Προς το περιεχόμενο

Ήγγικεν η ώρα...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

31 λεπτά πριν, theoMusictech είπε

την εν ιωσα την αναγκη, να ανεβασω κατι, με 100 % σεβασμο στο Montage M πανω απο ολα,,,!!! (πλακα κανω,

Εγω εχω επιτεθεί στο MONTAGE με κομμάτια και νε λόγια. Και το σέβομαι και δεν το σέβομαι. Τι είναι? Παπάς είναι να το

σεβόμαστε... υποχρεωτικά. ???

Και θα του κσνω και άλλη επίθεση στο μέλλον. 

Δεν μπορώ να ακούσω τώρα το mp3?

Επεξεργασμένο από cos_dr
  • Like 1
  • Χαχα 1

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

πρεπει να το σεβομαστε το Montage, M.

Και τον Waterfall πρεπει να σεβομαστε, σαν παπα!!!!! γιατι; γιατι φιλε, το Πηρε. Αν το επαιρνε αλλος, θα τον σεβομασταν κι αυτον. Αλλα το πηρε ο Wat/fall. Και οτι και να κανουμε, αυτο δεν αλλαζει!

to mp3 ειναι ενα, εμπρακτο καλοριζικα, μια ευχη, μουσικη!!! που, και παλι. Πολοι ειπαν θα ανεβασουμε κλπ κλπ, το θεμα παγωσε. Εγω ανεβασα! προσοχη. Να ειναι μεσα στο πνευμα του θρεντ & το ολο κλιμα! αυτος ηταν ο σκοπος μου

• Like 1
  • Συμφωνώ 1

όταν πήρα το OASYS 88 με το MOOG VOYAGER  δεν με σεβάστηκε κανείς...για αυτό έπεσε και το ξύλο της αρκούd@ς..(εποχή Noiz version 1)...

Όταν ήρθε το Vsynth GT, εντάξει, έπεσαν μερικά κύριε Κώστα...

Kronos 2 δεν πήρα ποτέ...γλύτωσα. :-)

• Like 1
  • Λυπάμαι 1

www.sonicspace.gr

οι παλιοι ηταν λιγοτερο σεβαστικοι!

οι νεοι σημερα ημαστε ανθρωπιστες και ευγενεις!

σημερα,αν επαιρνες καποιο, μοντερνο και τεχνολογικα προηγμενο workstation,  μεχρι και απο τη καρεκλα τους θα σηκωνοντουσαν για να κατσεις!!!!!!!!!!

• Συμφωνώ 1

50 λεπτά πριν, theoMusictech είπε

πρεπει να το σεβομαστε το Montage, M.

Και τον Waterfall πρεπει να σεβομαστε, σαν παπα!!!!! γιατι; γιατι φιλε, το Πηρε. Αν το επαιρνε αλλος, θα τον σεβομασταν κι αυτον. Αλλα το πηρε ο Wat/fall. Και οτι και να κανουμε, αυτο δεν αλλαζει!

to mp3 ειναι ενα, εμπρακτο καλοριζικα, μια ευχη, μουσικη!!! που, και παλι. Πολοι ειπαν θα ανεβασουμε κλπ κλπ, το θεμα παγωσε. Εγω ανεβασα! προσοχη. Να ειναι μεσα στο πνευμα του θρεντ & το ολο κλιμα! αυτος ηταν ο σκοπος μου

Θα ανεβάσω ένα εγώ που δεν μπορεί να γραφτεί με MONTAGE και θα επιτεθω στο MONTAGE από ζήλια.. Από λύσσα γιατί θέλω να το έχω και ας μην το χρειάζομαι, αλλα είναι εργαλείο, ωρέ τι θα του έκανα, θα του άλλαζα τα φώτα αλλα είμαστε και γέροι ?και μας παίρνει ο ύπνος το βράδυ πια μετά από εξουθενωτικη μέρα εργασίας και άλλων υποχρεώσεων έναντι τέκνου κλπ.  Που μυαλό για παραγωγή, για μελέτη. Εγω δεν τη παλεύω πια. Βλέπω άλλους που το παλεύουν και μόνο που τους βλέπω, κουράζομαι ???

Άτιμο Montage, ζήλια ψώρα ???

• Like 1

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

Dell Precision Workstations.

1 ώρα πριν, cos_dr είπε

Θα ανεβάσω ένα εγώ που δεν μπορεί να γραφτεί με MONTAGE και θα επιτεθω στο MONTAGE από ζήλια.. Από λύσσα γιατί θέλω να το έχω και ας μην το χρειάζομαι, αλλα είναι εργαλείο, ωρέ τι θα του έκανα, θα του άλλαζα τα φώτα αλλα είμαστε και γέροι ?και μας παίρνει ο ύπνος το βράδυ πια μετά από εξουθενωτικη μέρα εργασίας και άλλων υποχρεώσεων έναντι τέκνου κλπ.  Που μυαλό για παραγωγή, για μελέτη. Εγω δεν τη παλεύω πια. Βλέπω άλλους που το παλεύουν και μόνο που τους βλέπω, κουράζομαι ???

Άτιμο Montage, ζήλια ψώρα ???

Να ετοιμάσουμε μια εμποροπανήγυρη, ένα αγελαδοπάζαρο, λαέ της Σιέρα Μορένα, να μαζέψουμε τα λεφτά να του το πάρουμε του ανθρώπου

Επεξεργασμένο από Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε
  • Like 1
  • Χαχα 1

www.sonicspace.gr

3 λεπτά πριν, Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε είπε

Dell Precision Workstations.

α μπραβο!

τωρα πηγαινε σε οπιοδηποτε μμμ, σε οποιαδηποτε εκκλησια,,,  με το συγκεκριμενο ποστ,,, και δες τι θα γιενι!!!!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου