Προς το περιεχόμενο

Πολλές Φθηνές ή μια ακριβή κιθάρα;

Η απάντηση από τον gkourmoul1,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αφού αναβίωσε το τοπικ θα πω κι εγώ άποψη

εφόσον έχω καταλήξει στο στυλ κιθάρας που με βολεύει , τον ήχο που στοχεύω και την μουσική που γουστάρω , αποφάσισα να έχω μόνο μια κιθάρα αρκετά ακριβή ( και ποιοτική στα μάτια μου )

κι έχω μείνει έτσι 

Τωρα ετοιμάζομαι να πάρω μια φθηνή για backup , για τις στιγμές που δεν θα ψήνομαι να "εκθέσω" την ακριβή και για να έχω την πολύ φθηνότερη για εξάσκηση 

ίσως όταν και αν κάποια στιγμή θελήσω να αλλάξω ή να διευρύνω μουσικούς ορίζοντες , κοιτάξω και κάτι άλλο

Μέχρι 2 βαριά 3 κιθάρες είναι η άποψη μου για μη επαγγελματία . Μια ποιοτική - Μια backup  

• Συμφωνώ 1

"There’s no mystery in my gear. And if any, then it’s hidden between hands, heart and soul. It simply must be the way I play" ~ Criss Oliva

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderator

Εγω παιδιά ούτε τον ήχο μου τον βρήκα , ύπο την έννοια ότι δεν μου αρέσει να παίζω μονο ένα πράγμα, και σε καμία περίπτωση δεν μπορώ χωρίς ποικιλία στις κιθάρες.

Την μια θα την βαριόμουν.....και τις 10 επίσης 😆

• Like 1
  • Συμφωνώ 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου