Waterfall-K Δημοσιευμένο πριν 12 ώρες OP Share Δημοσιευμένο πριν 12 ώρες Μόλις τώρα, Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε είπε Ναι. Αλλά δεν παίζει ρόλο. Απλή παρατήρηση ήταν. Ξεκόλλα, είπαμε όχι. Βρες και άλλες παρόμοιες pics και θα καταλάβεις. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Άγιος Δημοσιευμένο πριν 12 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 12 ώρες Είσαι πλέον πληκτροvader 1 kavagio for strings Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο πριν 12 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 12 ώρες 25 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Στις 2:00 με παίρνει τηλ. ο οδηγός και με ρωτάει που ακριβώς είναι το σπίτι μου για να μου φέρει το πιάνο (άντε πάλι). Τον κατατοπίζω, και μετά από κάνα τέταρτο σκάει μύτη και μου φέρνει το "πιάνο". Προς μεγάλη μου έκπληξη δεν ήταν πιάνο! Τι ήταν άραγε, τι ήταν... Ξέρω! Αυτό είναι το νέο Yamaha Montage! (ναι, περιμένα μήνες να κάνω αυτό το ηλίθιο αστείο) (μεγειαααααααααααααααααααααααα) 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο πριν 12 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 12 ώρες (επεξεργασμένο) ...καλώς. Απλά ξεκολλάνε διότι έχουν επανακολληθεί και η μεμβράνη έχει πάρει αέρα. Στα περισσότερα είναι έτσι; Έχω χρόνια να αγοράσω καινούριο όργανο. Στα αυτοκίνητα δεν είναι έτσι. Ξεκολλάω. Κλείνω εδώ και συγγνώμη για το off topic. Επεξεργασμένο πριν 12 ώρες από Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο πριν 12 ώρες OP Share Δημοσιευμένο πριν 12 ώρες Μετά από αυτές τις αγορές, εγώ "έκλεισα ως πληκτράς" (για να παραφράσω και τη γνωστή ρήση της παρακάτω γνωστής κυρίας). Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoMusictech Δημοσιευμένο πριν 12 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 12 ώρες 40 λεπτά πριν, Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε είπε ...κάντε και κάνα διάλειμμα.. Να προλάβουν οι μοδερατος να ξεχωρίσουν το τι πρέπει να μέινει στο ήγγικεν η ώρα και το τί θα πρέπει να πάει στο καλημέρα ζωή... Κάνα άσμα θα ακούσουμε να δούμε πώς παίζει ο χάμμοντ;; Βάλε 4κ, βάλε τα δάχτυλα, σύνδεσε την κάρτα ήχου με τα out του οργάνου και παμε.. να πω κατι; μη το γελας καθολου! Οχι γι'αυτο το οργανο ομως. Προσωπικα, δεν με ενδιαφερει καθολου το θεμα Χαμοντ. Οταν ερθει το Yamaha Montage M , θα ηθελα ενα live, αν ειναι δυνατον tutorial&review, μονο για μελη του νοΪζ ας πουμε, δεν ξερω πως τα παει ο Waterfall με τη δημοσιοτητα, να τα πει και στα Ελληνικα, να ειναι το πρωτο tutorial του Μ στη γλωσσα μας! αν δε θελει να παιξει, (π.χ αν ντρεπεται) δε με πειραζει. Απλα να τα πει!!!!! ιδεες δινω!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο πριν 12 ώρες Guru Share Δημοσιευμένο πριν 12 ώρες 22 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Δεν υπάρχει αυτό που λες στο συγκεκριμένο manual. Εμ πως να υπάρχει, αφού στην παρακάτω σελίδα https://hammondorganco.com/legacy-sk εκεί που λέει "OEM XK-1c Manual" ανοίγει pdf που αφορά... άλλο μοντέλο, ωραίο;;; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο πριν 12 ώρες OP Share Δημοσιευμένο πριν 12 ώρες Μόλις τώρα, theoMusictech είπε Οταν ερθει το Yamaha Montage M Ήρθε. Τσέκαρε την πίσω σελίδα... 1 λεπτό πριν, theoMusictech είπε θα ηθελα ενα live, αν ειναι δυνατον tutorial&review, μονο για μελη του νοΪζ ας πουμε, δεν ξερω πως τα παει ο Waterfall με τη δημοσιοτητα, να τα πει και στα Ελληνικα, να ειναι το πρωτο tutorial του Μ στη γλωσσα μας! Μπααα...Υπάρχει το πολύ καλό review μιας ώρας και κάτι από τον Loopop, και πολλά ακόμα παρόμοια reviews και κριτικές, τι παραπάνω να πω εγώ? Άσε που αποκλείεται να μάθω κάθε πτυχή του οργάνου για να μπορώ να κάνω και review, αυτοί που κάνουν reviews μένουν με τα όργανα κάποιες βδομάδες και ασχολούνται με αυτά αποκλειστικά απ΄το πρωί ως το βράδυ. Δεν είναι εύκολα τα reviews για τόσο πολύπλοκα όργανα. Μπορεί να βγάλω κάνα μικρό βιντεάκι με κάποιους ήχους, το ίδιο και με το Hammond. Προς το παρόν θέλω να μπει μια τάξη στο δωμάτιο που θα μπει το νέο setup, και αυτό θέλει χρόνο και κόπο (και λίγο χρήμα). 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο πριν 12 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 12 ώρες 53 λεπτά πριν, Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε είπε νήμα λέει, εδώ έχει γίνει σεντόνι μεγαλύτερο του champions league Κάτσε να έρθει το MONTAGE, εκεί θα βγάλω εγώ τη ΧΟΛΗ ΜΟΥ 1 2 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoMusictech Δημοσιευμένο πριν 12 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 12 ώρες up-to-date!!!!! θα μπορουσα να γραψω σελιδες επι σελιδων, θα αρκεστω να γραψω μ ονο,,,,, καλοριζικο!!! καλα και αγια τα reviews που ανεφερες,,, αλλα. 1) Δεν ειναι στα Ελληνικα. Και, 2) δεν θα τα πει καποιος,,,... Δικος μας...! Αλλα απο τη στιγμη που δε θα σε ενδιεφερε,,, μια ιδεα ειπα, την οποια μπορεις και να ξαναεπεξεργαστεις! 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση