Προς το περιεχόμενο

Ήγγικεν η ώρα...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 λεπτά πριν, sultan of string είπε

να πάρεις το 14

Aν ποτε χρησιμοποιήσω Cubase, θα κατεβάσω τη νέα έκδοση του AI τζάμπα, που δίνει η Yamaha σε όσους αγοράζουν synths της. 

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Just now, Waterfall-K said:

Aν ποτε χρησιμοποιήσω Cubase, θα κατεβάσω τη νέα έκδοση του AI τζάμπα, που δίνει η Yamaha σε όσους αγοράζουν synths της. 

αν πάρω εγώ μπορώ να ζητήσω άλλο δώρο?

Η κονσόλα αυτή έρχεται και με το DAW της Waveform OEM !!!!

https://www.tracktion.com

Καθώς επίσης και με το DAW Essentials collection ......

μια σειρά πολύ ωραίων plugins

Equaliser, Compressor, Reverber8, Delay Studio, Stereo Delay, Tape Delay, Crossover, Limiter, Gate / Expander, Ducker, Flanger, Crusher, Chorus, Bus Compressor, Phaser, and Auto Filter

https://www.tracktion.com

Ωραίο πακέτο ξεχνά το cubase ........... νομίζω ότι είναι αρκετά ολοκληρωμένο πακέτο ?

IMG_3344.jpeg

Επεξεργασμένο από foxxx
  • Like 1

2 λεπτά πριν, sultan of string είπε

αν πάρω εγώ μπορώ να ζητήσω άλλο δώρο?

Φυσικά. Μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε ψυγείο, tv, κουζίνα και air condition.

2 λεπτά πριν, foxxx είπε

Ωραίο πακέτο ξεχνά το cubase ........... νομίζω ότι είναι αρκετά ολοκληρωμένο πακέτο ?

Ξεχνάω οποιοδήποτε soft πακέτο, δεν με ενδιαφέρει ρε Bill.

• Μπερδεύτηκα 1

Specs talks, M🐮🐮gs walks

2 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε

Ξεχνάω οποιοδήποτε soft πακέτο, δεν με ενδιαφέρει ρε Bill.

Οκ δικό σου θέμα αν και είναι κρίμα σαν πακέτο να μην τον αξιοποιήσεις

βέβαια πάω πάσο αυτό είναι προσωπικό θέμα στον καθένα το ποσό θέλει να εξελίσσεται και μέχρι που θέλει να φτάσει καθώς και τι θέλει να κάνει 

• Like 1

4 λεπτά πριν, foxxx είπε

πάω πάσο αυτό είναι προσωπικό θέμα στον καθένα το ποσό θέλει να εξελίσσεται και μέχρι που θέλει να φτάσει 

Καλά, εσείς που θέλετε να "εξελιχθείτε" και να φτάσετε στα Grammy και στα Oscar, ασχοληθείτε με τα soft πακέτα, και αφήστε εμάς τους πτωχούς και άσχετους πλην τίμιους hardwareάδες να παλεύουμε με πραγματικά banal hardware όργανα...? 

• Χαχα 1

Specs talks, M🐮🐮gs walks

2 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε

Καλά, εσείς που θέλετε να "εξελιχθείτε" και να φτάσετε στα Grammy και στα Oscar, ασχοληθείτε με τα soft πακέτα, και αφήστε εμάς τους πτωχούς και άσχετους πλην τίμιους hardwareάδες να παλεύουμε με πραγματικά banal hardware όργανα...? 

? ??

10 λεπτά πριν, foxxx είπε

? ??

Εμένα τα effects που μου έδωσαν για τα παλιά ηχεία έχουν 537 ευρώ και είναι καλύτερα από τις κανονικές ..............εφφεδιέρες?

Ε, πάντως η κονσόλα-κάρτα ήχου είναι καλή γιατί δε χρειάζεται να ανοίγεις το PC και άμα το ανοίξεις είσαι έτοιμος να γράψεις.

Μια τέτοια κάρτα θέλω να πάρω κι εγώ που να δουλεύει αυτόνομα, αν και με ένα Synth απλά τραβάω τα βύσματα, δεν είναι τίποτα και τα βάζω στα ηχεία. Αν έχεις πολλά όμως, μια τέτοια κονσόλα μετράει. Γράφεις και την ιδέα να μην την ξεχάσεις στην SD κάρτα. 

• Συμφωνώ 1

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

1 λεπτό πριν, cos_dr είπε

Εμένα τα effects που μου έδωσαν για τα παλιά ηχεία έχουν 537 ευρώ και είναι καλύτερα από τις κανονικές ..............εφφεδιέρες?

Ε, πάντως η κονσόλα-κάρτα ήχου είναι καλή γιατί δε χρειάζεται να ανοίγεις το PC και άμα το ανοίξεις είσαι έτοιμος να γράψεις.

Μια τέτοια κάρτα θέλω να πάρω κι εγώ που να δουλεύει αυτόνομα, αν και με ένα Synth απλά τραβάω τα βύσματα, δεν είναι τίποτα και τα βάζω στα ηχεία. Αν έχεις πολλά όμως, μια τέτοια κονσόλα μετράει. Γράφεις και την ιδέα να μην την ξεχάσεις στην SD κάρτα. 

Έχει 5 κανάλια stereo αυτό είναι δυνατό χαρτί και έχει ολοκληρωμένο πακέτο για μένα αξίζει 

Μόλις τώρα, foxxx είπε

Έχει 5 κανάλια stereo αυτό είναι δυνατό χαρτί και έχει ολοκληρωμένο πακέτο για μένα αξίζει 

Είναι πολύ καλή, αδιαμφισβήτητα, ολόκληρο συγκρότημα γράφεις.

Παλιά δουλεύαμε σε τέτοιες με ένα φίλο σε ένα συγκρότημα που είχε δικό του στούντιο στο παγκράτι. Γράφαμε στο Sonar σε ένα Pentium 4 ?

• Χαχα 1

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου