Waterfall-K Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου OP Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2 λεπτά πριν, foxxx είπε Με όλα γράφεις και ανάλογα το κέφι την ιδέα και τον πειραματισμό του καθενός αυτό έχω να πω και νομίζω ότι είναι το σωστό Educate yourself, αυτό έχω να πω εγώ, και μην γράφεις ό,τι να'ναι. Εκτίθεσαι. 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου Μα δεν σχολίασα κανέναν ούτε προσβάλω πρωτοπόρους όλα είναι κύκλος και η μουσική τεχνολογία προχωρά άλλος το δέχεται άλλος δεν το δέχεται απλά τα πράγματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 1 λεπτό πριν, foxxx είπε Μα δεν σχολίασα κανέναν ούτε προσβάλω πρωτοπόρους όλα είναι κύκλος και η μουσική τεχνολογία προχωρά άλλος το δέχεται άλλος δεν το δέχεται απλά τα πράγματα Σε λίγο θα είναι Virtual το Home Studio. με 3d glasses και γάντια. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου Μην το γελάς καθόλου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου OP Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 6 λεπτά πριν, foxxx είπε Μα δεν σχολίασα κανέναν Πως δεν σχολίασες? Σχολίασες τον τρόπο που ηχογραφούσε ο Παπαθανασίου με απαξιωτικό τρόπο, λες και σου είπαμε ότι ηχογραφούσε σε κασετόφωνο. Ξέρεις πολλούς ιδιώτες ρε Bill που έχουν μαζί μέσα σε ένα δωμάτιο Pro Tools και Radar συστήματα ηχογράφησης? Μην μας τρελαίνεις βραδιάτικα. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 1 λεπτό πριν, Waterfall-K είπε Πως δεν σχολίασες? Σχολίασες τον τρόπο που ηχογραφούσε ο Παπαθανασίου με απαξιωτικό τρόπο, λες και σου είπαμε ότι ηχογραφούσε σε κασετόφωνο. Ξέρεις πολλούς ιδιώτες ρε Bill που έχουν μαζί μέσα σε ένα δωμάτιο Pro Tools και Radar συστήματα ηχογράφησης? Μην μας τρελαίνεις βραδιάτικα. επειδή είπα μοντέρνο και παλιό τροπο ? άλλο το ένα άλλο τα άλλο νομίζω το πήρες πολύ βαριά ο άνθρωπος είχε τον δικό του τροπο και επιλογές δεν απαξιώνω κανέναν και ειδικά τον Vangeli Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου OP Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου Ξαναδιάβασε τι έγραψες. Εγώ σταματάω εδώ. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 24 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Ξαναδιάβασε τι έγραψες. Εγώ σταματάω εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου Guru Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου Μουσική θα ακούσουμε; 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 11 λεπτά πριν, Μανώλης Χναράκης είπε Μουσική θα ακούσουμε; Βεβαίως........ αφιερωμένο 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση