Moderator LK Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 4 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Έχει μια πολύ καλή και φτηνή standard στην Αθήνα, στα 1000 ευρώ. Τσέκαρε την https://smart.noiz.gr/details.php?id=582019 Ας την τσεκάρει και να μας πει τι έγινε 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 17 λεπτά πριν, LK είπε Για ποια SG σκέφτεσαι; Σε ρωτάω γιατί με απασχόλησε αρκετά το θέμα. Στην standard μου αρεζε πιο πολύ το μεγάλο pickguard, στην standard 61 όλα τα άλλα...μαγνήτες (προτιμώ τους Burstbuckers 61R και 61T από 490R και 490T τα vintage tuners. Φυσικά μιλάω πάντα για vintage cherry. Με P90S εκτιμώ πολύ 1 Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου Μόλις τώρα, Nekkon είπε Με P90S εκτιμώ πολύ Πας σε special δηλαδή. 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 4 λεπτά πριν, LK είπε Πας σε special δηλαδή. 1 Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου Εγώ πάντως έχω συνδεδεμένη την sg , με τον κιθαρίστα που πραγματικά θεωρώ τον καλλίτερο ever, και η standard είναι μονόδρομος. Τον Angus. 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 16 λεπτά πριν, LK είπε Εγώ πάντως έχω συνδεδεμένη την sg , με τον κιθαρίστα που πραγματικά θεωρώ τον καλλίτερο ever, και η standard είναι μονόδρομος. Τον Angus. Θρύλος. Αλλά ο καλύτερος που έχει πιάσει ποτέ SG λέγεται Derek Trucks 1 Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nklshp Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 55 λεπτά πριν, LK είπε Για ποια SG σκέφτεσαι; Σε ρωτάω γιατί με απασχόλησε αρκετά το θέμα. Στην standard μου αρεζε πιο πολύ το μεγάλο pickguard, στην standard 61 όλα τα άλλα...μαγνήτες (προτιμώ τους Burstbuckers 61R και 61T από 490R και 490T τα vintage tuners. Φυσικά μιλάω πάντα για vintage cherry. Την εχω στα μακροθεσμα πλανα μου… ιδανικα θα ηθελα την sg 61 standard με chunky neck…50s…(δεν ξερω εαν μπορω να βρω κατι σχετικο) προτιμω Φυσικα vintage cherry, εννοειται 50s neck Burstbuckers μικρο pickguard Vintage tuners Εδω ξεκιναει η μαγκιά του Leo, εαν ειχε fender λογικη κατασκευης θα ειχα ξεκινησει ηδη την partcaster…. Επεξεργασμένο 6 Οκτωβρίου από nklshp 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 3 λεπτά πριν, Nekkon είπε Θρύλος. Αλλά ο καλύτερος που έχει πιάσει ποτέ SG λέγεται Derek Trucks Δεν ακούω τίποτα . Οι ac/dc για εμένα και σαν μπάντα, αλλά και φυσικά ο Angus και ο Malcolm, ήταν ιδιοφυΐες. Η μόνη μπάντα ροκ που θα ακούω για πάντα και με κουνάει. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, LK είπε Δεν ακούω τίποτα . Οι ac/dc για εμένα και σαν μπάντα, αλλά και φυσικά ο Angus και ο Malcolm, ήταν ιδιοφυΐες. Η μόνη μπάντα ροκ που θα ακούω για πάντα και με κουνάει. Ναι αλλά ο Angus θεωρούσε τον Malcom καλύτερο του. Και ο Malcom έπαιζε με GRETSCH φίλωΖ... 1 Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου Μόλις τώρα, Nekkon είπε Ναι αλλά ο Angus θεωρούσε τον Malcom καλύτερο του. Και ο Malcom έπαιζε με GRETSCH φίλωΖ... Κοίτα ο Malcolm ήταν οι ,ΑC/DC. απλά τα σολίδια του angus ήταν ανυπέρβλητα. 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση