cos_dr Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 30 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε NAIIIIIIIIIII - για το Montage Επιτέλους κάποιος θα το πάρει Άντε να σου έρθει με το καλό και μετά χαλάλι σου... Και 10.000 posts νήμα να φτάσουμε με το review που θα κάνεις. Καλορίζικο εκ των προτέρων. To έχει το προηγούμενο ένας παλιός καλός φίλος παλιός του forum και έχει βγάλει πολύ χρήμα. Είναι και σκύλος πλέον το Montage, πολύ καλοι ήχοι, και πανηγυριώτικοι. Εμ, φίλε @Waterfall-K, εσύ θα τα σκάσεις αλλά θα στα έχει έτοιμα η εταιρεία τα mapping. Ενώ εμείς οι φτωχοί τα κάνουμε καμιά φορά αναγκαστικά μόνοι μας, ευτυχώς το Novation τα κάνει εύκολα με touch, πατάς αυτό που θες και κινείς το DAW ή το VST και τα μαθαίνει και τα θυμάται όλα, όπως το κάνει το Montage, Tώρα, συμπτωματικά αυτό έκανα, έκανα mapping στο Komplete για να αλλάξω κάποια πράγματα. Να, δείτε Πάντως, μου φαίνεται την ιδέα για την οθόνη με τα rotary και το touch το πήραν από τη Novation οι σχεδιαστές της Yamaha. Βολεύει. Η οθόνη δε φαίνεται καλά τώρα αλλά διαβάζει χαρακτήρες και παραμέτρους όπως στο Montage. Το έλεγε και ο Παϊσιος." Πάρτε Novation. Δε θα έχετε Montage και θα είναι σαν να έχετε" 1 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, Waterfall-K είπε Ποιοι μωρέ? Οι...γάτες μου? Δεν πιστεύω σε τέτοιες μαλακιδιές φίλος... καλορίζικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου OP Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 24 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε καλορίζικα Merci mon amour... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου OP Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 33 λεπτά πριν, cos_dr είπε Εμ, φίλε @Waterfall-K, εσύ θα τα σκάσεις αλλά θα στα έχει έτοιμα η εταιρεία τα mapping. Θα σου νοικιάσω το soft Montage M που θα έρθει με το πακέτο, μια κι εγω δεν βλέπω να ασχολούμαι μ'αυτό, τουλάχιστον αρχικά. Με €150/μήνα νομίζω θα είσαι jet... 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου Μόλις τώρα, Waterfall-K είπε Θα σου νοικιάσω το soft Montage M που θα έρθει με το πακέτο, μια κι εγω δεν βλέπω να ασχολούμαι μ'αυτό, τουλάχιστον αρχικά. Με €150/μήνα νομίζω θα είσαι jet... Μου ειναι περιττό στο setup των ονείρων μου. Έχω τόσα πολλά που άρχισα να αδειάζω τον σκληρό . Δεν πάει άλλο. Με πιάνει αηδία με τόσες δεκάδες χιλιάδες ήχους, από συμφωνικά όργανα μέχρι ήχους από Atari. Θα τα σβήσω όλα και θα κρατήσω το Triton Extreme και το Triton Classic με ολα τα expansions και θα φτιάχνω μουσική για πάντα. Όσο και να παλιωσαν είναι ανεξάντλητα. Θα δεις. Θα γράψω χιλιάδες κομμάτια με αυτά με ήχους τρελούς. Άντε με το καλο. Πάρτο εσύ και βάλε και το VST να πειράζεις τους ήχους από εκεί από το να παιδεύεσαι με την οθόνη. Αφοί δουλεύει σαν editor αμφίδρομα. Πάρτο το ατιμο αφού το θέλεις. Πάρτο. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου OP Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 47 λεπτά πριν, cos_dr είπε Πάντως, μου φαίνεται την ιδέα για την οθόνη με τα rotary και το touch το πήραν από τη Novation οι σχεδιαστές της Yamaha. Τέτοια οθόνη είχε το Yamaha Genos από το 2017, και πέρασε και στο τελευταίο Genos 2 του 2023. Δεν ξέρω αν η Novation προηγήθηκε. Κι απ΄το Genos πέρασε λογικά στο Montage M, μόνο που σ'αυτό η ανάλυση της οθόνης είναι πολύ μεγαλύτερη και δείχνει και γραφικά. 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 20 λεπτά πριν, cos_dr είπε Μου ειναι περιττό στο setup των ονείρων μου. Τι θα πάρεις Τελε? 10-38 να της φορέσεις και ζακέτα μη κρυώσει, χειμώνας έρχεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
TakisB Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 10 hours ago, cos_dr said: Πάντως, μου φαίνεται την ιδέα για την οθόνη με τα rotary και το touch το πήραν από τη Novation οι σχεδιαστές της Yamaha. Προφανώς δεν υπάρχει παρθενογέννεση σε αυτά τα πράγματα και δεν υπάρχει κανένα κακό να πάρουν μια καλή ιδέα από αλλού. Πάντως όντως και η Novation και η Mackie είχαν προϊόντα με τέτοιο interface (LED οθόνη και corresponding rotary/faders από κάτω) εδώ και κοντά 20 χρόνια. Η Novation είχε τέτοιο setup από την εποχή της πρώτης γενιάς των ReMOTE SL controllers της (aka MK1), που πρέπει να βγήκε κάπου το 2007, όπως το παρακάτω. Και μάλιστα για κάποιο ακατανόητο λόγο έβγαλαν τη δεύτερη οθόνη στα δεξιά στις επόμενες γενιές και άφησαν μόνο την αριστερή. Και αντίστοιχο design είχε πάλι από την Mackie για το Control Universal, που νομίζω κι αυτοί το έβγαλαν το 2007: Επεξεργασμένο 7 Οκτωβρίου από TakisB 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoMusictech Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου * Οπα! €170,00 δινω εγω για το Μ software!!!!! αλλα θελω και 5 λεπτα παιξιμο στο κλαβιε του!!!!!!!!!! Καλοριζικο Waterfall! καλοπαιχτο με νεες και ωραιες εμπνευσεις! *2 το premium ειναι premium , οπως και να το κανουμε! σε μπουσταρει! προσωπικα πιστευω και ευκαιρια ειναι η τιμη του! ξερω θα διαφωνησει ο Wfall, απο αυτα που εχω διαβασει κατα καιρους, εγω ομως ειμαι... Απο αυτους, που απο την οση εμπειρια εχω απο gear, μουσικης/τεχνολογικο,,... Οτι πληρωνεις, παιρνεις: & *3 θελω demo!!! ΟΟΟχι τα ετοιματζιδικα της εταιριας, Waterfall demo θελω! Παμε δημιουργικα!!!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου Δηλαδή, ωρέ Waterfall-K, θα δώσεις 6+ χιλιάρικα σε μία εβδομάδα; Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση