gkourmoul1 Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2 λεπτά πριν, John Goumis είπε Δεν είναι μόνο τα τάστα Γιώργο... Η φθορά σε όργανα και ενισχυτές που βγαίνουν καθημερινά έξω είναι γενική... Πάντως δύο κιθάρες που έκανα refret μέχρι στιγμής δεν έβαλα ατσάλινα.. Ταστα με nut έρχονται πρώτα σε φθορά. Saddles, γέφυρα και κάνα pot σε δεύτερο χρόνο, αλλά αυτά αργούν. Γιατι δεν εβαλες ατσάλινα? by the way, χθες παρέλαβα την Η1 με νέα ταστα, ατσάλινα φυσικά. att.KSxyLtV82gzHWC3lcUdDEyqqBLxA88aUo5yAgBIEjY4.mp4 7 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου Κοιτώντας πίσω σε ένα βάθος 36 ετών, και πιο πίσω, και βλέποντας τις κιθάρες μου, θυμάμαι μια -μια και πότε την πήρα και πόσο και με ποιά λεφτά (από ποια δουλειά). Δεν μετάνιωσα για καμία και είναι η ιστορία μου. Δεν ξέρω να παίζω, δεν με νοιάζει, δεν είμαι μουσικός, δεν με ενδιαφέρει να γίνω. Οι κιθάρες μου είμαι εγώ. 7 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 14 λεπτά πριν, LK είπε Οι κιθάρες μου είμαι εγώ. Υποκλίνομαι... Κάτι του στιλ "l'état c'est moi" αλλά με κιθάρες Έγραψες... 6 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, gkourmoul1 είπε by the way, χθες παρέλαβα την Η1 με νέα ταστα, ατσάλινα φυσικά «πάλι νέα κιθάρα», «η γυναίκα σου δε σε μάλωσε ακόμη?», «τι τη χρειάζεσαι τη νέα κιθάρα, αφού έχεις άλλες 15»;;; 2 Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 28 λεπτά πριν, Nekkon είπε «πάλι νέα κιθάρα», «η γυναίκα σου δε σε μάλωσε ακόμη?», «τι τη χρειάζεσαι τη νέα κιθάρα, αφού έχεις άλλες 15»;;; Το κόλπο είναι μαζί με τις κιθάρες να ανανεώνεις και τις γυναίκες 3 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου Μόλις τώρα, LK είπε Το κόλπο είναι μαζί με τις κιθάρες είναι να ανανεώνεις και τις γυναίκες Οοοοοχι, οοοοοχι, είπαμε μια και καλή και στα δύο Είναι πολύ πιο δύσκολο να βρεις μια και καλή γυναίκα παρά μια και καλή κιθάρα 1 Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, Nekkon είπε Οοοοοχι, οοοοοχι, είπαμε μια και καλή και στα δύο Είναι πολύ πιο δύσκολο να βρεις μια και καλή γυναίκα παρά μια και καλή κιθάρα Δεν θα επεκταθώ στο θέμα... 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 50 λεπτά πριν, LK είπε Το κόλπο είναι μαζί με τις κιθάρες να ανανεώνεις και τις γυναίκες Χμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ... (μακρόσυρτο) Δεν βλέπουμε καμία ανανέωση (κιθαρών) κ. συνήγορε. Συσσώρευση βλέπουμε ΥΓ: Ώστε πήγες να καλύψεις φωτογραφικά ένα μεταπτυχιακό... Μάλιστα... μάλιστα... Αλλά το FB είναι ρουφιάνος μέγιστος 2 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Χμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ... (μακρόσυρτο) Δεν βλέπουμε καμία ανανέωση (κιθαρών) κ. συνήγορε. Συσσώρευση βλέπουμε Για εμένα δεν ισχύουν αυτά. Εγώ είναι γεροντοκόρος. Απλά αντί για γάτες έχω κιθάρες 2 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, LK είπε Για εμένα δεν ισχύουν αυτά. Εγώ είναι γεροντοκόρος. Απλά αντί για γάτες έχω κιθάρες Ναι... καλά... Δες το ΥΓ από πάνω και να μεταφέρεις τα συγχαρητήρια μου 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση