Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου Guru Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 6 ώρες πριν, cos_dr είπε Αυτό είναι του Σταύρου Λογαρίδη? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου OP Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 7 λεπτά πριν, Μανώλης Χναράκης είπε Καλή η προσπάθεια του μακαρίτη, αλλά δεν του βγήκε σε καλό... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου Guru Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 8 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Καλή η προσπάθεια του μακαρίτη, αλλά δεν του βγήκε σε καλό... Και οι δύο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου OP Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου Τι και οι δύο? Ένας πήρε τον Μπέο στο δικαστήριο. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου Guru Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 5 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Τι και οι δύο? Μακαρίτες. Και τώρα γελάνε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου OP Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου Θα σε λυπήσω (ίσως), αλλά κανείς τους δεν είναι πλέον σε θέση να γελάει, ή να κάνει οτιδήποτε άλλο. Ας αφήσουμε λοιπόν τις γνωστές μυθοπλασίες στο παρελθόν. 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Άγιος Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου Του το τζουρνεψε του μακαρίτη ο μακαρίτης kavagio for strings Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου OP Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 15 λεπτά πριν, Άγιος είπε Του το τζουρνεψε του μακαρίτη ο μακαρίτης Πολύ θα'θελε να του το είχε "τζουρνέψει" ο μακαρίτης, μπας κι έβγαζε κάνα φράγκο στα δικαστήρια (αυτός και η εταιρεία του που τον έβαλε μπροστά), αλλά ατύχησε και πήρε έναν ωραιότατο Πούλο στο τέλος. Τα λάθη και οι κουτοπονηριές ενίοτε πληρώνονται. Αν θες να μάθεις τα τι και πως της ιστορίας ψάξε στο φόρουμ, τα έχουμε (τα έχω δηλαδή) γράψει και αναλύσει 800 φορές και με στοιχεία. Βαριέμαι ως και copy/paste να κάνω πλέον για αυτήν την γελοία ιστορία, που κάθε λίγο και λιγάκι κάποιοι αδαείς ξαναφέρνουν στη δημοσιότητα προσπαθώντας να το παίξουν ψαγμένoι. 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sultan of string Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου για όσους ασχολούνται με το θέμα, ή θέλουν να ασχολούνται ακόμα, υπάρχει η εκδοχή του Κώστα Φέρρη στο διαδίκτυο. Ενδιαφέρουσα και ας πούμε σχεδόν ισαπέχουσα. Πλήν όμως το δικαστήριο απεφάνθη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoMusictech Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 20 ώρες πριν, Waterfall-K είπε Ωραίος. Βάλε και ένα lush reverb (με χρόνο σβησίματος 35 λεπτά) και είσαι jet. Με τι synths το έπαιξες? Αναλογικούρα μού μύρισε. Φυσικά και είμαστε! Για το Oasys προσωπικά δεν το ήξερα. Για το Voyager τώρα, πάλι καλά που δεν άκουσες και τίποτα Γαλλικά (και θα είχαν και δίκιο...). Έτσι. Άσε που έχω και οικογενειακό παρελθόν με παπάδες, στη φωτό παρακάτω ο παππούς μου. Μετανοείτε VSTάδες! Waterfall, χαιρομαι που σου αρεσε. Νομιζω δεν υπηρχε αλλος δρομος, περαν του αναλογικου, δεν σκεφτηκα καν κατι αλλο, ε το κομματι σε παει εκει ετσι κι αλιως! και οταν λεμε αναλογικουρα, μονο με τη Καλη εννοια, εννοουμε σε ολα ετσι;;;! στο μονο βημα που χρησιμοποιησα τη μηχανη του σατανα, , ηταν για να ανεβασω το αρχειο στο Noiz! Και ερχομαστε τωρα στα Ωραια! λιγο στο πως γραφτηκε! Ηθελα τη διασκεδαση και το Yolo της εποχης, αλλα και τη ταλεπόρια του αναλογικου! Να το παλι μπροστα μας! γιατι αν ηθελα κατι χωρις ταλεπορια, ανοιγα και...!!!!! Δεν πατησα καθολου το κουμπι του sequencer, παρ'οτι υπηρχε... Οχι πως ειναι κακο, μπορει απο καποιους να δαιμονοποιειται αλλα κατα τη γνωμη μου λαθος. Το sequencer ειναι εργαλειο απο τα πιο χρησιμα. Αλλα σε αυτη τη περιπτωση, ηθελα να γραψω Χερουλατα!!! Ειναι ενας ορος που ειχα διαβασει εδω στο φορουμ παλιοτερα και μου αρεσε. Ετσι κι αλιως ετσι γραφω στο 95%, παιζω liv, μονο τυμπανα (παλι live τα παιζω, αλλα) κανω εναν βασικο προγραμματισμο, καθ'οτι... Δεν ειμαι drummer! Αλλα ηθελα και τη διασκεδαση! να ζουμε ευχαριστα παιζοντας,,, Με τι γραφτηκε! Και τα ωραια, συνεχιζονται! Κατα βαθος ηθελα να παει η κουβεντα στο με τι το εφτιαξα!!! ΟΟΟχι, δεν χρησιμοποιηθηκε το Yamaha Moxf σε αυτο το project, αλλα, χρησιμοποιηθηκε η "αμαρτια" του 2024! Το OP1 FIELD, που ακολουθησε το πρωτο OP1! Απλο! ευχρηστο, με τεραστια ποικιλια αναλογικων και μη, ηχων. Αυτο που μου αρεσει πολυ μεσαα στα ωραια που εχει, ειναι οτι κανεις μια φυσιολογικη εγγραφη μεσα στα 4 track, σαν ενα πολυκανναλο Tascam, σημερα! διαλεγεις "κασσετουλα", πατας Rec,,, και παιζεις/γραφεις!!! ε αυτο και μονο, προσωπικα με τρελενει! ετσι γραφτηκαν ολα τα παρτσ. Οκ , θελει λιγο παιξιμο/ψαξιμο μεχρι να το συνηθησεις & να βρεις ολες τις λειτουργιες του, αλλα μια χαρα! βολευει ακομα και στο πατωμα να γραψεις που λεγαμε και προχθες!!! αλλα συνεχισα και αν αλογικα! μετα, συνεδεσα το workstation λοιπον στο στερεοφωνικο, εγραψα σε usb drive οτι περιειχε η κασσετα και, μετα. ανεβηκε! με ενα μπρικι που εχω εδω...!!!!!!!!!! για Ριβερμπ, το σκεφτηκα, ειχαν οι ηχοι ετσι κι αλιως ενα ελαφρι, αλλα σκεφτηκα κι αυτο που εγραψες! αν εβαζα, το κομματι θα τραβαγε κανα τεταρτο!!!!! οποτε ειπα ασ' το καλυτερα!!!!! για'μενα πλεων, εισαι ο δικος μας Πατριαρχης! Και αφου υπαρχει και απο πισω παραδοση, ενας λογος παραπανω! ασε τους αλλους να ζηλευουνε! εσυ πλεων ως κατοχος του Montage M,,, ΞΕΡΕΙΣ!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση