Προς το περιεχόμενο

Πολλές Φθηνές ή μια ακριβή κιθάρα;

Η απάντηση από τον gkourmoul1,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

5 λεπτά πριν, bathan είπε

19 σελίδες και συνεχίζουμε @LK καλά τα κατάφερες, να δω σε πόσες θα καταλήξουμε σε συμπέρασμα

Μα εάν θα καταλήξουμε σε συμπέρασμα νωρίς, δεν θεωρείται επιτυχημένο και αξιομνημόνευτο ένα θρεντ. Εάν πιάσει τις 35-40 σελίδες, και σφαχτούμε και λίγο στο ενδιάμεσο, μιλάμε για 100% επιτυχία.

• Χαχα 1

Γιώργος

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderator
2 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε

Κατά την σελίδα 50 υπολογίζω ότι θα έρθει και το...

"Και που λέτε... βρήκα αυτήν την κιθάρα σχεδόν τζάμπα... και είχα και μια άδεια θήκη που περίσσευε, κλπ...κλπ..." 😉

Είπαμε. 

Το παρόν νήμα ήταν ακαδημαϊκού ενδιαφέροντος .

Εγώ τις αποφάσεις μου τις πήρα. 

• Like 1
  • Χαχα 1

προκειται για εναν μαραθωνιο (οπως ειπε και ο LK) 38 ετων

τον οποιον ξεκινησα 14 ετων με μια stratocaster που μου εκανε δωρο ο πατερας μου, μετα απο ενα roadtrip με τους φιλους του στην κεντρικη Ευρωπη. Ενιωθε μαλλον τυψεις και μας εφερε τα δωρα που θελαμε🤣.

Η κιθαρα κοντρα πλακε, καμια σχεση με τις σημερινες φθηνες κιθαρες που ειναι μια χαρα, αλλα για μενα ηταν το ονειρο που εγινε πραγματικοτητα.

Τοτε ηταν μονο μια και φθηνη.

Η επομενη ηταν δωρο για τις πανελληνιες περασα στη φαση μια και καλη, Ovation Custom Ballader, .

Δουλευοντας ως φοιτητης αγορασα και μια epiphone ακουστικη για τις παραλιες που επαιζα…συνεπως  μια ακριβη συν μια φθηνη…

Οταν ξεκινησα να δουλευω εντατικα, με αργους ρυθμους περασα στη φαση (μεσω συναλλαγων μτχ οργανων)  να εχω ακριβα οργανα και αρκετα, τοσα  οσο μου επετρεπαν οι συνθηκες και οι προτεραιοτητες μου, χωρις υπερβολες.

Να σημειωθει οτι δεν εχω αλλα ακριβα ενδιαφεροντα…. Δεν εχω ιδιοκτητο αυτοκινητο, ρολογια, κλπ.

Επεξεργασμένο από nklshp
  • Like 3

• Moderator
7 λεπτά πριν, LK είπε

Εγώ τις αποφάσεις μου τις πήρα.

NAI.... Μήπως θα ήθελες να τις μοιραστείς μαζί μας; 😄

all this has happened before and will happen again

• Moderator
4 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε

NAI.... Μήπως θα ήθελες να τις μοιραστείς μαζί μας; 😄

ΝΑ δεις είπαμε το FB εσύ 😁

Εμένα όνειρό μου είναι να αποκτήσω μόνο Strat σε όλα τα χρώματα και όλους τους συνδυασμούς maple/rw και μαγνήτες, SSS, HSS, HSH, HS, HH

• Like 2

• Moderator
6 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε

Έχεις PM

Το ξέρω 😁

16 λεπτά πριν, nklshp είπε

Να σημειωθει οτι δεν εχω αλλα ακριβα ενδιαφεροντα…. Δεν εχω ιδιοκτητο αυτοκινητο, ρολογια, κλπ.

Είσαι τυχερός, εγώ μικρός έμπλεξα με πολλά, ουσίες, γυναίκαι, αυτοκίνητα,πλυντήρια, ευτυχώς έγινα γληγουρα διάσημος και ημπόρεσα να καλύψω τας οικονομικάς μου ανάγκας

• Χαχα 3

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου