sultan of string Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 16 minutes ago, cos_dr said: Ε, πάντως η κονσόλα-κάρτα ήχου είναι καλή γιατί δε χρειάζεται να ανοίγεις το PC και άμα το ανοίξεις είσαι έτοιμος να γράψεις. που σε sd? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 7 λεπτά πριν, sultan of string είπε που σε sd? Nαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, sultan of string είπε που σε sd? Σε SD, δεν έχει υποδοχή? Αυτό δε λέγαμε εχθές? Για τη συγκεκριμένη μιλάω. Αλλά δεν έχει σημασία, βάζεις ενδιάμεσα στη σύνδεση ένα κασετόφωνο και γράφεις. Εγώ έχω και ένα με CD recorder. Θα συνδέσω την αυτοενισχυόμενη κάρτα εκεί και μετά από την έξοδο των ακουστικών θα συνδέσω τα ηχεία με ένα καλώδιο στερεο καρφι σε RCA Επεξεργασμένο 8 Νοεμβρίου από cos_dr Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sultan of string Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2 minutes ago, cos_dr said: Σε SD, δεν έχει υποδοχή? Αυτό δε λέγαμε εχθές? Για τη συγκεκριμένη μιλάω. Αλλά δεν έχει σημασία, βάζεις ενδιάμεσα στη σύνδεση ένα κασετόφωνο και γράφεις. Εγώ έχω και ένα με CD recorder. Θα συνδέσω την αυτοενισχυόμενη κάρτα εκεί και μετά από την έξοδο των ακουστικών θα συνδέσω τα ηχεία με ένα καλώδιο στερεο καρφι σε RCA αλλά θα ρώτήσω τον Trolley μήπως έχω latency εγω αν δεν μπορώ να γυρίσω πίσω να πειράξω....δεν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου Μόλις τώρα, sultan of string είπε εγω αν δεν μπορώ να γυρίσω πίσω να πειράξω....δεν Είναι πάντως ωραία η κονσολα που πήρε, πολλές εισόδους, ΑFL/PFL , color display κλπ, ωραίο design, presets και πλούσιο software. Και καλό το χρήμα. Είναι ο ΠΑΝ. Πήρε εργαλεία, με γούστο και καλαισθησία. 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 7 λεπτά πριν, sultan of string είπε εγω αν δεν μπορώ να γυρίσω πίσω να πειράξω....δεν Πρέπει να είσαι πολύ σιγουρος για το τι έγραψες αλλά και πάλι μετά η επεξεργασία είναι ελάχιστη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sultan of string Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 3 minutes ago, foxxx said: Πρέπει να είσαι πολύ σιγουρος για το τι έγραψες αλλά και πάλι μετά η επεξεργασία είναι ελάχιστη εγω είμαι του απόλυτου μαγειρέματος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2 λεπτά πριν, sultan of string είπε εγω είμαι του απόλυτου μαγειρέματος Συμφωνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 17 λεπτά πριν, sultan of string είπε εγω αν δεν μπορώ να γυρίσω πίσω να πειράξω....δεν Με συνθς, τουλάχιστο αν έχει το ένα έστω midi sequencer, μπορείς να γράψεις και να κάνεις edit αφού τα έχεις συνδέσει όλα, συγχρονίσει και δρομολογήσει και μετά το αποτέλεσμα να το γράψεις στην SD. Αν έχεις το MONTAGE που είναι και midi sequencer και recorder μπορείς να γράψεις και φωνή και να τα μιξάρεις με φωνή τα synths. Με synths πειράζεις μέσω midi 2 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου OP Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, sultan of string είπε εγω αν δεν μπορώ να γυρίσω πίσω να πειράξω....δεν Σε SD γράφεις stereo. Για την πλειονότητα των πληκτράδων αυτό αρκεί, μια και τα πάντα είναι συνήθως σεταρισμένα και προγραμματισμένα πριν την κονσόλα, από τα ίδια τα synths. Όποιος θέλει περαιτέρω editing στον ήχο πάει σε εγγραφή σε DAW, η δυνατότητα υπάρχει. Κι έτσι είναι όλοι ευχαριστημένοι. Να σας θυμίσω την περίπτωση του Παπαθανασίου και του ενός εκ των δύο synth setups που έτρεχε, το ένα το ηχογραφούσε πάντα στο Radar, με όλα τα synths/samplers περασμένα από μια Mackie, μοντέλο του 1991 αν θυμάμαι καλά, και το δεύτερο setup που είχε πάνω αναλογικά και ψηφιακά synths, νέα και vintage, το έγραφε σε ένα Tascam Model 24 mixer (€1,090 στο Thomann), στην SD κάρτα που έπαιρνε. Όσοι θυμούνται τη συζήτηση θα θυμούνται επίσης ότι αυτό το επιβεβαίωσε και ο ηχολήπτης του. To συγκεκριμένο synth setup ξεπερνάει τα €50Κ, μόνο τα Moog One και CS80 που είχε πάνω κοστίζουν μαζί κάνα €35ρι χιλιαρικόπουλα και βάλε. Μην τρελαίνεστε και μην παραμυθιάζεστε λοιπόν, οι εποχές έχουν αλλάξει πάρα πολύ και οι ποιοτικές εγγραφές είναι πλέον εφικτές ακόμα και στις γάτες, και σε αστείο κόστος. Επεξεργασμένο 8 Νοεμβρίου από Waterfall-K 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση