Moderator LK Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου Μόλις τώρα, Terry RoscoeBeck5 είπε Ναι... καλά... Δες το ΥΓ από πάνω και να μεταφέρεις τα συγχαρητήρια μου Ευχαριστεί πολυ! 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Υπάρχει και ακόμα μια διάσταση, πολύ σημαντική για εμένα τουλάχιστον. Η ηχογράφηση. Για εμένα είναι αναγκαίο να έχω πολλές και καλές γιατί τις χρησιμοποιώ για διαφορετικούς ήχους και ηχοχρώματα. Να ας πούμε τώρα που γράφω ένα ασΘμα χρειάστηκαν και οι 3 (από τις 12 ) Επεξεργασμένο 5 Οκτωβρίου από Superfunk 1 5 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 27 λεπτά πριν, LK είπε Για εμένα δεν ισχύουν αυτά. Εγώ είναι γεροντοκόρος. Απλά αντί για γάτες έχω κιθάρες Μπορεις και με τα 2 δεν υπάρχει ασυμβίβαστο. Οι γάτες πάντα κάνουν τη ζωή πιο υποφερτή. 1 Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου Μόλις τώρα, Shelter είπε Μπορεις και με τα 2 δεν υπάρχει ασυμβίβαστο. Οι γάτες πάντα κάνουν τη ζωή πιο υποφερτή. Γάτα αγαπάω μόνο μια. Για την ακρίβεια γάτο. Του κολλητού μου , συνταξιούχου video clubber. 2 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 10 λεπτά πριν, Superfunk είπε αναγκαίο Είναι ΑΝΑΓΚΑΙΟ όμως Νίκο; Σίγουρα είναι θεμιτό και επιθυμητό. Αλλά υπάρχει όντως τόσο μεγάλη διαφορά (ΜΕΣΑ σε μια μίξη με τύμπανα, μπάσο και πλήκτρα) ανάμεσα στις δύο Τελε της φωτο; Θα άλλαζε τόσο αισθητά το άσΘμα; 1 Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου Δες αυτό πχ Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2 λεπτά πριν, Nekkon είπε Είναι ΑΝΑΓΚΑΙΟ όμως Νίκο; Σίγουρα είναι θεμιτό και επιθυμητό. Αλλά υπάρχει όντως τόσο μεγάλη διαφορά (ΜΕΣΑ σε μια μίξη με τύμπανα, μπάσο και πλήκτρα) ανάμεσα στις δύο Τελε της φωτο; Θα άλλαζε τόσο αισθητά το άσΘμα; ΤΕΡΑΤΩΔΗΣ γιατι η πρασινη φοραει flat wound χορδες (ποτε μην ηχογραφεις χωρις τουλαχιστον μια κιθαρα με φλατΣ) 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bathan Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 19 σελίδες και συνεχίζουμε @LK καλά τα κατάφερες, να δω σε πόσες θα καταλήξουμε σε συμπέρασμα Οχι άλλο κάρβουνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2 λεπτά πριν, bathan είπε 19 σελίδες και συνεχίζουμε @LK καλά τα κατάφερες, να δω σε πόσες θα καταλήξουμε σε συμπέρασμα Έχουν καταγραφεί πολλές απόψεις. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου Μόλις τώρα, bathan είπε 19 σελίδες και συνεχίζουμε @LK καλά τα κατάφερες, να δω σε πόσες θα καταλήξουμε σε συμπέρασμα Κατά την σελίδα 50 υπολογίζω ότι θα έρθει και το... "Και που λέτε... βρήκα αυτήν την κιθάρα σχεδόν τζάμπα... και είχα και μια άδεια θήκη που περίσσευε, κλπ...κλπ..." 2 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση