Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα θέλω να αγοράσω αυτό το πετάλι.. έχω δοκιμάσει το amplitude και μου αρέσει πάρα πολύ ο ήχος τον mesa boogie mark 3 βγάζει το ίδιο ηχο με το ίδιο βάθος; 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γεια σου φίλε μου δεν με ενδιαφέρει να έχω πολλά είμαι πολύ ευχαριστημένος από το mesa boogie mark 3 που έχει το Amplitude σε καθαρό ήχο είδα ότι περνάει και στο tonex

• Moderator

Υπάρχει και το Tonex σε VST για δωρεάν δοκιμή:
https://www.ikmultimedia.com/products/tonex/?srsltid=AfmBOopUB7hWs3WS8P6cifI8AtLHdGn4hjPbNpG-vrolGaLM_fiaXnJl#nl_form_area

Μπορείς να το δοκιμάσεις και να αποφασίσεις μόνος σου. Εμένα μου αρέσει τουλάχιστον όσο και το Amplitube στα περισσότερα μοντέλα, αν όχι και περισσότερο.

25 λεπτά πριν, Γιαννης Χαλιγιαννης είπε

Γεια σου φίλε μου δεν με ενδιαφέρει να έχω πολλά είμαι πολύ ευχαριστημένος από το mesa boogie mark 3 που έχει το Amplitude σε καθαρό ήχο είδα ότι περνάει και στο tonex

Με λιγα λογια η απαντηση ειναι οχι, τουλαχιστον βασει οσων ξερω και το εγραψα και παραπανω. Ωραια θα ηταν να υπηρχε αυτη η δυνατοτητα, αλλα δεν…

https://forum.ikmultimedia.com/viewtopic.php?t=31981/1000

Στο tonex ομως πιστευω θα βρεις καλυτερο ηχο για το mark 3, δοκιμασε το οπως σου προτεινει ο kpeyos. 

25 λεπτά πριν, Γιαννης Χαλιγιαννης είπε

Το θέμα είναι θα έχει την καμπίνα και το βάθος όπως στο amplitude?

Την καμπινα θα μπορουσες να την βρεις, το βαθος οχι.

τα reverb του tonex δεν ειναι τα καλυτερα, ερχεται ομως αναβαθμιση..

Ωραια θα ηταν να εβρισκες capture με το reverb του ενισχυτη στη ρυθμιση που θελεις.

Τιποτα δεν γινεται ευκολα εαν δεν ασχοληθεις, ειτε ψαχνεις για ηχο ενος ενισχυτη η περισσοτερων. Δεν ειναι ομως και δυσκολο, χρονο, υπομονη και βασικες γνωσεις χρειαζονται.

Παίζει τέλεια μου άρεσε πάρα πολύ το Βάθος δεν είναι καλό αλλά εντάξει είναι όσο όσο θα το πάρω σίγουρα. Τώρα πως γίνεται να βάλω μέσα το mesa boogie πληρώνω στην σελίδα; 

• Like 1

Το πεταλι δινει μαζι δωρεαν την ακριβη εκδοση της εφαρμογης, λογικα θα βρεις ετοιμα καποια captures του ενισχυτη. Επισης ψαχνοντας μπορεις να βρεις captures δωρεαν η με πληρωμη στο tonenet, το link του υπαρχει και μεσα στην εφαρμογη.

Αγορα captures μπορει  να πραγματοποιηθει και εκτος εφαρμογης.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου