Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου Guru Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου @npap εσύ που είσαι γνώστης του ήχου και των κονσολών σαφώς και ναι. Ο παπάς που κάνει τα ράσα. Εμείς (εγώ δηλαδή) που είμαστε του midi, πάνω στα πλήκτρα είμαστε, θέλω ν'άχει τις μνήμες της, τα ψηφιακά της EQ, τα ψηφιακά της I/O - κλπ κλπ και οπωσδήποτε midi για να μπορώ να επιλέξω και γιατί όχι να σκαλίσω ακόμα από μακριά κάποια πράγματα. Μπορεί - ίσως δηλαδή να είναι και ψυχολογικό το θέμα. Άμα έχεις μαζί σου ηχολήπτη είναι διαφορετικά τα πράγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου Guru Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 8 ώρες πριν, Μανώλης Χναράκης είπε Μπορεί - ίσως δηλαδή να είναι και ψυχολογικό το θέμα ναι σε καταλαβαίνω Μανώλη μου ειδικά στα πάσης φύσεως multi timbral midi skills... όσο όμως αφορά τον ήχο εν γένει, εσύ μπορείς όντως να αξιοποιείς τις πολλαπλές audio εξόδους όπου σου δίνεται η ευκαιρία, επικεντρωμένος σε κάποιους σόλο ήχους που χρειάζονται ενδεχομένως ιδιαίτερη αντιμετώπιση συχνοτικά και δυναμικά αλλά και ενός x πλήθους οργάνων στο σεταπ σου που θα έχουν dedicated ρόλο... όμως είσαι η εξαίρεση καθότι (όσο μπορώ να γνωρίζω) η συντριπτική πλειοψηφία των "πληκτράδων" μας περιορίζεται στις stereo main out ενός, δύο άντε τριών οργάνων... και εκεί τι να τους κάνει ακόμα κι ο έρμος ο ηχολήπτης αν έχουν... ακόμα και με την ψηφιακή τι να σου κάνει.. πόσες σκηνές να σώσει; ή rt ρυθμίσεις πόσες να προλάβει ανά κομμάτι... γιατί αν ο μουσικός θέλει απλά ένα generic eq ας πάρει ένα deck ή πετάλι γι αυτή την δουλειά... έτσι κι αλλιώς στα σύγχρονα όργανα (πόσο μάλλον στο επίπεδο πχ του montage με τα insertion effects ανά part) και οι καθ αυτοί εργοστασιακοί ήχοι αλλά και οι δυνατότητες των μηχανών εφφέ τους στην εγγενή τους επεξεργασία (process και effect) είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο και τους υπερκαλύπτουν τις ανάγκες (ανάθεμα κι αν έχω δει όργανο με αξιοποιημένες τις εργοστασιακές του δυνατότητες του σε αυτόν τον τομέα πάνω από το 20-30%)... από την εμπειρία μου λοιπόν στην συναναστροφή μου μαζί τους, πιστεύω ότι μαζί με μια Μ32 ο μέσος όρος τους μάλλον θα ζητούσε και δραμαμίνες... κι αυτό δεν το λέω φυσικά υποτιμητικά... είναι θέμα προτεραιοτήτων συνήθως... με μια κονσολίτσα που δεν "αλλοιώνει" το βασικό τους σήμα υποβιβάζοντας το εμφανώς και τους δίνει βασικές δυνατότητες μίξης εντάσεων, αισθάνονται (και κατά κανόνα είναι) "άρχοντες" στο live... τώρα στο studio είναι όντως άλλου παπά ευαγγέλιο... 4 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MGs Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου Πως λέγεται ένα Montage συνδεμένο σε ένα Behringer? Mirage 2000. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 7 ώρες πριν, Μανώλης Χναράκης είπε να το παρακολουθείς δουλεύει τώρα, το βλέπω και από τα VST που κινεί τα bend τους και φαίνεται η κίνηση στην οθόνη. Νερό, γιατί έχανε εδώ και λίγο καιρό και εκτός ότι μου έσπαγε τα νεύρα μου χάλαγε και το παίξιμο. Σε κάνα δυο κομμάτια που είχα γράφει, διόρθωνα στον editor το bend σε κάποια σημεία στο midi track που έφευγε. Άμα δω πως το ξανακάνει και θέλει αλλαγή το ποτενσιόμετρο, γιατί τώρα με το καθάρισμα και το σφίξιμο λίγο, έστρωσε, αν ξαναχαλάσει θα επιστρατεύσω τα μεγάλα μέσα 2 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 10 ώρες πριν, Waterfall-K είπε Καθόλου αίσχος, ξέρω τι αγοράζω, τα συγκεκριμένα δεν τα έχω τυχαία. Σιγά μην αγοράσω και καμιά Euphonix επειδή πήρα Montage. Αυτή ωραία είναι, να μου την πάρετε, να βάλω και ένα συρτάρι απο κάτω να βγαίνει το πληκτρολόγιο και το ποντίκι. 3 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 10 ώρες πριν, cos_dr είπε Αυτή ωραία είναι, να μου την πάρετε, να βάλω και ένα συρτάρι απο κάτω να βγαίνει το πληκτρολόγιο και το ποντίκι. Ας σε τη πάρουν και φώναξε με να της περάσω 4 τρυπανόβιδες να σε βάλω το συρτάρι δωρεάν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 14 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε Ας σε τη πάρουν και φώναξε με να της περάσω 4 τρυπανόβιδες να σε βάλω το συρτάρι δωρεάν Έμα ρε φίλε, είναι δυνατόν τέτοιο θηρίο που έχει μια περιουσία και για τέτοια δουλειά να μην του έχουν βάλει μέχρι και θήκες για το φραπε, κανα τασάκι, το νερό. Πως θα μερακλώσει για να δουλέψει ο μάστορας. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sultan of string Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου μέχρι να δούμε μονταζε εδώ, σας πρόλαβε ο Σιγάλας.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 6 λεπτά πριν, cos_dr είπε Έμα ρε φίλε, είναι δυνατόν τέτοιο θηρίο που έχει μια περιουσία και για τέτοια δουλειά να μην του έχουν βάλει μέχρι και θήκες για το φραπε, κανα τασάκι, το νερό. Πως θα μερακλώσει για να δουλέψει ο μάστορας. Μη φοβού, θα φέρω σφυρί καλέμι, πρόκες και όλα τα χρειαζούμενα και θα στο σιάξω το μηχάνημα να κελαιδάει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου Μόλις τώρα, Σαμη Παραγκα είπε Μη φοβού, θα φέρω σφυρί καλέμι, πρόκες και όλα τα χρειαζούμενα και θα στο σιάξω το μηχάνημα να κελαιδάει Πάμε να του πάρουμε το Montage. Θα του ζητήσουμε λύτρα, θα του στέλνουμε βιντεο να βγάζουμε πλήκτρα με την τανάλια και του τα ταχυδρομούμε ένα ένα, μέχρι να πληρώσει. 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση