gkourmoul1 Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, odis13 είπε φαν της PT Fastback Και εγω, αλλά της πρώτης βερσιον με τους tv jones style μαγνήτες, και όχι με το bigsby και τους WR style Μόλις τώρα, gkourmoul1 είπε Και εγω, αλλά της πρώτης βερσιον με τους tv jones style μαγνήτες, και όχι με το bigsby και τους WR style αλλά μετά πήρα την cabronita και ηρέμησα… Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Και εγω, αλλά της πρώτης βερσιον με τους tv jones style μαγνήτες, και όχι με το bigsby και τους WR style αλλά μετά πήρα την cabronita και ηρέμησα… Ουτε που είχα πάρει χαμπάρι οτι πλέον έχει 2 WR και bigsby...Θυμάμαι οτι αυτή που έπαιξα εγώ (2009? 2010? πάει καιρός) είχε ένα Filtertron στο bridge και ενα WR HB neck, που μάλλον WR μόνο στα καπάκια θα ηταν. Πιο μετά την κάνανε Cabronita με 2 Filtertrons. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Λύση gkourmoul1 Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου Λύση Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου Αυτή μου άρεσε, με τους δυο filtertrons, σε χρυσό. Η επόμενη με τα καπάκια WR δεν μου αρέσει και τόσο. Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Έκτορας Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 20 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Παρε μάτι εδω Εξαιρετικό review της κιθάρας και η δική σου έχει επίσης εκπληκτικό χρώμα! Όντως, πρέπει να επιστρέψεις στα review. Και τελικά είχα δίκιο... όντως γαμάτη κιθάρα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sultan of string Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 3 hours ago, LK said: Ωραία κιθάρα αυτή. Πάω να πάρω Παντελονακι να παρεις. Μετα θελω ομως ποζα και με την Τια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 4 ώρες πριν, sultan of string είπε Παντελονακι να παρεις. 2 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 19 λεπτά πριν, LK είπε For those about to rock we salute you κ. συνήγορε 1 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sultan of string Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 25 minutes ago, LK said: αν είχες και τιράντες.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου Μόλις τώρα, sultan of string είπε αν είχες και τιράντες.... Και τιραντες έχω...σε άλλη φώτο. 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MakisSRV Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου Προτιμω μια ακριβη κιθαρα απο πολλες φτηνές. Στα 23 χρονια που παιζω λοιπον, με εξαιρεση την πρωτη κιθαρουλα μου, μια yamaha eg112 η οποια εκλαπη, εχω αγορασει αλλες 3. Απο αυτες, η μια ειναι ακριβη και την εχω 20 χρονια και δεν προκειται να φυγει ποτε. Οι αλλες 2 ηταν φτηνες, δηλαδη μεχρι 300 ευρω, αλλα, τις αγορασα γιατι εκανα ιδιαιτερα μαθηματα και δεν ηθελα να κουβαλαω μαζι μου τη Fender μου. Τις εχω πουλησει τις αλλες. Εχω παιξει με πολλες κιθαρες μεσα στα χρονια ακομα και με Fender strat του 1957, αλλα παντα προτιμουσα τη δικη μου κιθαρα απο αποψη ηχου. Το ιδιο ισχυει και για τους ενισχυτες και για τα πεταλια. Ψωνιστε μια και καλη, εφοσον ξερετε τον ηχο που στοχεύετε. Τα ημιμετρα ποτε δεν κρατουν για παντα και επισης οτι πληρωσεις θα παρεις. 1 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση