Προς το περιεχόμενο

Ήγγικεν η ώρα...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

27 λεπτά πριν, Στάθης Π. είπε

Καλοπαιχτο! 

Στον Νάκα μου είπαν ότι θα έρθει αρχές Δεκεμβρίου. Τι να κάνουμε, λίγο ακόμη υπομονή, κάποιοι άλλοι σε άλλες χώρες περίμεναν το δικό τους για πάνω από 6 μήνες.🙄

• Like 1
  • Λυπάμαι 2

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

43 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε

Στον Νάκα μου είπαν ότι θα έρθει αρχές Δεκεμβρίου.

😵 Πωω , αυτο θα πει ανυπομονισία... Τι κακο και αυτό , ενας χρονος πάει απο την κυκλοφορία του... ούτε αμάξι έτσι. Δεν πειράζει, θα το έχεις όταν θα μπαίνεις στο εορταστικό κλίμα των χριστουγέννων ! 

Έλεγα να ανεβάσω κάποια στιγμή ένα κλιπάκι με ένα an1x που πηρα πριν απο κάμποσο καιρό , οπότε ας το αφήσω καλύτερα να μη σου κάνω "teasing" για το τι πρόκειται να υποδεχθείς με τη va πλευρά του montage 😜

Μόλις τώρα, Στάθης Π. είπε

Έλεγα να ανεβάσω κάποια στιγμή ένα κλιπάκι με ένα an1x που πηρα πριν απο κάμποσο καιρό , οπότε ας το αφήσω καλύτερα να μη σου κάνω "teasing" για το τι πρόκειται να υποδεχθείς με τη va πλευρά του montage 😜

Ξέρω τι περιμένω ρε συ, τo AN1x το έχω ακούσει αρκετά, και το original και μέσω της engine του νέου Montage. Θα το αγόραζα ακόμα κι αν δεν είχε αυτή την τρίτη engine, αλλά αφού την έχει φυσικά είναι ένα ακόμα μεγάλο + του οργάνου.

Οπότε ανέβασε να ακούσουμε ό,τι θες.✌️

• Like 1

Specs talks, M🐮🐮gs walks

1 λεπτό πριν, sultan of string είπε

πες ότι πήρες αμάξι...

Σου φαίνομαι για τύπος που σπαταλάει λεφτά σε άσκοπες αγορές?🤔 Άκου "αμάξι"...🙄 Αμάξι ρε συ?😆 Πάαχαχαχαχα.....Καλό....🤣

• Χαχα 1

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Επ ευκαιρια του θρεντ να καλοσωρισω και εγω στο σεταπ μου το ολοκαινουργιο Korg pa5X το οποιο ηρθε να αντικαταστησει το pa700, το οποιο παλαιψε επαξια 6 χρονια (και γλύτωσε!) σε πιστες,πανηγυρια, γαμους, βαφτισια,festival, προβες, studio, 7 παραγωγες, 2 σεζον καραντινα covid, 3 διαφορετικα μουσικα σχηματα και 4 τραγουδιστριες🤣😜😎 

Εδω με το μικρουλι Roland Fantom 06 το οποιο ακομα ανακαλυπτω σεταρονται για την νεα χειμερινη σεζον.

Σε αλλα τοσα λοιπον και περισοτερα τα επομενα χρονια! καλο χειμωνα σε ολους & καλες μουσικες!

IMG_20241008_175430.jpg

• Like 10

33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz}

6 λεπτά πριν, stavros_d80 είπε

IMG_20241008_175430.jpg

Βλέπω τα'σκασες κι εσύ χοντρά. Εύγε κ' με γειά, πολύ ωραίο και δυνατό δίδυμο.👍

• Like 1

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Μόλις τώρα, Waterfall-K είπε

Βλέπω τα'σκασες κι εσύ χοντρά. Εύγε κ' με γειά, πολύ ωραίο και δυνατό δίδυμο.👍

4,108... θα τρωω μακαρονια με ρυζι για ενα μηνα....🤣😛

• Χαχα 2

33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz}

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου