Mr. Es Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου Χαίρετε! Σκέφτομαι να αγοράσω πικάπ μόλις μπορέσω και αναρωτιόμουν αν οι ηλεκτρικές συσκευές όπως ένα πικάπ χρειάζονται γείωση στην Ελλάδα. Διαβάζω διάφορα forum και βλέπω ότι π.χ. στην Αμερική τα βάζουν γείωση. Παλαιότερα μιλησα με ηλεκτρολόγο και μου είπε ότι στην Ελλάδα δεν χρειάζονται. Αν εξαιρέσουμε το technics που είναι κορυφή αλλά και πανάκριβο (για εμένα), ποιο θα θεωρούσατε κοντά σε technics αλλά πιο φθηνό; Pioneer 1000;;; Το θέλω για ακρόαση, πολύ sampling και ίσως κανένα scratch αλλά δεν καίγομαι για το τελευταίο. Να κοιτάξω για direct drive ή belt;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 4 ώρες πριν, Mr. Es είπε Σκέφτομαι να αγοράσω πικάπ Γιατί? 4 ώρες πριν, Mr. Es είπε Το θέλω για ακρόαση Γιατί??? Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 7 ώρες πριν, Mr. Es είπε Χαίρετε! Σκέφτομαι να αγοράσω πικάπ μόλις μπορέσω και αναρωτιόμουν αν οι ηλεκτρικές συσκευές όπως ένα πικάπ χρειάζονται γείωση στην Ελλάδα. Διαβάζω διάφορα forum και βλέπω ότι π.χ. στην Αμερική τα βάζουν γείωση. Παλαιότερα μιλησα με ηλεκτρολόγο και μου είπε ότι στην Ελλάδα δεν χρειάζονται. Αν εξαιρέσουμε το technics που είναι κορυφή αλλά και πανάκριβο (για εμένα), ποιο θα θεωρούσατε κοντά σε technics αλλά πιο φθηνό; Pioneer 1000;;; Το θέλω για ακρόαση, πολύ sampling και ίσως κανένα scratch αλλά δεν καίγομαι για το τελευταίο. Να κοιτάξω για direct drive ή belt;;; 1ον Τα πικάπ έχουν γείωση συνηθως που κουμπώνει στον ενισχυτή ή στον μίκτη. 2ον Θα βρεις πολλά μεταχειρισμένα πικαπ και technics, stanton και σε καλές τιμές. 3ον Θα προτιμούσα direct drive γιατί το belt έχει περισσότερη "φασαρία' και ειδικά για εσένα που είσαι DJ . Ενισχυτή με Phono stage έχεις; Από την άλλη βλέπω ότι υπάρχουν "νέες υλοποιήσεις" με νέες ψηφιακές δυνατότητες συνδεσιμότητας και σε κάρτα ήχου απευθείας, και σε καλές τιμές. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mr. Es Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου OP Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου @LKευχαριστώ για την απάντηση σου. Δεν είμαι DJ, είμαι wannabe DJ.. :p Κατά καιρούς έχω αγοράσει από noiz αλλά πικάπ δειλιάζω να αγοράσω μεταχειρισμένο. Όχι, δεν έχω ενισχυτή. Εγώ έχω ένα πικάπ της πλάκας pt01 και έχω μαζέψει σε βάθος χρόνων αρκετούς δίσκους και γενικότερα έχω καψούρα τα πικάπ. Και εγώ προς direct drive κοιτάω πιο πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 3 λεπτά πριν, Mr. Es είπε @LKευχαριστώ για την απάντηση σου. Δεν είμαι DJ, είμαι wannabe DJ.. :p Κατά καιρούς έχω αγοράσει από noiz αλλά πικάπ δειλιάζω να αγοράσω μεταχειρισμένο. Όχι, δεν έχω ενισχυτή. Εγώ έχω ένα πικάπ της πλάκας pt01 και έχω μαζέψει σε βάθος χρόνων αρκετούς δίσκους και γενικότερα έχω καψούρα τα πικάπ. Και εγώ προς direct drive κοιτάω πιο πολύ. Θες να στήσεις vintage σύστημα; Πικάπ- ενισχυτή- ηχεία; Ή κάτι πιο μοντέρνο; Τα καινούργια Πικάπ έχουν και digital out για σύνδεση με pc. Θα βρεις used μην φοβάσαι. Αν έχεις βανίλια κρίμα είναι χωρίς, turntable. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stavros_d80 Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου Αυτο ειναι all around δεν χρειαζεται να δωσεις πολλα λεφτα οσο το technics και θα βολεψει και για ακροαση, sampling, dj κτλ https://www.thomann.de/gr/audio_technica_at_lp140xp_black.htm 1 33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz} Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 3 λεπτά πριν, stavros_d80 είπε Αυτο ειναι all around δεν χρειαζεται να δωσεις πολλα λεφτα οσο το technics και θα βολεψει και για ακροαση, sampling, dj κτλ https://www.thomann.de/gr/audio_technica_at_lp140xp_black.htm Εγώ θα του πρότεινα να πάει σε μεταχειρισμένο τεκνικς τη φθηνή σειρά, κάνα 80 ευρώ, να δει και να παίξει, και μετά πάει παραπάνω. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mr. Es Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου OP Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου @LK Ναι, vintage. Έχω ηχεία rokit 5. Δεν με ενδιαφέρει η σύνδεση με pc. Δεν έχω μείνει ικανοποιημένος (εννοείται) με το pt01 αλλά ούτε και με το audio technica 120. Βέβαια έπαιξαν ρόλο βελόνα, κεφαλή. Δεν έχω ακούσει πέρα από τη πράσινη τη μαμίσια που δίνουν και επίσης έχω διαβάσει ότι βγάζει πολλά προβλήματα το 120. @stavros_d80 @LKΔεν είναι καλύτερα να στραφώ κατευθείαν σε κάτι αξιόλογο και να μην δαπανήσω χρήματα για κάτι που θα μετανιώσω;;; Έτσι το βλέπω εγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stavros_d80 Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 3 λεπτά πριν, Mr. Es είπε Δεν είναι καλύτερα να στραφώ κατευθείαν σε κάτι αξιόλογο και να μην δαπανήσω χρήματα για κάτι που θα μετανιώσω;;; Έτσι το βλέπω εγώ. τι εννοεις αξιολογο? αυτο που σου προτεινω ειναι αξιολογο εχει μιση τιμη απο ενα mk7 και εχει και καλη μεταπωλητικη αξια μπορεις σαφως να πας και σε φτηνοτερο αλλα δεν νομιζω οτι θα θες να δωσεις και τα 1,000 για ενα mk7 και να το μετανιωσεις μετα. 33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz} Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου Εσυ ξερεις το μπατζετ σου, πάρε το καλλίτερο που θες. Εδιτ: Εγώ πάντως, επειδή περνάνε αγγελίες διάφορς μπροστά μου , μιας και παλιά ασχολούμουνα πολύ, τώρα καθόλου (έκλεισα με τις αγορές μου), βλέπω ότι με 200-250 ευρώ κάνεις ωράιο συστηματάκι (πικαπ- ενιχυτη ολοκληρωμένο- ηχεία) Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση