Προς το περιεχόμενο

Πολλές Φθηνές ή μια ακριβή κιθάρα;

Η απάντηση από τον gkourmoul1,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderator

Είναι πως έχεις διάθεση να το δεις.

Σήμερα ήμουν σε μια ορκωμοσία μεταπτυχιακού (έκανα και το φωτογράφο 😆).

Ξέρω γω, κοιτούσα τον κόσμο,  να βγάλω καλές φώτο ....να βρω κάναν καφέ 😁....πραγματικά δεν μου πέρασε από το μυαλό,  που βρήκαν τα 4Κ-5Κ να κάνουν μεταπτυχιακό όλοι αυτοί(ούτε με κόφτει,  και με γεία τους με χαρά τους).

• Like 1
  • Συμφωνώ 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 λεπτά πριν, LK είπε

που βρήκαν τα 4Κ-5Κ να κάνουν μεταπτυχιακό όλοι αυτοι

Σιγά τα λεφτά, τόσα θεμε ο @Shelterκαι εγώ μόνο για τα ΠΟΥΡΑ του εξαμήνου 😅

Επεξεργασμένο από Superfunk
  • Χαχα 6

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

7 λεπτά πριν, Superfunk είπε

Σιγά τα λεφτά, τόσα θεμε ο @Shelterκαι εγώ μόνο για τα ΠΟΥΡΑ του εξαμήνου 😅

Ε κάντε κι εσείς ένα εξάμηνο απουρία και χαρίστε στο Κοζ ένα Μοντάζ ρε παιδιά

• Χαχα 1

33 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε

Συμφωνώ, αλλά στο παρελθόν που ανέβαζα πολύ συχνά reviews, οι πρώτες σελίδες αναλώνονταν σε σχόλια τύπου «πάλι νέα κιθάρα», «η γυναίκα σου δε σε μάλωσε ακόμη?», «τι τη χρειάζεσαι τη νέα κιθάρα, αφού έχεις άλλες 15» κοκ

Μετα από ένα σημείο σταμάτησα τα πολλά πολλά reviews διότι βαρεθηκα αυτο γεγονός. 

Η αλήθεια είναι ότι έκανες κορυφαία reviews και μας λείπουν 

• Συμφωνώ 3

Never give up! 

8 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε

Ε κάντε κι εσείς ένα εξάμηνο απουρία και χαρίστε στο Κοζ ένα Μοντάζ ρε παιδιά

αφΤος ρε έχει 23 διαμερίσματα εμείς θα του χαρίσουμε το Μοντάζ;

αφΤος να μας χαρίσει καμμία ΤελΕ που δεν έχουμε.... πεινάμε...😅

• Χαχα 3

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Επειδή δουλεύω (και) σαν μουσικός, δεν υπάρχει τίποτα από τον μουσικό εξοπλισμό μου που να μην μου έχει δώσει τα λεφτά του πίσω. Και εξοπλισμό που μου έχει χαλάσει έχω αγοράσει δύο φορές προκειμένου να κάνω την δουλειά μου. 

Ο εξοπλισμός μου χρησιμοποιείται εντατικά, οπότε ακόμα και "αχρειαστη" αγορά να κάνω, ενισχυτή κιθάρα κτλ, δεν θα είναι αχρειαστη τελικά γιατί η φθορά που θα φάει ο ενισχυτής, τα τάστα της κιθάρας κτλ (μιας και μιλάμε για εντατική χρήση και όχι στολισμένα στο σαλόνι, μιλάμε για καθημερινή ΦΘΟΡΑ) θα την γλυτώσει κάποιο άλλο κομμάτι του εξοπλισμού μου. 

Αν δεν ήμουν σε αυτή την κατάσταση, πχ ήμουν χομπίστας, εννοείται ότι θα ήμουν πολύ πιο ολιγαρκής και θα σκεφτόμουν δύο και τρείς και δέκα φορές να αγοράσω κάτι σχετικό με μουσικό εξοπλισμό, μιας και είναι ακριβό χόμπυ. Εννοείται ότι ο καθένας κάτι ότι θέλει με τα χρήματα του και το δικαίωμα στην ευτυχία το έχουμε όλοι (ο καθένας ορίζει διαφορετικά τι τον κάνει ευτυχισμένο).

Ο πεθερός μου εξ Ουαλίας και το αφεντικό του μπασίστα μας είναι δύο τύποι που είναι συλλέκτες (όχι ιδιαίτεροι παίκτες). Να πηγαίνεις σπίτι τους και να βλέπεις είκοσι και βάλε κουτσουρα επιπέδου custom shop τα περισσότερα. Χαίρομαι για αυτούς αλλά και να μου λέγανε να ανταλλάξω την συλλογή τους με την δική μου, θα έλεγα όχι. 

Το "ταξίδι" όλα αυτά τα χρόνια που έχω κάνει στην αναζήτηση, σε αυτά που πήρα και σε αυτά που δεν πήρα και το δέσιμο με αυτά τα όργανα σε εκατοντάδες μην πω χιλιάδες gigs δεν τα αλλαζω με κανενός συλλέκτη τα όργανα που ζουν σε μια θήκη σε μια ντουλάπα.

Χαρείτε την μουσική και αυτά που έχετε και όλα τα άλλα είναι να 'χαμε να λέγαμε 🙂

• Like 4

• Moderator
2 λεπτά πριν, John Goumis είπε

Ο πεθερός μου εξ Ουαλίας και το αφεντικό του μπασίστα μας είναι δύο τύποι που είναι συλλέκτες (όχι ιδιαίτεροι παίκτες)

Συνήθως - και δεν το λέω με υποτιμητική διάθεση- αυτοί είναι οι συλλέκτες "αξιοζήλευτων" (πιθανώς από ορισμένους) οργάνων.

• Like 2

all this has happened before and will happen again

4 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε

Συνήθως - και δεν το λέω με υποτιμητική διάθεση- αυτοί είναι οι συλλέκτες "αξιοζήλευτων" (πιθανώς από ορισμένους) οργάνων.

Ακριβώς. Είχα πάει σπίτι του λίγες φορές (συνήθως όταν πάμε Ουαλία μένουμε σπίτι της πεθεράς γιατί είναι χωρισμένοι) και έπαθα σοκ με το τι έχει ο άνθρωπος... Custom shop after custom shop 😁. Όταν έρχεται σπίτι μας στην Ελλάδα κάθεται και ρίχνει καμία πενια στις κιθάρες μου αλλά εντάξει, όχι κάτι το ιδιαίτερο.. δεν το λέω υποτιμητικά, ούτε εγώ είμαι κάνας Malmsteen... να 'ναι καλά ο άνθρωπος να τις χαίρεται 🙂

1 λεπτό πριν, gkourmoul1 είπε

βαζε ατσάλινα και καθάρισες 

Δεν είναι μόνο τα τάστα Γιώργο... Η φθορά σε όργανα και ενισχυτές που βγαίνουν καθημερινά έξω είναι γενική... Πάντως δύο κιθάρες που έκανα refret μέχρι στιγμής δεν έβαλα ατσάλινα.. 

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου