cos_dr Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 4 λεπτά πριν, theoMusictech είπε ξαφνικα νομισα για μια στιγμη οτι μπλοκαρε το κουμπΙουτερ και συνδεθηκα με National Geographic!!!!!!!!!! και επεσα πανω στο "ΑΡΧΙΑ ΑΙΓΙΠΤΟΣ... ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΤΗΣ..."!!!!!!!!!!!!!!! Θα γράψω ένα σύγγραμα για τη μουσική επιρροή του Υamaha MONTAGE στην περίοδο των Βαβυλωνιακών Πολιτισμών. 2 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, cos_dr είπε Θα γράψω ένα σύγγραμα για τη μουσική επιρροή του Υamaha MONTAGE στην περίοδο των Βαβυλωνιακών Πολιτισμών. Τουλάχιστον 14.000 λέξεις.. 1 www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 43 λεπτά πριν, Μανώλης Χναράκης είπε Όχι μετονόμασαν την VCA σε TVA. Εγώ θυμάμαι πως μετονόμασαν την ADSR σε TVA. Αυτά ελέγχουν τη διαμόρφωση του VCA. Μπορεί να μη θυμάμαι καλά γιατί γενικά τα έχω παίξει. 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου Ειδική μνεία στους roadies Βαβυλώνιους 1 1 www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου Guru Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 16 λεπτά πριν, cos_dr είπε Εγώ θυμάμαι πως μετονόμασαν την ADSR σε TVA. Αυτά ελέγχουν τη διαμόρφωση του VCA. Μπορεί να μη θυμάμαι καλά γιατί γενικά τα έχω παίξει. Τέλος πάντων μετονόμασαν σε TVA (Time Variant Amplifier) για να είναι πιό κατανοητό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoMusictech Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 32 λεπτά πριν, cos_dr είπε Θα γράψω ένα σύγγραμα για τη μουσική επιρροή του Υamaha MONTAGE στην περίοδο των Βαβυλωνιακών Πολιτισμών. αν προτεινα να γραψω τον προλογο, θα ηταν ιεροσυλια; θα πληρωσω!!!!!!!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 52 λεπτά πριν, Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε είπε Έγραψα deluxe. 73 keys Δεν τα έχω συγκρατήσει τα μοντέλα. Αυτό είναι συγκλονιστικό. Είναι εξαιρετικό εργαλείο και πήρες και την έκδοση με τα 73 πλήκτρα μάλιστα, το είχα δοκιμάσει στον φίλο Χελιδόνη το πιο μικρό, είναι πραγματικά υπέρ-εξαιρετικό synth , τι μπορώ να πω, μόνο συγχαρητήρια και πραγματικά να το ευχαριστηθείς αφού είναι όχι απλά σε άξια, αλλά σε ΠΑΝΑΞΙΑ θα έλεγα χέρια. Πάω σουπερ μάρκετ να πάρω να φτιάξω να φάω και εγώ και συνεχίζω γιατί μου ήρθε έμπνευση και γράφω μια φανφάρα τώρα πραγματικά, μου ήρθε μια μελωδία και θα την ενορχηστρώσω, θα το ονομάσω Horses of Babylon. Όχι πάρτε ένα preview τώρα που χτίζω τη μελωδία, όπως μου ήρθε με την κουβέντα και θα το κάνω πολύ επικό, θέλει δουλειά αλλά είμαι πολύ καλός σε αυτά, είμαι απίστευτα τρομερός συνθέτης κι εγώ. Είστε η πηγή της έμπνευσής μου. Είστε το MONTAGE μου. ΤΕΣΤ.wav 4 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 38 λεπτά πριν, theoMusictech είπε αν προτεινα να γραψω τον προλογο, θα ηταν ιεροσυλια; θα πληρωσω!!!!!!!!!!!!!!! ...και δεν γράφεις.... 38 λεπτά πριν, cos_dr είπε Δεν τα έχω συγκρατήσει τα μοντέλα. Αυτό είναι συγκλονιστικό. Είναι εξαιρετικό εργαλείο και πήρες και την έκδοση με τα 73 πλήκτρα μάλιστα, το είχα δοκιμάσει στον φίλο Χελιδόνη το πιο μικρό, είναι πραγματικά υπέρ-εξαιρετικό synth , τι μπορώ να πω, μόνο συγχαρητήρια και πραγματικά να το ευχαριστηθείς αφού είναι όχι απλά σε άξια, αλλά σε ΠΑΝΑΞΙΑ θα έλεγα χέρια. Πάω σουπερ μάρκετ να πάρω να φτιάξω να φάω και εγώ και συνεχίζω γιατί μου ήρθε έμπνευση και γράφω μια φανφάρα τώρα πραγματικά, μου ήρθε μια μελωδία και θα την ενορχηστρώσω, θα το ονομάσω Horses of Babylon. Όχι πάρτε ένα preview τώρα που χτίζω τη μελωδία, όπως μου ήρθε με την κουβέντα και θα το κάνω πολύ επικό, θέλει δουλειά αλλά είμαι πολύ καλός σε αυτά, είμαι απίστευτα τρομερός συνθέτης κι εγώ. Είστε η πηγή της έμπνευσής μου. Είστε το MONTAGE μου. Your browser does not support the HTML5 audio tag ΤΕΣΤ.wav For Cosdr.mp3 www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου ...της μούσας το ανάγνωσμα... 1 www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου Ένα έχω να πω ASM και τα μυαλά στα κάγκελα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση