Waterfall-K Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου OP Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου Ευχαρισθώ Sir, είσθε πολύ καλός... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 7 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Ευχαρισθώ Sir, είσθε πολύ καλός... SIR? Νέστορα δεν με λένε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου OP Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 7 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε SIR? Νέστορα δεν με λένε Παρεμπιπτόντως, "Με Γεια" μου είπες? Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sultan of string Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου Π λ α τ ε ι α α ζ ε τ ε..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 24 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Παρεμπιπτόντως, "Με Γεια" μου είπες? Λεβεντάκο μου να τα χαίρεσαι τα καινούρια (άσχετα αν μεθαύριο θα σου τα πάρουμε, συντροφιά με τον Κιμ, αλλά ξεύρεις τώρα, ζηλεύει ο Δρρρρρρρρρ) αλλά να μας παίξεις και κάτι, έστω το σμοκ ον δε γουάτα ρε πιδίμ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου OP Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 1 λεπτό πριν, Σαμη Παραγκα είπε Λεβεντάκο μου να τα χαίρεσαι τα καινούρια (άσχετα αν μεθαύριο θα σου τα πάρουμε, συντροφιά με τον Κιμ, αλλά ξεύρεις τώρα, ζηλεύει ο Δρρρρρρρρρ) αλλά να μας παίξεις και κάτι, έστω το σμοκ ον δε γουάτα ρε πιδίμ Ευχαριστώ. Για το αίτημα σου κάτι θα κάνουμε... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου Παιδιά, εγώ είμαι ο καλύτερος και λέγω! Το Montage M είναι Montage M και όποιος το έχει, έχει το ΑΓΙΟ ΔΙΣΚΟΠΟΤΗΡΟ των Music Workstations του 2024 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2 ώρες πριν, Σαμη Παραγκα είπε Λεβεντάκο μου να τα χαίρεσαι τα καινούρια (άσχετα αν μεθαύριο θα σου τα πάρουμε, συντροφιά με τον Κιμ, αλλά ξεύρεις τώρα, ζηλεύει ο Δρρρρρρρρρ) Αν ήταν FANTOM EX θα εχομουν τώρα πάτε μόνοι σας και gooooodddddd luck 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoMusictech Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου την εν ιωσα την αναγκη, να ανεβασω κατι, με 100 % σεβασμο στο Montage M πανω απο ολα,,,!!! (πλακα κανω, στον κατοχο του φυσικα! Τι. Ημαστε τιποτα υλιστες, που ενδιαφερονται μονο για γκατζετ καθε ειδους;;;)! να ταιριαζει φυσικα στο ολο κλιμα & να μη "μουτζουρωνει" το θρεντ, αντιθετα να ειναι ενα μουσικο, δωρο αφιερωμενο...! Waterfall, δικο σου! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoMusictech Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου Montage M DDCTD.mp3 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση