MGs Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 29 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε Ξύπνησαν και οι διαστροφολόγοι του φόρδουμε και μοιράζουν σκωταριές ολούθε. Ρε ξέρεις πόσο στοιχίζει ο ρεύμας 15-20 λεπτά να βράσει τον ορυζώνα με τις σκωταριές? 1/100 της αξίας του Μοντάζζζζζζζζζζ. Ρε σύρε να ταίσεις κανάν αλιγάτορα που θα πιεις στο ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ πως θα ταίζει τσι γάτες του Καταρράκτη,βρήκα που θα δίνουμε τα περισσεύματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου Έλα waterfall μόλις έρθει το Yamaha είσαι και εσυ έτοιμος για μπουζούκια μόνο πάρε και ένα δεύτερο 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, foxxx είπε Έλα waterfall μόλις έρθει το Yamaha είσαι και εσυ έτοιμος για μπουζούκια μόνο πάρε και ένα δεύτερο Πραγματικά με έχουν ενημερώσει πως έχουν βγάλει εξαιρετικότατους σκυλοήχους για το Montage. δεν το έχω ακούσει αλλά έχω φίλο που παίζει, δικό μας του φόρουμ και μου λέει, Κώστα, σκίζουν. Το όργανο είναι Νο1 και στις πίστες και με τα live set. 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου Για μπουζούκια σκίζουν όντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 6 λεπτά πριν, foxxx είπε Για μπουζούκια σκίζουν όντως Νομίζω πως και για τα πανηγύρια καυλό θα είναι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2 λεπτά πριν, foxxx είπε Για μπουζούκια σκίζουν όντως Και τα 4000 πονάνε όμως. Τα έδωσε όμως, το πε και τo κανε. Respect. Θα έχει ένα top οργανο, και τη VST έκδοση, και integration με το cubase και τα άλλα, και το Superknob που το είχα δοκιμάσει στο NAKA, ένα plus στο performance και στη realtime, progressive εκφραστικότητα, και εξαιρετικό μενου, και AI και χιλιάδες performances, και ΗΙ RES MIDI 2.0 INTERFACE και AUDIO INTERFACE 6in/32out και AUDIO RECORDER, ενα πλήρες στουντιακό οικοσύστημα που μπορεί να μεταφέρεται παντού και να κρατήσει για πάντα. Ω θεέ μου, και ποίος δε θα ήθελε να το έχει και να το συνδέσει με το DAW του να το έχει ως Master Keyboard και audio/midi interface μαζί? Ακόμα και σαν ενισχυτή/πολυεφέ για την κιθάρα του π.χ. και να γράφει κατευθείαν, καρφί στο όργανο και με audio stream στο DAW του. Φαντάσου να το είχα εγώ συνδεδεμένο με το Studio One που δεν είμαι trolley και μπορώ να εκμεταλλεύτω το 100% των λειτουργιών του, τι παραγωγές θα έγραφα με αυτό. Θεό θα με είχαν οι yamahaκηδες στα group όπως με έχουν για τα άλλα σύνθ που ΄ έχω. Τώρα θα το έχει εκείνος, ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝ ΤΩΡΑ και το ξέρει ότι ζηλεύω. Και αυτό θα λέει από μέσα του. Παλεύεις να ανοίξεις 20 vst και να τα στήσεις, να τα δρομολογήσεις , ενώ εγώ γράφω κατευθείαν απ τα performances σε διαφορετικά κανάλια με όσα variations θέλω από τα scenes και τα live sets, και όσο εσύ cos_dr ψάχνεις ήχο ήχο, άντε και κανα multi για να εμπνευστείς να γράψεις κάτι, εγώ έχω την έμπνευση έτοιμη, σεταρισμένη να γράφω και απλά να πειράζω από τα controls τις παραμέτρους, για όλα τα είδη, όλα τα στύλ, προισορροπημένα, μαστεραρισμένα από τα total FX του οργάνου. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο BOSS θα λέει, ο TOP, αυτός που τα εξουσιάζει όλα. ΕΓΩ ΕΙΜΙ ο ΕΧΩΝ το ΜΟΝΤΑGE M, ζήλια, ψώρα, έτσι θα λέει και εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα γι αυτό, να το καταπιούμε και να πάμε παρακάτω. Άντε με το καλό. 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου Μια χαρά είναι θα κάνει το κέφι του για πολλά χρόνια γενικα με όσα έχει πάρει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 9 λεπτά πριν, foxxx είπε Μια χαρά είναι θα κάνει το κέφι του για πολλά χρόνια γενικα με όσα έχει πάρει. και τα τελευταία που θα πάρει θα είναι τα σεμεντοπέδιλα για να τον καμαρώνουν τα φύκια στο λιβάδι της Ποσειδωνίας έμπροσθεν της οικίας του στη Κάνηθο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου OP Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 7 ώρες πριν, MGs είπε 2 ευρώ κάνουν τα συκωτάκια κοτόπουλου,βάλτα σε μια κατσαρόλα με νερό,πέτα και λίγο ρύζι να τραβήξει τα υγρά και δώστους το. Το έχω κάνει κι αυτό, κι αυτό και ό,τι άλλο μπορείς να σκεφτείς, μια ζωή γάτες είχα. 7 ώρες πριν, MGs είπε Βαριέσαι? Πάρε μια ξηρά τροφή. Αυτό κάνω, δεν παλεύονται αλλιώς 20+ γάτες. 5 ώρες πριν, foxxx είπε Δυο-δυο βλέπω τα MODX. Εύγε. Από που είναι η φωτό? 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου Είναι από έναν φίλο που παίζει βοτανικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση