Waterfall-K Δημοσιευμένο πριν 10 ώρες OP Share Δημοσιευμένο πριν 10 ώρες 7 λεπτά πριν, Μανώλης Χναράκης είπε Καλορίζικα και από εμένα. Άργησες, κόντεψα να τα πουλήσω και να πάρω άλλα. Thanks anyway. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο πριν 10 ώρες Guru Share Δημοσιευμένο πριν 10 ώρες 1 λεπτό πριν, Waterfall-K είπε Άργησες, κόντεψα να τα πουλήσω και να πάρω άλλα. Έχεις δίκιο, μπλέξαμε την συζήτηση με τα hammond Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sultan of string Δημοσιευμένο πριν 2 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 2 ώρες 7 hours ago, Μανώλης Χναράκης said: Έχεις δίκιο, μπλέξαμε την συζήτηση με τα hammond Χαμμοντ δεν πηρε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο πριν 2 ώρες Moderator Share Δημοσιευμένο πριν 2 ώρες Μάστορα καλά τα πακέτα, αλλά πότε θα αρχίσει το στήσιμο; Άντε να δούμε ολοκληρωμένη τη δουλειά... all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο πριν 1 ώρα Share Δημοσιευμένο πριν 1 ώρα 20 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Μάστορα καλά τα πακέτα, αλλά πότε θα αρχίσει το στήσιμο; Άντε να δούμε ολοκληρωμένη τη δουλειά... Μην τον αγχώνουμε. Αυτά εγω θέλω να γίνονται χαλαρά, με μεράκι, με ιεροτελεστία θα έλεγα. Να πάρει το χρόνο του, ξα σκεφτεί πως να τα στήσει, να τα καλωδιώσει στην κονσόλα, να τα συνδέσει μεταξύ τους μέσω MIDI αν θέλει να τα συγχρονίσει και τι άλλο θέλει ανάλογα με τον τρόπο που δουλεύει..... Δε βιαζόμαστε, πήρε τοσα πράγματα, 100 Συνθεσαΐζερ πήρε. Τα πήρε όλα, χρυσα Χριστούγεννα θα κάνουν στον Νακα και στους άλλους Τουλάχιστο μια θήκη δώρο και ένα κάλυμμα έπρεπε να του κάνουν. Τόση διαφήμιση έγινε στο MONTAGE Μ. Σαν χθες μου φαίνεται που ποσταρε την πρώτη φώτο και αναρωτιόταν αν αυτό είναι το νέο Montage M, που είδαμε τη δεύτερη οθονουλα, το αναλύσαμε, το συγκρίναμε, του έκανα επίθεση εγώ με το KOMPLETE και τα VST, , ζήλεψα, όμως το χαρήκαμε και τώρα το έχει. Πάρε το χρόνο σου, όλα τα όργανα τα έβαλες στην καρδιά μας και είμαστε όλοι υπερήφανοι θα σε αφήσουμε να το χαρείς λοιπόν και πολύ μετά θα έρθουμε να στο πάρουμε Η ζήλια θα λέω μετά, με οδήγησε στην παρανομία και τωρα πια μπαινοβγαινω στις φυλακές. Από ένα YAMAHA Montage M καταστράφηκα 2 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση