gkourmoul1 Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 28 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Εσύ stay put... Είπαμε, να βγει ο Οκτώβριος και μετά ξαμολήσου Αλλά για τις επόμενες 3,5 εβδομάδες ηρεμία, τάξη και περισυλλογή Starting now, δεν ξαναδιδει λεφτά για άλλη κιθάρα τον Οκτώβρη. Δεν ορκίζομαι κιόλας… 2 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 3 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Starting now, δεν ξαναδιδει λεφτά για άλλη κιθάρα τον Οκτώβρη. Δεν ορκίζομαι κιόλας… Δεν έμεινε και τίποτα. Μια tv yellow, μια firebird, ίσως μια melody maker....α είναι και η fiesta red 1 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2 λεπτά πριν, LK είπε Δεν έμεινε και τίποτα. Μια tv yellow, μια firebird, ίσως μια melody maker....α είναι και η fiesta red Φίλος, σου υπενθυμίζω ότι έχεις μόνο δύο spare θήκες... Ακολούθα την προτροπή του ρεφρέν του άσ(θ)ματος 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Έκτορας Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου Εγώ είχα βάλει στο μάτι και μια γαμάτη Tele στου Θωμά, η οποία ήταν διαθέσιμη πριν λίγες μέρες. Αλλά, όλα καλά, δόξα τω Θεώ, πουλήθηκε και ξέγνοιασα: https://www.thomann.de/gr/schecter_pt_special_pbp.htm 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου Μόλις τώρα, Έκτορας είπε Εγώ είχα βάλει στο μάτι και μια γαμάτη Tele στου Θωμά, η οποία ήταν διαθέσιμη πριν λίγες μέρες. Αλλά, όλα καλά, δόξα τω Θεώ, πουλήθηκε και ξέγνοιασα: https://www.thomann.de/gr/schecter_pt_special_pbp.htm Το χρώμα είναι υπέροχο. all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 8 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Φίλος, σου υπενθυμίζω ότι έχεις μόνο δύο spare θήκες... Ακολούθα την προτροπή του ρεφρέν του άσ(θ)ματος Ωραίο μπακινγκ σε d minor για σολίδια 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Έκτορας Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Το χρώμα είναι υπέροχο. Τα πάντα, είχε: εξαιρετικό χρώμα, σωστά φινιρισμένο μπράτσο, σωστούς μαγνήτες, belly cut (όχι απαραίτητο, αλλά εκτιμείται), κορεάτικη (εγγύηση). Σούπερ πακέτο. Επεξεργασμένο 7 Οκτωβρίου από Έκτορας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, Έκτορας είπε Τα πάντα, είχε: εξαιρετικό χρώμα, σωστά φινιρισμένο μπράτσο, σωστούς μαγνήτες, belly cut (όχι απαραίτητο, αλλά εκτιμείτε), κορεάτικη (εγγύηση). Σούπερ πακέτο. Βάλε μέσα και κσύλα (και κατ΄επέκταση τα κιλά) - Swamp ash 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 5 λεπτά πριν, Έκτορας είπε Εγώ είχα βάλει στο μάτι και μια γαμάτη Tele στου Θωμά, η οποία ήταν διαθέσιμη πριν λίγες μέρες. Αλλά, όλα καλά, δόξα τω Θεώ, πουλήθηκε και ξέγνοιασα: https://www.thomann.de/gr/schecter_pt_special_pbp.htm Παρε μάτι εδω 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Νομίζω ο gkourmoul έχει/είχε μια PT Special. Πολύ ωραίες κιθάρες, εγώ ήμουν ανέκαθεν φαν της PT Fastback συγκεκριμένα. Είναι και ιστορικό μοντέλο κατα κάποιο τρόπο, απο τις πρώτες custom/partcaster επιλογές στα late '70s. Εdit, με πρόλαβε Επεξεργασμένο 7 Οκτωβρίου από odis13 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση