Προς το περιεχόμενο

Ήγγικεν η ώρα...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, Μανώλης Χναράκης είπε

Αίσχος, αυτά θέλουν μία ψηφιακή κονσόλα, π.χ. τύπου MIDAS M32, πράγματα που αρμόζουν μεταξύ τους.

Καθόλου αίσχος, ξέρω τι αγοράζω, τα συγκεκριμένα δεν τα έχω τυχαία.  Σιγά μην αγοράσω και καμιά Euphonix επειδή πήρα Montage.? 

image.jpeg.e97c88030e44d28d16ad9d6bb5ebce07.jpeg

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 λεπτό πριν, theoMusictech είπε

ή, μη πας και πολυ μακρια, μια βαρβατη Yamaha!

Αν μου κάνεις μια δώρο, και μου βρεις και τον χώρο να την βαλω, το συζητάμε.image.gif.a4dffdbaf3672510bf30c0f17625d9ea.gif

• Χαχα 1

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Δευτέρα και Τρίτη θα είμαι Κάνηθο, ζήτησε να έρθει και ένας φίλος μαζί, καλοσυνάτο παιδί, ειλικρινά δεν ξεύρω τι θέλει στη Κάνηθο, κάτι μου ήπιε πως τον στέλνει σε μουστική αποστολή ένας Ευθροσταυρίτης

Ο φίλος που λέγαμε ..

kim.jpg

• Like 1
  • Χαχα 1
  • Ευχαριστώ 1

Μια απο αυτες θα σου'παιρνα, (πιο συγκεκριμενα την MG12XU! αυτη μ'αρεσει!) αλλα εδω απερριψες κοτζαμ συνεταιρισμο!!!!!!!!!! (50/50 το Montage M) που σου ειχα προτεινει!!!!!

και το M soft,  στο Γιατρο ηθελες να το δωσεις!!!!! οποτε; γιατι να σου τη παρω;;;;;!!!!!!!!!!

Οχι πως ειχες αναγκη εξτρα χρηματοδοτησης φυσικα ετσι; τα εχουμε πει και εγω μαζι σου ειμαι! εδω πηρες τοσα πραγματα οσο 2 οικοπεδα στην Ιστιαια! μια κονσολιτσα θα τσιγκουνευοσουνα;!!!!!

anyway, καλη κι η Behringer! θα τη βγαλει τη δουλειεα!

40 λεπτά πριν, theoMusictech είπε

Μια απο αυτες θα σου'παιρνα, (πιο συγκεκριμενα την MG12XU! αυτη μ'αρεσει!) αλλα εδω απερριψες κοτζαμ συνεταιρισμο!!!!!!!!!! (50/50 το Montage M) που σου ειχα προτεινει!!!!!

και το M soft,  στο Γιατρο ηθελες να το δωσεις!!!!! οποτε; γιατι να σου τη παρω;;;;;!!!!!!!!!!

Οχι πως ειχες αναγκη εξτρα χρηματοδοτησης φυσικα ετσι; τα εχουμε πει και εγω μαζι σου ειμαι! εδω πηρες τοσα πραγματα οσο 2 οικοπεδα στην Ιστιαια! μια κονσολιτσα θα τσιγκουνευοσουνα;!!!!!

anyway, καλη κι η Behringer! θα τη βγαλει τη δουλειεα!

Άμα μου το δώσει εμένα, θα το κάνω πυραυλοκίνητο, θα φτιάξω συνθέσεις και θα σολάρω πάνω και θα ντράπει και ο Jordan Rudess, θα τα παρατήσει ? Προς το παρόν γύρισα από την μπύρα που πήγα να χαλαρώσω γιατί είχα χειρουργείο που γύρισα από τον Νακα,

IMG_20241101_205142.jpg

IMG_20241101_205617.jpg

Χειρούργησα το V-Synth να φτιάξω επιτέλους το joystick που τζίτταρε στο pitch bending το ποτενσιόμετρο. Τα κατάφερα, δουλεύει ρολόι. ?

Φέρτε το Montage να το ανοίξουμε να το δούμε από μέσα πως είναι. ?

Επεξεργασμένο από cos_dr
  • Like 3

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

19 λεπτά πριν, cos_dr είπε

Φέρτε το Montage να το ανοίξουμε να το δούμε από μέσα πως είναι. ?

Συμφωνώ, ο ασθενής οφείλει να μπει εις τη χειρουργική κλίνη, ο Γιαμάχας τα βγάνει σκάρτα, ημείς θα τον θεραπεύσομεν, χρειάζεται ολίγον γύψον δια να γίνει ανώτερος των Βου. Σου. Του. και θα γίνει 

• Like 1

• Guru
2 ώρες πριν, Μανώλης Χναράκης είπε

Αίσχος, αυτά θέλουν μία ψηφιακή κονσόλα, π.χ. τύπου MIDAS M32, πράγματα που αρμόζουν μεταξύ τους.

αγαπημένη μου στην κατηγορία της (και όχι μόνο) αλλά too much για τον πατριώτ' Μανώλη μου... με αυτήν (την απού κατ') θα αξιοποιούσε ικανοποιητικότατα και φθηνά (και όχι φτωχά) άλλα τίμια τα νέα του μπλιπλίκια (παρεμπιπτόντως με γεια... δεν θυμάμαι αν του είπα)...

13784791_800.jpg.a59bb3456781f39ad01eb81c4e459c74.jpg

• Like 4
  • Συμφωνώ 2

δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου