Σπινθηροβόλος γάιδαρος Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Nekkon είπε Θρύλος. Αλλά ο καλύτερος που έχει πιάσει ποτέ SG λέγεται Derek Trucks 1 ώρα πριν, LK είπε Εγώ πάντως έχω συνδεδεμένη την sg , με τον κιθαρίστα που πραγματικά θεωρώ τον καλλίτερο ever, και η standard είναι μονόδρομος. Τον Angus. Πέστε ότι θέλετε αλλά την SG αυτός με τις ριφάρες του την έκανε γνωστή Επεξεργασμένο 6 Οκτωβρίου από Σπινθηροβόλος γάιδαρος 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Έκτορας Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, LK είπε Για ποια SG σκέφτεσαι; Σε ρωτάω γιατί με απασχόλησε αρκετά το θέμα. Στην standard μου αρεζε πιο πολύ το μεγάλο pickguard, στην standard 61 όλα τα άλλα...μαγνήτες (προτιμώ τους Burstbuckers 61R και 61T από 490R και 490T τα vintage tuners. Φυσικά μιλάω πάντα για vintage cherry. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα. Είμαι μεταξύ τριών: Είτε τη Special with P90s (δεν τους έχω σε καμία κιθάρα), είτε την Standard ή την ‘61. Αισθητικά μου αρέσει σίγουρα περισσότερο το μικρό pickguard της ‘61 και Special, δεν είμαι σίγουρος αν θα τα βρω με το wrap around bridge της Special, και νομίζω ότι οι μαγνήτες της Standard μου αρέσουν περισσότερο για high gain και της ‘61 περισσότερο για all-around. Επίσης είναι πολύ σημαντικό το μπράτσο, η Standard έχει πιο παχύ, οι άλλες δυο πιο λεπτό. Με αλλά λόγια είμαι πολύ μπερδεμένος και ιδανικά πρέπει να δοκιμάσω πριν αγοράσω. Το οποίο εδώ που είμαι ειναι πρακτικά αδύνατο, μιας και δεν υπάρχει καν πια επίσημος εισαγωγέας. Άρα… ίσως δω κάποια σε κάποιο ταξίδι στην Αθήνα, ή το αφήσω για κανένα ταξίδι στο εξωτερικό. Ουφ… 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου Μιας και πιάσαμε τις gibson, αυτή τη melody maker τη ζήλεψα, αν και heavily modified. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 11 ώρες πριν, gkourmoul1 είπε Έχει μια πολύ καλή και φτηνή standard στην Αθήνα, στα 1000 ευρώ. Τσέκαρε την https://smart.noiz.gr/details.php?id=582019 Έλα βρε Γιώργο, μην του βάζεις ιδέες... Είπαμε "μήνας άνευ αγορών". Από Νοέμβρη αυτά Εδώ μέχρι και ο κ. συνήγορος συμφώνησε. 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου Νοέμβρη δεν θα υπάρχει η κιθάρα στις αγγελίες και θα περάσουν τρία χρόνια για να ξαναδούμε sg std στα 1000 ευρώ…. 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sultan of string Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου αυτό το αριθμός χορδών 6 γιατί το βάζουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
TakisB Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 1 hour ago, sultan of string said: αυτό το αριθμός χορδών 6 γιατί το βάζουν? Προφανώς γιατί το ζητάει η φόρμα υποβολής της αγγελίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 20 ώρες πριν, Σπινθηροβόλος γάιδαρος είπε Πέστε ότι θέλετε αλλά την SG αυτός με τις ριφάρες του την έκανε γνωστή Και αυτός (τον οποίον φυσικά λατρεύουμε), αλλά υπήρχε και ο άλλος... 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 7 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Και αυτός (τον οποίον φυσικά λατρεύουμε), αλλά υπήρχε και ο άλλος... Ωραία κιθάρα αυτή. Πάω να πάρω 2 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 16 λεπτά πριν, LK είπε Ωραία κιθάρα αυτή. Πάω να πάρω Εσύ stay put... Είπαμε, να βγει ο Οκτώβριος και μετά ξαμολήσου Αλλά για τις επόμενες 3,5 εβδομάδες ηρεμία, τάξη και περισυλλογή 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση