Προς το περιεχόμενο

Ήγγικεν η ώρα...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 λεπτά πριν, foxxx είπε

Με όλα γράφεις και ανάλογα το κέφι την ιδέα και τον πειραματισμό του καθενός αυτό έχω να πω και νομίζω ότι είναι το σωστό

Educate yourself, αυτό έχω να πω εγώ, και μην γράφεις ό,τι να'ναι. Εκτίθεσαι. 

• Μπερδεύτηκα 1

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μα δεν σχολίασα κανέναν ούτε προσβάλω πρωτοπόρους όλα είναι κύκλος και η μουσική τεχνολογία προχωρά άλλος το δέχεται άλλος δεν το δέχεται απλά τα πράγματα 

1 λεπτό πριν, foxxx είπε

Μα δεν σχολίασα κανέναν ούτε προσβάλω πρωτοπόρους όλα είναι κύκλος και η μουσική τεχνολογία προχωρά άλλος το δέχεται άλλος δεν το δέχεται απλά τα πράγματα 

Σε λίγο θα είναι Virtual το Home Studio. με 3d glasses και γάντια.

image.thumb.jpeg.8d14a88119cbcb263f8351b822c1bd26.jpeg

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

6 λεπτά πριν, foxxx είπε

Μα δεν σχολίασα κανέναν

Πως δεν σχολίασες? Σχολίασες τον τρόπο που ηχογραφούσε ο Παπαθανασίου με απαξιωτικό τρόπο, λες και σου είπαμε ότι ηχογραφούσε σε κασετόφωνο. Ξέρεις πολλούς ιδιώτες ρε Bill που έχουν μαζί μέσα σε ένα δωμάτιο Pro Tools και Radar συστήματα ηχογράφησης? Μην μας τρελαίνεις βραδιάτικα.?

Specs talks, M🐮🐮gs walks

1 λεπτό πριν, Waterfall-K είπε

Πως δεν σχολίασες? Σχολίασες τον τρόπο που ηχογραφούσε ο Παπαθανασίου με απαξιωτικό τρόπο, λες και σου είπαμε ότι ηχογραφούσε σε κασετόφωνο. Ξέρεις πολλούς ιδιώτες ρε Bill που έχουν μαζί μέσα σε ένα δωμάτιο Pro Tools και Radar συστήματα ηχογράφησης? Μην μας τρελαίνεις βραδιάτικα.?

επειδή είπα μοντέρνο και παλιό τροπο ? άλλο το ένα άλλο τα άλλο νομίζω το πήρες πολύ βαριά ο άνθρωπος είχε τον δικό του τροπο και επιλογές δεν απαξιώνω κανέναν και ειδικά τον Vangeli 

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου