Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου Guru Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου Όχι ρε συ foxxx, εννοώ να παίξετε εσείς μουσική, και πιό συγκεκριμένα ο Waterfall με αυτά τα καινούργια που πήρε. Κάτι ολοκληρωμένο - ενορχηστρωμένο, να ακούσουμε τα νέα μηχανήματα στην πράξη, "επί το έργον" που λέμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 47 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Ξαναδιάβασε τι έγραψες. Εγώ σταματάω εδώ. Ρε βλογιοκομμένο μη διώχνεις άνθρωπες 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 1 λεπτό πριν, Μανώλης Χναράκης είπε Όχι ρε συ foxxx, εννοώ να παίξετε εσείς μουσική, και πιό συγκεκριμένα ο Waterfall με αυτά τα καινούργια που πήρε. Κάτι ολοκληρωμένο - ενορχηστρωμένο, να ακούσουμε τα νέα μηχανήματα στην πράξη, "επί το έργον" που λέμε. Θα βάλω εγώ κάτι να ακούσετε εμένα. Έχω κατεβάσει βιντεάκια του Montage, θα τα κόψω samples και θα παίξω σα να έχω το Montage Θα τα πλακώσω και τα effects και θα νομίζετε πως το πήρα κι εγώ. 2 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2 λεπτά πριν, Μανώλης Χναράκης είπε Όχι ρε συ foxxx, εννοώ να παίξετε εσείς μουσική, και πιό συγκεκριμένα ο Waterfall με αυτά τα καινούργια που πήρε. Κάτι ολοκληρωμένο - ενορχηστρωμένο, να ακούσουμε τα νέα μηχανήματα στην πράξη, "επί το έργον" που λέμε. Ρε ξις τ' αρχιδιας με γκασμά που θα παίξει ο Καταρα-Κ πενιά. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΑΙΜΑΙ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 1 λεπτό πριν, Σαμη Παραγκα είπε Ρε βλογιοκομμένο Απο που προκύπτει αυτό ρε Samy? Δεν κάνεις κανα sample να μου στείλεις το μονόχορδο, στείλε μερικές νότες καθαρές όμως με απόσταση μεταξύ τους. 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 1 λεπτό πριν, cos_dr είπε Απο που προκύπτει αυτό ρε Samy? Δεν κάνεις κανα sample να μου στείλεις το μονόχορδο, στείλε μερικές νότες καθαρές όμως με απόσταση μεταξύ τους. dX REFACE 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 1 λεπτό πριν, Σαμη Παραγκα είπε dX REFACE έχει το Dx reface μονόχορδο? Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 7 λεπτά πριν, cos_dr είπε έχει το Dx reface μονόχορδο? Αγαπημένε θα του το πάρουμε το δρεμπουλάκι νύχτα. Χαρταετό πέταγε στα ουικ ο κατσαπλιάς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε Αγαπημένε θα του το πάρουμε το δρεμπουλάκι νύχτα Στείλε πέντε καθαρές νότες από το μονόχορδο. Το πούλησες? 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου OP Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 6 ώρες πριν, Μανώλης Χναράκης είπε Μουσική θα ακούσουμε; https://shorturl.at/NK3J8 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση