Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 10 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Ρε συ, άντε ξυρίσου- έχει ο ΣΦ κάτι ξυριστικές 10-38 θα σε κάνουν αλφαδιά- που με θες και Τζιν τόνικ. Ρε συ, που να σε πάω έτσι που είσαι σα τον όσιο Ονούφριο το Κακομοίρογλου τη τεχνολογία σου μέσα. Πάντως γέρασες ρε φίλε, χάλια έγινες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου Ναι, αλλά ο Παπαθανασίου ήταν ταλέντο, ασχολιόταν όλη μέρα, έπαιζε προφανώς συνέχεια με αποτέλεσμα να μπορεί να γράφει τα progression επιτόπου γιατί ήταν επαγγελματίας. Και εγώ αν έπαιζα όλη μέρα σαν αυτόν θα ήμουν πολύ καλύτερος και θα έγραφα κατευθείαν την ενορχήστρωση οπότε δε θα με ένοιαζε να τα γράφω όλα επιτόπου σε ένα στέρεο κανάλι , θα ήμουν τέλειος. 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου OP Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 5 λεπτά πριν, cos_dr είπε Ναι, αλλά ο Παπαθανασίου ήταν ταλέντο, ασχολιόταν όλη μέρα, έπαιζε προφανώς συνέχεια με αποτέλεσμα να μπορεί να γράφει τα progression επιτόπου γιατί ήταν επαγγελματίας. Και εγώ αν έπαιζα όλη μέρα σαν αυτόν θα ήμουν πολύ καλύτερος και θα έγραφα κατευθείαν την ενορχήστρωση οπότε δε θα με ένοιαζε να τα γράφω όλα επιτόπου σε ένα στέρεο κανάλι , θα ήμουν τέλειος. Δεν έχει σημασία τι έγραφε ο Παπ., σημασία έχει που έγραφε τα συγκεκριμένα synths. Μπροστά και δεξιά του καθόταν ο ηχολήπτης του με την κονσόλα του και τα Pro Tools. Όπου γούσταρε ηχογραφούσε, το ότι διάλεξε ένα mixer του €1Κ για το συγκεκριμένο setup και όχι κάτι πολύ πολύ πολύ ακριβότερο, κάτι πρέπει να μας λέει. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 16 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Δεν έχει σημασία τι έγραφε ο Παπ., σημασία έχει που έγραφε τα συγκεκριμένα synths. Μπροστά και δεξιά του καθόταν ο ηχολήπτης του με την κονσόλα του και τα Pro Tools. Όπου γούσταρε ηχογραφούσε, το ότι διάλεξε ένα mixer του €1Κ για το συγκεκριμένο setup και όχι κάτι πολύ πολύ πολύ ακριβότερο, κάτι πρέπει να μας λέει. Μήπως δεν ήξερε στην αρχή ρε συ και έμαθε στο τέλος. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου OP Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 7 λεπτά πριν, cos_dr είπε Μήπως δεν ήξερε στην αρχή ρε συ και έμαθε στο τέλος. Τι δεν ήξερε στην αρχή? Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 1 λεπτό πριν, Waterfall-K είπε Τι δεν ήξερε στην αρχή? Πλάκα κάνω, αυτός είναι η αρχή και το τέλος, το Α και το Ω Αυτοί μας καθορίζουν. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου OP Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου Μόλις τώρα, cos_dr είπε Πλάκα κάνω Το ξέρω ρε, την πλάκα δεν έπιασα. Τέσπα. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου o Vangelis ήταν αυτό που ήτανε και καλά έκανε με οποίο τροπο παλιό, μοντέρνο γούσταρε να δουλεύει ναι πάμε παρακάτω και? μήπως να γυρίσουμε όλοι στα μπομπινοφωνα ??? άρα όλα αυτά τα τέρατα που γράφουν είναι ηλίθιοι και άχρηστοι γιατί δεν γράφουν με τον τροπο του Vangeli ???? έλα τώρα θα γυρίσουν τα πόδια τα χτυπήσουν το κεφάλι πάμε παρά κάτω σε παρακαλώ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου OP Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 3 λεπτά πριν, foxxx είπε o Vangelis ήταν αυτό που ήτανε και καλά έκανε με οποίο τροπο παλιό, μοντέρνο γούσταρε να δουλεύει ναι πάμε παρακάτω και? μήπως να γυρίσουμε όλοι στα μπομπινοφωνα ??? άρα όλα αυτά τα τέρατα που γράφουν είναι ηλίθιοι και άχρηστοι γιατί δεν γράφουν με τον τροπο του Vangeli ???? έλα τώρα θα γυρίσουν τα πόδια τα χτυπήσουν το κεφάλι πάμε παρά κάτω σε παρακαλώ Μπιλάκο, πάρ'το αλλιώς γιατί γράφεις μαλακιούλες. Όταν ο Παπ. ηχογραφούσε στο RADAR (ξέρεις τι είναι το RADAR παιδί μου, πότε δημιουργήθηκε και πόσοι το είχαν στο στούντιο τους? Όχι? Ε, ψάξε να μάθεις) όλοι οι υπόλοιποι σκάλιζαν βράχους με καλέμι. Άιντε που μου γίνατε όλοι Rudy Van Gelder με το που πιάσατε 5 VST στα χέρια σας και σχολιάζετε μαλακιωδώς τους πρωτοπόρους. Έλα κατεβείτε λίγο απ'το καλάμι σας μην πιαστεί κάνα καλσόν και έχουμε άλλα. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου Με όλα γράφεις και ανάλογα το κέφι την ιδέα και τον πειραματισμό του καθενός αυτό έχω να πω και νομίζω ότι είναι το σωστό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση