Προς το περιεχόμενο

Είπα τα Windows γουιντοάκια

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αναγκαστικά έπρεπε να βάλω Windows σε ένα παλιό λάπτοπ γιατί κάποιες δουλειές δεν γίνονται με Linux και νοστάλγησα... τι παιχνίδια έβαλα να παίξω, τι photoshop, σκάλιζα όλη μέρα... Είναι φοβερό πόσο έχει προχωρήσει η τεχνολογία, οι χρήστες Linux ζουν σε μια άλλη εποχή, δεν θα έλεγα παλιά γιατί ούτε παλιά δεν ήταν έτσι τα Windows, είναι ένα παράλληλο σύμπαν για ολιγαρκείς που γουστάρουν να παλεύουν με μισοτελειωμένες εφαρμογές. Έχω όρεξη τώρα να πάω στα ίντερνετ να τους λέω ότι γύρισα στα Windows και τα Linux είναι ένα λάθος που έκανα επί 5 χρόνια... να δω τι κράξιμο θα φάω

• Like 1

kavagio for strings

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 λεπτά πριν, Άγιος είπε

Αναγκαστικά έπρεπε να βάλω Windows σε ένα παλιό λάπτοπ γιατί κάποιες δουλειές δεν γίνονται με Linux και νοστάλγησα... τι παιχνίδια έβαλα να παίξω, τι photoshop, σκάλιζα όλη μέρα... Είναι φοβερό πόσο έχει προχωρήσει η τεχνολογία, οι χρήστες Linux ζουν σε μια άλλη εποχή, δεν θα έλεγα παλιά γιατί ούτε παλιά δεν ήταν έτσι τα Windows, είναι ένα παράλληλο σύμπαν για ολιγαρκείς που γουστάρουν να παλεύουν με μισοτελειωμένες εφαρμογές. Έχω όρεξη τώρα να πάω στα ίντερνετ να τους λέω ότι γύρισα στα Windows και τα Linux είναι ένα λάθος που έκανα επί 5 χρόνια... να δω τι κράξιμο θα φάω

Τα Windows είναι στα καλύτερά τους. Και παρακολουθούν όλες τις κινήσεις σου για να γίνονται καλύτερα και να κάνουν και εσένα και τον κόσμο ακόμα καλύτερο και πιο ευτυχισμένο. 😀

• Χαχα 2

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

Στις 6/10/2024 στις 8:10 ΜΜ, Άγιος είπε

Έχω όρεξη τώρα να πάω στα ίντερνετ να τους λέω ότι γύρισα στα Windows και τα Linux είναι ένα λάθος που έκανα επί 5 χρόνια...

Για πολλά χρόνια, "έτρεχα" Windows, και κάθε Αύγουστο δοκίμαζα διάφορες διανομές Linux προκειμένου να μετοικήσω. Τελικά, το έκανα... τώρα δίνω δύο ευκαιρίες κάθε χρόνο στα Windows να με ξανακερδίσουν (την τελευταία, πριν λίγες μόλις ημέρες, επ' αφορμήν της κυκλοφορίας της έκδοσης 24Η2 των Windows 11), αλλά δεν το καταφέρνουν.

Ο λόγος είναι απλός: ότι έχουν αφομοιώσει με τον χειρότερο δυνατόν τρόπο τις διδαχές της Apple, σκαρώνοντας ένα λειτουργικό σύστημα που προσπαθεί να κάνει τα πάντα. Εγώ προτιμώ (από το λειτουργικό μου σύστημα) να μην κάνει απολύτως τίποτε, και να βάζω εγώ τις εφαρμογές που θέλω, άρα απέχουμε πολύ. Στα υπ'όψιν ότι έχω και τρέχω την Enterpise έκδοση των Windows, που είναι ψιλο-απαλλαγμένη από διάφορα σκατολοϊδια, την Pro έκδοση, τελευταία φορά που είδα τι εγκαθιστούν μόνα τους, με έπιασε νευρικό γέλιο.

Εννοείται - αλλά ας το γράψω κιόλας - ότι δεν τρέχω κανένα DAW, έχω αντικαταστήσει αυτά τα πράγματα με hardware επιλογές, ακριβώς διότι είχα δώσει ήδη μία περιουσία σε software, και διότι θέλω την αμεσότητα που αναφέρθηκε και αλλού.

Ταινίες βλέπω στην τηλεόραση μου, μουσική ακούω σε ένα από τα δύο καλά συστήματα αναπαραγωγής που έχω και στον υπολογιστή κάνω το επάγγελμά μου. Παιγχνίδι στον υπολογιστή... μόνο σκάκι.

Mea Culpa

25 λεπτά πριν, trolley είπε

Για πολλά χρόνια, "έτρεχα" Windows, και κάθε Αύγουστο δοκίμαζα διάφορες διανομές Linux προκειμένου να μετοικήσω. Τελικά, το έκανα... τώρα δίνω δύο ευκαιρίες κάθε χρόνο στα Windows να με ξανακερδίσουν (την τελευταία, πριν λίγες μόλις ημέρες, επ' αφορμήν της κυκλοφορίας της έκδοσης 24Η2 των Windows 11), αλλά δεν το καταφέρνουν.

Ο λόγος είναι απλός: ότι έχουν αφομοιώσει με τον χειρότερο δυνατόν τρόπο τις διδαχές της Apple, σκαρώνοντας ένα λειτουργικό σύστημα που προσπαθεί να κάνει τα πάντα. Εγώ προτιμώ (από το λειτουργικό μου σύστημα) να μην κάνει απολύτως τίποτε, και να βάζω εγώ τις εφαρμογές που θέλω, άρα απέχουμε πολύ. Στα υπ'όψιν ότι έχω και τρέχω την Enterpise έκδοση των Windows, που είναι ψιλο-απαλλαγμένη από διάφορα σκατολοϊδια, την Pro έκδοση, τελευταία φορά που είδα τι εγκαθιστούν μόνα τους, με έπιασε νευρικό γέλιο.

Εννοείται - αλλά ας το γράψω κιόλας - ότι δεν τρέχω κανένα DAW, έχω αντικαταστήσει αυτά τα πράγματα με hardware επιλογές, ακριβώς διότι είχα δώσει ήδη μία περιουσία σε software, και διότι θέλω την αμεσότητα που αναφέρθηκε και αλλού.

Ταινίες βλέπω στην τηλεόραση μου, μουσική ακούω σε ένα από τα δύο καλά συστήματα αναπαραγωγής που έχω και στον υπολογιστή κάνω το επάγγελμά μου. Παιγχνίδι στον υπολογιστή... μόνο σκάκι.

Τα Linux μου δίνουν την αίσθηση ότι ο υπολογιστής μου ανήκει (το περιεχόμενο του)  ενώ τα Windows μου δίνουν την αίσθηση ότι βρίσκομε σε ένα κοινόχρηστο χώρο τον οποίο μοιράζομε με διάφορες σκοτεινές δυνάμεις... Μπορεί να είναι και εσφαλμένη αυτή η αντίληψη αλλά εκεί έχω καταλήξει με την πληροφορία που έχω μαζέψει τόσα χρόνια. Δεν τα εγκαταλείπω τα Linux, έχω καταλήξει στο Debian που είναι ότι πιο αξιόπιστο και σταθερό έχω δοκιμάσει, αλλά πρέπει να υπάρχει και ένας υπολογιστής με Windows για αυτά που δεν γίνονται στο Linux, δουλειές και διασκέδαση

Το παιχνίδι που έβαλα πρώτο πρώτο είναι το Diablo το 2 το οποίο παίζω 25 χρόνια τώρα με διαλύματα, λειτουργεί ακόμα multiplayer στο ίντερνετ, πραγματικό φαινόμενο

kavagio for strings

16 λεπτά πριν, Άγιος είπε

Τα Linux μου δίνουν την αίσθηση ότι ο υπολογιστής μου ανήκει (το περιεχόμενο του)  ενώ τα Windows μου δίνουν την αίσθηση ότι βρίσκομε σε ένα κοινόχρηστο χώρο τον οποίο μοιράζομε με διάφορες σκοτεινές δυνάμεις...

Και στις δύο περιπτώσεις είσαι σε κάποιον κοινόχρηστο χώρο που μοιράζεσαι με σκοτεινές (αλλά και φωτεινές) δυνάμεις. Όπως και στην πραγματική ζωή, δηλαδή.

Mea Culpa

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου