Waterfall-K Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου OP Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 6 λεπτά πριν, MGs είπε Θα χρειαστούμε 2 καλτσόν,έναν λοστό και έναν φακό. Εδώ κολλάει το "προσοχή μη σκίσετε κάνα καλσόν".... 1 2 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sultan of string Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 4 minutes ago, sultan of string said: o τιτλος του βίδεον Περιμένοντας το μγκοντοαζ (βολευόμαστε και με στειν) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 25 λεπτά πριν, MGs είπε Ειναι εύκολο να το πάρουμε και εμείς ρε,όταν έρθει Ελλάδα. Θα χρειαστούμε 2 καλτσόν,έναν λοστό και έναν φακό. Πάμε να μπουκάρουμε στο ΝΑΚΑ να "απαλλοτριώσουμε" μερικά και καμιά κάρτα ήχου και κιθάρα. Δες εσύ ποιες είναι καλές γιατί εμένα που δεν ξέρω μου φαίνονται όλες ίδιες 2 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MGs Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 17 λεπτά πριν, cos_dr είπε Πάμε να μπουκάρουμε στο ΝΑΚΑ να "απαλλοτριώσουμε" μερικά και καμιά κάρτα ήχου και κιθάρα. Δες εσύ ποιες είναι καλές γιατί εμένα που δεν ξέρω μου φαίνονται όλες ίδιες Εχω την αίσθηση οτι αυτά θα ήταν καλύτερα να μην τα γράφαμε φάτσα κάρτα. Μου δημιουργήθηκαν αμφιβολίες στο εάν είμαστε οι κατάλληλοι γι αυτήν την δουλειά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 47 λεπτά πριν, MGs είπε Εχω την αίσθηση οτι αυτά θα ήταν καλύτερα να μην τα γράφαμε φάτσα κάρτα. Μου δημιουργήθηκαν αμφιβολίες στο εάν είμαστε οι κατάλληλοι γι αυτήν την δουλειά. Κανείς δε δίνει σημασία. Και να μας πιάσουν θα μας αφήσουν γιατί οι φυλακές δε χωράνε. Λίγο ξύλο θα μας ρίξουν και θα μας αφήσουν να φύγουμε. θα πουμε ρε παιδιά, ήμαστε τράπερς και γυρίζαμε βίντεοκλιπ. Δεν είχαμε σκοπό να τα κρατήσουμε, θα τα δίναμε πίσω. 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, cos_dr είπε Πάμε να μπουκάρουμε στο ΝΑΚΑ να "απαλλοτριώσουμε" μερικά και καμιά κάρτα ήχου και κιθάρα. Δες εσύ ποιες είναι καλές γιατί εμένα που δεν ξέρω μου φαίνονται όλες ίδιες Εντάξει τα Yamaha σας τα χαρίζω, εγώ ένα Fantom θέλω και είσαστε κομπλε θα τα βρούμε και ολας 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου Μόλις τώρα, foxxx είπε Εντάξει τα Yamaha σας τα χαρίζω, εγώ ένα Fantom θέλω και είσαστε κομπλε θα τα βρούμε και ολας θα περάσουμε και από εκεί μια βόλτα να τσιμπήσουμε κανένα. Thug Life! 2 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 14 Οκτωβρίου Θα περάσετε και από Θωμά; Να αρχίσω να γράφω λίστα; Βάζω το όχημα διαφυγής και τον οδηγό. Δουλίτσα να γίνεται. 1 1 www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου OP Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 3 synths, 1 Hammond και κάτι ψιλά μόλις έφυγαν από Γερμανία... 7 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Καλορίζικα και να τα απολαύσεις. Να σου προσφέρουν δημιουργία και χαρές. Το δικό μου shipping έρχεται στον Πειραιά με την Aegean αύριο το ξημερώμα. 2 workstations Dell, ενα va xstation 61, και ενα Hydrasynth deluxe. Επεξεργασμένο 16 Οκτωβρίου από Costas Siachamis 7 www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση