΡΕΠΕΙ να το κρατάς στα σελοφάν, μη κρυώσει, ΟΜΟΛΟΓΩ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου OP Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 16 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε Εγώ είμαι κουκλίτσα και Κουνάω την ουρά μου. ΔΕΝ ξέρω κιθάρα, ΔΕΝ ξερω κιμβούρδα. Από μπαλέτο όμως σκίζεις... 17 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε Η αλήθεια είναι πως όταν αγοράζεις ένα όργανο ΠΡΕΠΕΙ να το κρατάς στα σελοφάν, μη κρυώσει, ΟΜΟΛΟΓΩ Η αλήθεια είναι πως όταν αγοράζεις ένα όργανο και δεν έχεις που να το βάλεις, ναι, το κρατάς στο σελοφάν. Δεν ξέρω ποιο είναι το πρόβλημα εδώ μέσα να κατανοήσουν μερικοί κάποια απλά πράγματα, που γράφονται και στα Ελληνικά. Πάμε πάλι, για άλλη μια φορά: (Δασκάλα Νηπιαγωγείου mode ΟΝ) Πρώτα θα μπει σε μια τάξη το δωμάτιο που θα στηθεί το setup, και μετά θα στηθεί το setup. Αυτό σημαίνει ότι στο δωμάτιο θα αλλαχτεί η μπαλκονόπορτα, μάλλον θα πέσει βάψιμο στο δωμάτιο, κάποια έπιπλα/CD towers θα μεταφερθούν σε άλλο δωμάτιο, ο χώρος θα καθαριστεί, ο χώρος του γραφείου επίσης, θα γίνει αναβάθμιση του pc (εγκατάσταση νέας οθόνης/κάρτας γραφικών/PSU/επιπρόσθετου SSD), και μόνο τότε θα αρχίσει το στήσιμο των synths. (Δασκάλα Νηπιαγωγείου mode ΟFF). Και αφού γίνουν όλα αυτά, ίσως ηχογραφήσω και κάτι, αν και όποτε μου έρθει η όρεξη. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση