sultan of string Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου πόσο κάνανε να έρθουν απο θωμά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου OP Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 3 λεπτά πριν, theoMusictech είπε περιμενουμε και το Star που, συγγνωμη, θα τα καληψει ολα τα υπολοιπα!!!!! Το Star έρχεται αρχές Δεκεμβρίου απ'ότι μου είπαν στον Νάκα. Πληρωμένο είναι, οπότε αναμένουμε. Θέλω να τα στήσω πρώτα όλα, να πάρω και μερικές φωτός και θα ακούσουμε και κάτι. Υπομονή. 2 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου OP Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, sultan of string είπε πόσο κάνανε να έρθουν απο θωμά? Δύο βδομάδες νομίζω, λόγω του ότι δεν υπήρχε σε στοκ το Hammond. Είναι γρήγορο γενικά το Thomann, μπορεί να παραγγείλεις Τρίτη πχ και να παραλάβεις την επόμενη βδομάδα. Αν δεν πέσεις σε τίποτα ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ κάποιας ΓΕΛΟΙΑΣ courier (Γενική Ταχυδρομική) που θα στα κρατήσουν στα γραφεία τους για μέρες, και τα στείλουν και πίσω στο Thomann στο τέλος! Επεξεργασμένο 29 Οκτωβρίου από Waterfall-K 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sultan of string Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 3 minutes ago, Waterfall-K said: Αν δεν πέσεις σε τίποτα ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ κάποιας ΓΕΛΟΙΑΣ courier (Γενική Ταχυδρομική) που θα στα κρατήσουν στα γραφεία τους για μέρες, και τα στείλουν και πίσω στο Thomann στο τέλος! ακριβώς αυτό κάνανε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoMusictech Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 17 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Το Star έρχεται αρχές Δεκεμβρίου απ'ότι μου είπαν στον Νάκα. Πληρωμένο είναι, οπότε αναμένουμε. Θέλω να τα στήσω πρώτα όλα, να πάρω και μερικές φωτός και θα ακούσουμε και κάτι. Υπομονή. και πα λι συγγνωμη, στο κομματι synthesizer/workstation/πληκτρα_γενικα, δε φημιζομαι για την υπομονη μου!!!!!!!!!!!!!! θα ειχα σκισει τα κουτια, θα ειχαα πεταξει οπως να'ναι τα φελιζολ,,,,,,, αλλα τι να γινει, θα περιμενουμε! πρεπει να ειμαστε εγκρατεις γενικα!!!!!!!!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, Waterfall-K είπε Είχα επισκέψεις σήμερα από κάτι μωρά εξ Γερμανίας. Δύο λείπουν ακόμα και αρχίζουμε το στήσιμο του νέου setup. Όλα έμειναν στα κουτιά τους, αλλά δεν άντεξα και άνοιξα το Hammond. Oh boy... Εκπληκτική like-a-tank-κατασκευή, heavy-duty κουμπιά και pots, το ίδιο και τα drawbars, και τα waterfall πλήκτρα (Fatar) με τη γνωστή γαμάτη semi-weighted αίσθηση που κάνει το παίξιμο απόλαυση. Ίσως το στήσω αργότερα να το ακούσω λίγο. Κάλως σου όρισαν!! ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΑ, ΑΓΡΑΤΖΟΥΝΙΣΤΑ, ΚΑΛΟΠΑΙΚΤΑ!!!!!! Άντε να έρθει και το μεγάλο και θα κάνουμε επιχείρηση με τον @MGs να στα πάρουμε και θα ζητάμε λύτρα. 1 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου OP Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 5 λεπτά πριν, sultan of string είπε ακριβώς αυτό κάνανε Σε μένα το έχουν κάνει μία φορά με μία κονσόλα, την οποία περίμενα για κάνα εξάμηνο λόγω περιορισμένου στοκ, και μόλις τελικά την πέτυχα και την παράγγειλα, έρχεται στην πόλη μου, δεν με ειδοποιεί κανείς, στο site τους φαινόταν ότι βρίσκεται Αθήνα, και στο τέλος την βλέπω να γυρίζει πίσω στο Thomman! Μιλάμε για ΖΩΑ! Τα synths που μου ήρθαν σήμερα βρίσκονταν στα γραφεία της courier στην πόλη μου εδώ και μία βδομάδα, έκαναν μια απόπειρα να μου τα στείλουν αλλά βρήκαν το τηλ, μου κλειστό (ήταν πολύ πρωί), και όταν παίρνω πίσω τον οδηγό μετά από κάνα 40λεπτο μού λέει ότι οι κούτες δεν ήταν στο φορτηγό του, και ότι απλά με πήρε τηλ. να κανονίσουμε την παράδοση. Του λέω να μου τις φέρει την άλλη μέρα και συμφωνεί, και το ίδιο βράδυ η courier μού στέλνει 8! emails γράφοντας μου ότι μετά από δική μου αίτηση οι κούτες θα παραμείνουν στα γραφεία τους για 5 μέρες, και να περάσω να τις πάρω ο ίδιος από εκεί! Εγώ στο μεταξύ δεν διαθέτω αμάξι, αλλά και αμάξι να είχα οι κούτες δεν χωράνε, χρειάζεται βανάκι για αυτές. Τους παίρνω λοιπόν τηλέφωνο. Βγαίνει τηλεφωνητής, ακούγεται μουσική για 20" και κλείνει η γραμμή. Για να μην πλατειάζω, τους έπαιρνα τηλ. για μία (1) εβδομάδα, απ'το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα, και πάντα το ίδιο σκηνικό: τηλεφωνητής, μουσική για 20" και κλείσιμο γραμμής. Παράλληλα έπαιρνα τηλ και στα κεντρικά της Αθήνας, στα οποία δεν απάντησαν ποτέ. Και μιλάμε για αναμονή στη γραμμή για κοντά 15 λεπτά τη φορά. Στο τέλος έστειλα email στο Thomann γραμμένο στα Ελληνικά (έχουν Έλληνες που εξυπηρετούν τη χώρα μας) και με λεπτομέρειες από το σκηνικό, μου απαντάει μια κυρία την ίδια μέρα και κανονίζουμε να επικοινωνήσει με την UPS και η UPS με την Γενική Ταχυδρομική (με αυτή την Μαλακία συνεργάζεται δυστυχώς η UPS για τις αποστολές στην Εύβοια) για να κανονίσουν νέα αποστολή στο σπίτι μου. Και έτσι σήμερα παρέλαβα επιτέλους την παραγγελία μου, χάρη στο Thomann, και πριν την στείλουν πάλι πίσω στη Γερμανία τα βόδια που τρέχουν (τρόπος του λέγειν) την Γενική Ταχυδρομική Χαλκίδας. Χώρα-ανέκδοτο... 2 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sultan of string Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου εγω επειδή ξέρω τι ζώα είναι, λέω να παραδοθεί στο συγκεκριμένο υποκατάστημα της γειτονιάς μου έτσι ώστε να το παραλάβω εγώ. περνάνε οι μέρες, κάποια στιγμή έρχεται μήνυμα, ότι έχει φτάσει σε ΑΛΛΟ υποκατάστημα. Βρίζοντας πάω στο άλλο. Εκεί μου λένε γιατί ήρθες εδώ, αυτό που στείλαμε είναι το πρώτο μήνυμα και θα ακολουθούσε 2ο που θα έλεγε να το παρεις από εκεί που συμφωνήσαμε. Λεω άντε, ΟΚ, τώρα ήρθα δώστο. Μου λενε δεν γίνεται είναι στο φορτηγό και το φορτηγό θα το πάει εκεί που ζήτησες. Φεύγω. Περνάει η ώρα, και πάω στο άλλο κατάστημα. Δεν είχε φτάσει ακόμα. Θα παραδώσει λεει ό,τι έχει σε κόσμο και μετά θα παει στα άλλα υποκαταστήματα. Λεω τι ώρα κλείνετε. Στις 5. Πάω στις 5 στο δικό μου υποκατάστημα, δεν ήρθε τίποτα για σας. Φυσικά παίρνω αμέσως στο άλλο, είχαν κλείσει. Την άλλη μέρα πάω στο άλλο το πρωί. Μου λενε ήρθε κάτι, αλλά είχε χαθεί το συνοδευτικό εγγραφο και το στείλαμε πίσω. Ρε πως το στείλατε πίσω, και πού το στείλατε αφού δεν είχε συνοδευτικό και πως ξέρετε χωρίς συνοδευτικό ότι είναι αυτό που περιμένω εγώ... Τελος πάντων όντως το στείλανε πίσω. Μετά ξανά τηλέφωνα στον αποστολέα, ξανά περίμενε, τσεκάρισμα νέα αποστολή. Τελικά μετά από πολλά βρισίδια κάποια στιγμή παρέλαβα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου καλορίζικα φίλε να τα χαρείς αναμένουμε φωτό 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, Waterfall-K είπε Εγώ στο μεταξύ δεν διαθέτω αμάξι, αλλά και αμάξι να είχα οι κούτες Έπρεπε να μου πεις να πάω να τα πάρω εγώ να στα φέρω. Στείλε με να σου φέρω το ΜΟΝΤΑΓΕ 1 3 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση