Waterfall-K Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου OP Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 8 ώρες πριν, Μανώλης Χναράκης είπε Θυμάμαι κάποτε είχα ρωτήσει κάποιον γιατί μετονόμασαν το ADSR σε VCA και μου είπε πως έτσι είναι πιό κατανοητό στον απλό χρήστη. Κανείς δεν μετονόμασε το ADSR σε VCA, που το είδες αυτό? To ADSR σημαίνει Attack/Decay/Sustain/Release, και αντιπροσωπεύει μια απλή/βασική Envelope Generator (γεννήτρια περιβάλλουσας) στα synths. Αρχαία EG, συνήθως την βλέπουμε στα αναλογικά synths και σε κάποια γελοία σύγχρονα digital (που περιέργως, κοστίζουν όσο ένα νεφρό). Μια ADSR EG σε σύγχρονα digital synths είναι απλά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ, το DX7 είχε 8-step EG ήδη από το 1983. Μην είστε Γίδια και μην αγοράζετε σύγχρονα digital synths με '80s specs και τιμές Ferrari. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sultan of string Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 59 minutes ago, Waterfall-K said: Κανείς δεν μετονόμασε το ADSR σε VCA, που το είδες αυτό? To ADSR σημαίνει Attack/Decay/Sustain/Release, και αντιπροσωπεύει μια απλή/βασική Envelope Generator (γεννήτρια περιβάλλουσας) στα synths. Αρχαία EG, συνήθως την βλέπουμε στα αναλογικά synths και σε κάποια γελοία σύγχρονα digital (που περιέργως, κοστίζουν όσο ένα νεφρό). Μια ADSR EG σε σύγχρονα digital synths είναι απλά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ, το DX7 είχε 8-step EG ήδη από το 1983. Μην είστε Γίδια και μην αγοράζετε σύγχρονα digital synths με '80s specs και τιμές Ferrari. Δε βοηθάς ετσι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου OP Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 17 λεπτά πριν, sultan of string είπε Δε βοηθάς ετσι... Το πόσο βοηθάω θα το καταλάβεις όταν ασχοληθείς σοβαρά με τα synths και βάλεις το χέρι στην τσέπη. Μετά (και εσύ) θα με ευχαριστείς. 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, Waterfall-K είπε Το πόσο βοηθάω θα το καταλάβεις όταν ασχοληθείς σοβαρά με τα synths και βάλεις το χέρι στην τσέπη. Μετά (και εσύ) θα με ευχαριστείς. Εγώ δε θέλω βοήθεια. Λεφτά δώσε μου Έχω ξεμείνει Να πάρω κι εγώ τίποτα που ζηλεύω. 1 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου OP Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 12 λεπτά πριν, cos_dr είπε Εγώ δε θέλω βοήθεια. Λεφτά δώσε μου Έχω ξεμείνει Να πάρω κι εγώ τίποτα που ζηλεύω. "Λεφτά υπάρχουν"... Αλλά διαλέγεις να τα δίνεις αλλού. 1 1 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 27 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε "Λεφτά υπάρχουν"... Αλλά διαλέγεις να τα δίνεις αλλού. Πόσο έχει το πιο ακριβό συνθ από αυτά που πήρες τώρα;. Γιατί συμφωνώ με την παράγραφο αυτή. 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου Αυτό είναι θέμα. Πώς ξεκίνησε, που έφτασε, που πήγε, πως πάει να καταλήξει, που γύρισε, που πάει... Πατάς στην τύχη μια σελίδα του και βρίσκεσαι σε έναν νέο κόσμο. Τι Spielberg και Hollywood... Μιλάμε για epic horror scientific 3d musical film.. 1 www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 58 λεπτά πριν, cos_dr είπε Εγώ δε θέλω βοήθεια. Λεφτά δώσε μου Έχω ξεμείνει Να πάρω κι εγώ τίποτα που ζηλεύω. Να ανοίξουμε μια ΜΚΟ; 1 1 www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου Guru Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου Sorry VCA > TVA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 13 λεπτά πριν, Costas Siachamis είπε Να ανοίξουμε μια ΜΚΟ; Tους κυνηγάνε τώρα, ελέγχουν το χρήμα πολύ, εκτός και αν έχεις δόντι χοντρό από πίσω. Το θέμα είναι να σταματήσει αυτή η φούσκα στο hardware, όλα πανάκριβα είναι. Τουλάχιστο κρατάνε λίγο οι τιμές στους υπολογιστές και τη βγάζουμε με VST 2 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση