Waterfall-K Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου OP Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, LK είπε "Τα μόνα λεφτάπου μας ανήκουν , είναι αυτά που φάγαμε". 2024-LK....μοντέλο. Σοφά ομίλησες γέροντα... Και σιγά τα λεφτά, τόσα χρόνια έχω δώσει πολλά πολλά περισσότερα, απλά νομίζω ότι πρώτη φορά δίνω τόσα μαζεμένα, πριν αγοράζαμε κομμάτι κομμάτι. Τέσπα, δεν γ@μιέ, ας τα δώσω τώρα που τα έχω γιατί εγώ γενικά λεφτά δεν κρατάω, αν δεν πάνε εκεί θα πάνε αλλού. Και γιατί να πάνε αλλού? Κρίμα δεν είναι? Επεξεργασμένο 7 Οκτωβρίου από Waterfall-K 3 2 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου Εγώ θέλω ένα Presonus Fader Port Σας ευχαριστώ πολύ. Δώρο τα χριστούγεννα παρακαλώ, κάτω από το δέντρο. 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου OP Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, cos_dr είπε Εγώ θέλω ένα Presonus Fader Port Σας ευχαριστώ πολύ. Δώρο τα χριστούγεννα παρακαλώ, κάτω από το δέντρο. €858? Ρε, πάτε καλούα εδώ μέσα? Τι σπατάλες είναι αυτές που κάνετε? Τα παιδιά σας δεν τα σκέφτεστε? Και καλά τα παιδιά σας, αλλά ούτε τα γατιά σας? 2 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε €858? Ρε, πάτε καλούα εδώ μέσα? Τι σπατάλες είναι αυτές που κάνετε? Τα παιδιά σας δεν τα σκέφτεστε? Και καλά τα παιδιά σας, αλλά ούτε τα γατιά σας? To θέλω. Πραγματικά, μόνο αυτό χρειάζομαι και το γραφείο του thomman. Και έκλεισα για πάντα. Θα γίνει μάλλον. Θα γίνει Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου OP Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 16 λεπτά πριν, cos_dr είπε ...και το γραφείο του thomman.. Αυτό το γραφείο του Thomann έχει γίνει σίριαλ, ούτε η "Λάμψη" να ήταν. 1 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου Μόλις τώρα, Waterfall-K είπε Αυτό το γραφείο του Thomann έχει γίνει σίριαλ, ούτε η "Λάμψη" να ήταν. Δυστυχώς, πρέπει να γίνουν αλλαγές μετά στο χώρο και βαριέμαι και δεν προλαβαίνω τώρα και τρέχω πολύ. Θα γίνει με ηρεμία. Να το παραγγείλω να ασχοληθώ με την ησυχία μου προς Χριστούγεννα. Απλά το μόνο που φοβάμαι είναι μην το καταργήσουν, γιατί μου αρέσει. Αλλά δε νομίζω. Πάρε εσύ αυτά τώρα, και βλέπουμε Θα δω κι εγώ τι θα κάνω. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου OP Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 9 λεπτά πριν, cos_dr είπε Απλά το μόνο που φοβάμαι είναι μην το καταργήσουν, γιατί μου αρέσει. E, παρ'το τώρα και ασχολείσαι αργότερα. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 20 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε E, παρ'το τώρα και ασχολείσαι αργότερα. Δεν το θέλω πακεταρισμένο στο διαμέρισμα, θα εκνευριστώ. Και μπορεί να αλλάξω γνώμη γιατί αλλάζω γνώμη συνέχεια. Είμαι πολύ δύσκολος άνθρωπος. Στα VST έκανα 20 χρόνια να καταλήξω 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου OP Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2 λεπτά πριν, cos_dr είπε Δεν το θέλω πακεταρισμένο στο διαμέρισμα, θα εκνευριστώ. Και μπορεί να αλλάξω γνώμη γιατί αλλάζω γνώμη συνέχεια. Είμαι πολύ δύσκολος άνθρωπος. Στα VST έκανα 20 χρόνια να καταλήξω Άντε πούλα τα όλα και πάρε μια tele, μερικά pedals και ένα ενισχυτή και πήγαινε να τζαμάρεις με τον Samy πάνω στην καλύβα του μπαρμπα-Θωμά. 1 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 16 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Άντε πούλα τα όλα και πάρε μια tele, μερικά pedals και ένα ενισχυτή και πήγαινε να τζαμάρεις με τον Samy πάνω στην καλύβα του μπαρμπα-Θωμά. H καλύβα ακούγεται ωραία και θα γίνει και αυτό αν ζήσω ως τότε, θεωρητικά τουλάχιστο, θα φύγω από Athens, εξ άλλου και η ανάπτυξη ευνοεί τη φυγή αλλά με άλλο Setup. Όλα πάνω στο γραφείο και έχω και την κιθάρα στη θήκη. Και ως τότε θα τζαμάρουμε στο διαδίκτυο. Θα βγουν τρελά προγράμματα VR για πρόβες. Ολογράμματα για live, έρχονται τρελά πράγματα, έρχονται. 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση