cos_dr Δημοσιευμένο πριν 12 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 12 ώρες 51 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Να φύγουμε λίγο από τα Hammond και να πάμε στον Δεκέμβριο ο οποίος ήρθε φέτος ένα μήνα νωρίτερα. 9:10 σήμερα το πρωί χτυπάει το κινητό μου. - "Καλημέρα, είμαι ο τάδε από το Courier X, και έχω ένα δέμα για σας." - "Πότε μπορείτε να μου το φέρετε σπίτι?" - "Σε 10 λεπτά είμαι εκεί." - "Thanks mate." O courier έρχεται και μου φέρνει το Arturia MiniFreak Stellar Edition. Δεν προλαβαίνω να το ανοίξω και χτυπάει το κινητό μου. - "Καλημέρα, είμαι η τάδε από το Courier Ψ, και έχω ένα δέμα για σας από τον Νάκα." - "Τι δέμα?" - "Ένα πιάνο!" - "Ένα πιάνο? Είστε σίγουρη?" - "Ναι, ένα πιάνο." - "Καλά... Πότε μπορείτε να μου το φέρετε?" - "Μετά τις 2:00 το μεσημέρι θα σας πάρει τηλ. ο οδηγός μας να σας πει την ώρα που μπορεί να περάσει, σήμερα ή αύριο." - "Ok, thanks sweety." Στις 2:00 με παίρνει τηλ. ο οδηγός και με ρωτάει που ακριβώς είναι το σπίτι μου για να μου φέρει το πιάνο (άντε πάλι). Τον κατατοπίζω, και μετά από κάνα τέταρτο σκάει μύτη και μου φέρνει το "πιάνο". Προς μεγάλη μου έκπληξη δεν ήταν πιάνο! Τι ήταν άραγε, τι ήταν... Ακολουθούν μερικές φωτός με το MiniFreak και το "πιάνο". Χριστός Ανέστη! Τώρα το είδα. Καλώς τα δέχτηκες και αυτά. Είναι καταπληκτικά. Να τα χαρείς πραγματικά, να τα προσέχεις αν και τα προσέχεις σαν παιδιά σου, είναι δεδομένο, είναι πανέμορφα, φαίνεται πολύ ωραίο το Montage Καλορίζικα!!! Μπράβο!!!! Μπράβο!!!! μμμμ Audition...... Nα και εγώ έχω ναααα.. Αντε.......... 1 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο πριν 12 ώρες OP Share Δημοσιευμένο πριν 12 ώρες 16 λεπτά πριν, Μανώλης Χναράκης είπε Εμ πως να υπάρχει, αφού στην παρακάτω σελίδα https://hammondorganco.com/legacy-sk εκεί που λέει "OEM XK-1c Manual" ανοίγει pdf που αφορά... άλλο μοντέλο, ωραίο;;; Καλά, το USA site είναι στον κόσμο του... Στο Europe site υπάρχει το σωστό manual. https://shorturl.at/vj81D Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sultan of string Δημοσιευμένο πριν 10 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 10 ώρες 2 hours ago, Μανώλης Χναράκης said: @sultan of string καλύτερα διάβασε το manual, στα σίγουρα. το έχω διαβάσει. ΔΕΝ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sultan of string Δημοσιευμένο πριν 10 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 10 ώρες 1 hour ago, Waterfall-K said: Μπορεί να βγάλω κάνα μικρό βιντεάκι με κάποιους ήχους, το ίδιο και με το Hammond. Προς το παρόν θέλω να μπει μια τάξη στο δωμάτιο που θα μπει το νέο setup, και αυτό θέλει χρόνο και κόπο (και λίγο χρήμα). ναι κανόνισε, γιατί θα βάλω εγώ πρώτος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο πριν 10 ώρες OP Share Δημοσιευμένο πριν 10 ώρες 2 λεπτά πριν, sultan of string είπε ναι κανόνισε, γιατί θα βάλω εγώ πρώτος... Και δεν βάζεις ωρέ? Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο πριν 8 ώρες Guru Share Δημοσιευμένο πριν 8 ώρες 2 ώρες πριν, sultan of string είπε το έχω διαβάσει. ΔΕΝ Ναι το είδα. Ο @Waterfall-K μου έστειλε το σωστό link του σωστού manual από το Ευρωπαϊκό site γιατί στο Αμερικάνικο site μάλλον... πίνουνε καφέ. Τέλος πάντων... Εάν καίγεσαι για παραπάνω μνήμες favorites υπάρχει λύση μέσω midi, απλά θα μπλέξεις με λιγάκι προχωρημένες midi εντολές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sultan of string Δημοσιευμένο πριν 7 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 7 ώρες 10 minutes ago, Μανώλης Χναράκης said: Ναι το είδα. Ο @Waterfall-K μου έστειλε το σωστό link του σωστού manual από το Ευρωπαϊκό site γιατί στο Αμερικάνικο site μάλλον... πίνουνε καφέ. Τέλος πάντων... Εάν καίγεσαι για παραπάνω μνήμες favorites υπάρχει λύση μέσω midi, απλά θα μπλέξεις με λιγάκι προχωρημένες midi εντολές. δεν καίγομαι. Επειδή το δικό μου είναι SK, δηλαδή stage keyboard και έχει εκτός από hammond, vox, farfisa, κλπ, έχει πιάνα, rhodes, wurlitzer, strings, και έχω 3 πιασμένα στο ένα manual με πιάνα και στο άλλο hammond. Μου μένουν 7 καθαρά για δίσκαλα, και μεταξύ μας σιγά το παίξιμο που κάνω ή ξέρω να κάνω. Μπορείς να έχεις access σε όλα τα 100 αλλά πρέπει την ώρα που παίζεις να βρείς τρόπο να πατήσεις για το 078 τρία πλήκτρα και το enter, δηλαδή πιάσε τ αυγό την ώρα που προσπαθείς να ταιριάξεις τα χέρια σου. Αλλο να πατήσεις 1 πλήκτρο και άλλο 4 που να τα ψάχνεις. Οπότε έχεις 10 συν ένα το κουμπί manual που σε βάζει εκτός favorites και παίζεις με ό,τι registration έχουν τα drawbars. βαλε και τις εναλλαγές σε chorus/vibrato, leslie, percussion μπορείς να αλλάζεις on the fly ή ακόμα να τροποποιείς το favorite που παίζεις. Εντάξει, όργανο 12ετίας είναι και κάπου 7-8 από τότε που καταργήθηκε (?), μη ζητάμε πολλά. Και μόνο που έχει τη μηχανή που έχουν ακόμα κορυφαία μοντέλα δεν το συζητάμε. Αν και βέβαια είναι διαπιστωμένο ότι noone gives a F για τέτοια όργανα σήμερα και το διαπιστώνει κανείς εύκολα στις κοινότητες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο πριν 7 ώρες Guru Share Δημοσιευμένο πριν 7 ώρες 13 λεπτά πριν, sultan of string είπε δεν καίγομαι. Τότε εντάξει. 13 λεπτά πριν, sultan of string είπε ...και μεταξύ μας σιγά το παίξιμο που κάνω ή ξέρω να κάνω. ok 13 λεπτά πριν, sultan of string είπε ...πρέπει την ώρα που παίζεις να βρείς τρόπο να πατήσεις για το 078 τρία πλήκτρα και το enter, δηλαδή πιάσε τ αυγό την ώρα που προσπαθείς να ταιριάξεις τα χέρια σου. Κατάλαβα. 13 λεπτά πριν, sultan of string είπε Αλλο να πατήσεις 1 πλήκτρο και άλλο 4 που να τα ψάχνεις. Κατανοητό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο πριν 7 ώρες OP Share Δημοσιευμένο πριν 7 ώρες 9 λεπτά πριν, sultan of string είπε Εντάξει, όργανο 12ετίας είναι και κάπου 7-8 από τότε που καταργήθηκε Τι λες, παμπάλαιο... Να σου θυμίσω ότι η παραγωγή του B3 σταμάτησε το 1974 και άρχισε το 1954. Το SK2 σου λοιπόν είναι βρέφος ακόμα. Σταμάτα να το υποτιμάς συνεχώς, σαν Hammond είναι οργανάρα και έχει παίξει παντού, και στα κατάλληλα χέρια και περασμένο από ένα σοβαρό Leslie sim ή κάποιο πραγματικό Leslie, το όργανο σκοτώνει. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο πριν 7 ώρες Guru Share Δημοσιευμένο πριν 7 ώρες @sultan of string Βλέπω τελικά πως μετά από πάρα πολλά χρόνια (συζητήσεων και συσκέψεων εκτός noiz), επιβεβαιώνεις και εσύ εδώ στο noiz σαν απλός χρήστης, το πόσο μεγάλης σημασίας είναι η γρήγορη επιλογή / εναλλαγή ήχων κλπ, με το πάτημα λιγότερων κουμπιών. Σωστά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση