KostasP Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 41 λεπτά πριν, Solitude είπε ...Για πες μας με τα σημερινά δεδομένα ποτε θα εχεις 1 χιλιαρικο για να παρεις την καλη κιθαρα; Η περιεγραψε μας πως το έκανες στις καλυτερες εποχες. Εκτος αν καθαριζουν η μαμα κι ο μπαμπας αλλα και παλι, σε ποιο δέντρο φυρτωνουν αυτά τα χιλιαρικα; Απαντώ εγώ ο μόνιμα χαμηλόμισθος. Υπομονή, αποταμίευση και δόσεις όπου είναι εφικτό. Τα 30€ ή 50€ τον μήνα στην άκρη θα σου πάρουν μία κιθάρα όταν μαζέψεις όλο το ποσό. Αν αρχίσεις να παίρνεις κιθάρες σε νεαρή ηλικία 3 - 4 ή και παραπάνω κιθάρες θα τις αποκτήσεις ώσπου να έρθεις στα τελευταία -άντα. Αν η απάντηση του οποιουδήποτε είναι δεν μπορώ να αποταμιεύσω, τότε αυτός δεν θα αγοράσει κιθάρα. Μακάρι οι καλές κιθάρες να κόστιζαν 50€ αλλά δυστυχώς κοστίζουν πολύ περισσότερο. Έμαθα από μικρός να βάζω προτεραιότητες και να εστιάζω σε αυτά που προτιμώ, δηλαδή να μην αγοράζω τα πάντα για να αποταμιεύσω γι' αυτό που πραγματικά θέλω. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σαμη Παραγκα Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 8 λεπτά πριν, KostasP είπε Απαντώ εγώ ο μόνιμα χαμηλόμισθος. Υπομονή, αποταμίευση και δόσεις όπου είναι εφικτό. Τα 30€ ή 50€ τον μήνα στην άκρη θα σου πάρουν μία κιθάρα όταν μαζέψεις όλο το ποσό. Αν αρχίσεις να παίρνεις κιθάρες σε νεαρή ηλικία 3 - 4 ή και παραπάνω κιθάρες θα τις αποκτήσεις ώσπου να έρθεις στα τελευταία -άντα. Αν η απάντηση του οποιουδήποτε είναι δεν μπορώ να αποταμιεύσω, τότε αυτός δεν θα αγοράσει κιθάρα. Μακάρι οι καλές κιθάρες να κόστιζαν 50€ αλλά δυστυχώς κοστίζουν πολύ περισσότερο. Έμαθα από μικρός να βάζω προτεραιότητες και να εστιάζω σε αυτά που προτιμώ, δηλαδή να μην αγοράζω τα πάντα για να αποταμιεύσω γι' αυτό που πραγματικά θέλω. Και για να συμπληρώσω, κάποιοι προτιμούν να τα τρώνε στο τζόγο, στα ταξίδια, στις γυναίκες, αυτοκίνητα κλπ Άλλοι γουστάρουν να πάρουν μια κιθαρίτσα επειδή τους φτιάχνει το κέφι 1 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 56 λεπτά πριν, Solitude είπε Εχεις αυτή τη στιγμή 1000 € για κιθάρα; Το κανω λιγο πιο ευκολο: είχες έστω πριν 5 χρονια 1000 € για κιθάρα; Ναι, και ναι. Έχω πολύ περισσότερα in fact και τα έχω βγάλει δουλεύοντας, ωσάν τον σκύλο,μόνος μου...(Α και όλα φορολογημενα μέχρι σεντς) Αν ειναι υποχρεωτική η φτώχεια απολογουμαι. Επεξεργασμένο 5 Οκτωβρίου από Superfunk 4 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Έκτορας Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου Ένας φίλος ( ο οποίος δουλεύει σαν σκυλί όλο το τον χρόνο και πολλα χρόνια τώρα), έφαγε ένα 4χιλιαρο για να πάρει τον γιο του να δουν Παναθηναϊκό F4. Λεφτά που έφυγαν μέσα σε δυο μέρες. (Δεν λέω ότι κακώς έκανε -πολύ καλά έκανε και το κατευχαριστήθηκε). Αλλοι πηγαίνουν μπουζούκια, άλλοι Μύκονο, άλλοι ταξίδια, άλλοι σπουδάζουν δυο παιδιά, άλλοι είναι ελεύθεροι κλπ. Άλλοι τα τρώνε σε τσιγάρα ή ποτά / εξόδους. Δεν κάνουμε κοινωνιολογική έρευνα εδώ. Ο καθένας τρώει όσα θέλει, όπου θέλει και μπορεί. Προσωπικά, έχω αποφασίσει, το διαθέσιμο εισόδημα μου την επόμενη 20-ετία, να πάει (πρωτίστως ) σε ταξίδια , και δευτερευόντως σε κάνα-δυο ακριβές κιθάρες. Αντε και κανένα πετάλι, ποτε-ποτε. Δεν βιάζομαι, ούτε μου περισσεύουν πολλά. Οπως έρθουν τα πράγματα. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου Προσωπικά εγώ στεναχωριέμαι, διότι ποτέ δεν ήμουν "της επίδειξης " (αν και θα μπορούσα και θα μπορούσα να επιδειξω πολλά πράγματα), απλά δεν με ενδιαφέρει,αν περνάω αυτήν την εικόνα. Ούτε θα απολογηθώ βέβαια αλλά ούτε και σκοπός μου είναι να προκαλέσω κάποιον. Εμένα μου αρέσει να βλέπω κιθάρες. Δεν με νοιάζει καν να είναι δικές μου Βλέπω φωτογραφίες, βλέπω videos...βλέπω γενικά 1 2 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου Μόλις τώρα, LK είπε Εμένα μου αρέσει να βλέπω κιθάρες. Δεν με νοιάζει καν να είναι δικές μου Δωσε μου τις τελευταιες δυο gibson, και θα σου κλείνω εισιτήρια να τις βλέπεις δυο φορες τον χρόνο, μεχρι να πάρεις σύνταξη. 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σπινθηροβόλος γάιδαρος Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 8 λεπτά πριν, LK είπε αλλά ούτε και σκοπός μου είναι να προκαλέσω κάποιον. Δώσε σε 2 διαφορετικά άτομα ακριβές κιθάρες και αυτοκίνητα. Ο ένας θα τα παρουσιάσει προκλητικά με στυλ κοιτάξτε πτωχοί τι έχω και ο άλλος με τρόπο που θα σου αρέσει και θα γουστάρεις. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου Παιδιά μη μπαίνετε σε απολογητικό,mood επειδή ένα μέλος μπήκε και μας χαρακτήρισε δηλώνοντας μας ταυτόχρονα με το χαρακτηρισμό που μας κόλλησε και τον πολιτικό του χώρο. Μετά αφού παρατηρήθηκε (πολύ ευγενικά) σύμφωνα με τους κανονισμούς το έστριψε δήθεν για το χαρακτηρισμό και έκανε ερώτηση λες και είμαστε υποχρεωμένοι να του δώσουμε το πόθεν έσχες μας. Δεν οφείλει κανένας απολογία σε κανέναν. Φορολογική δήλωση κάνουμε εκεί που πρέπει. Μερικά πράγματα δε χρειάζονται κανονισμοί στα fora. Μας τα μάθανε οι γονείς μας. 4 3 Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kanimothrios Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, gkourmoul1 είπε To εχω σκεφτεί πολλές φορές, όταν κάνω πχ ένα review για μια νεα κιθάρα, ότι μια μερίδα κόσμου θα το διαβάσει και πιθανόν να προκληθεί. Δε θεωρώ πως θα έπρεπε να περνάνε τέτοιες σκέψεις από το μυαλό σου. Είμαστε όλοι ενήλικες και αντιλαμβανόμαστε ότι κάποιοι έχουν μεγαλύτερη οικονομική άνεση από άλλους,πράγμα που άλλωστε συνέβαινε διαχρονικά στην κοινωνία. Αναλογιστείτε απλά ότι αν είχαμε γεννηθεί στην Ελλάδα μερικές δεκαετίες πιο πριν μπορεί να πεθαίναμε σαν το σκυλί στο αμπέλι σε βαλκανικούς, παγκόσμιους, εμφύλιο,κ.λ.π. Και εμείς μιλάμε για.....κιθάρες και για το αν χρειαζόμαστε στ' αλήθεια περισσότερες από 5 κιθάρες ή όχι Εκτιμήστε λοιπόν ότι εδώ μέσα μιλάμε συνήθως για προβλήματα πολυτελείας και μην μετατρέπετε κάθε άσχετο thread σε πολιτικό. Στην τελική βγάζει και μια μιζέρια και κλαψομουνίαση η όλη φάση που σε κάνει να μην θέλεις να διαβάζεις παρακάτω μόλις αρχίζουν τα γνωστά τροπάρια.. Επεξεργασμένο 5 Οκτωβρίου από Kanimothrios 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Kanimothrios είπε Δε θεωρώ πως θα έπρεπε να περνάνε τέτοιες σκέψεις από το μυαλό σου. Συμφωνώ, αλλά στο παρελθόν που ανέβαζα πολύ συχνά reviews, οι πρώτες σελίδες αναλώνονταν σε σχόλια τύπου «πάλι νέα κιθάρα», «η γυναίκα σου δε σε μάλωσε ακόμη?», «τι τη χρειάζεσαι τη νέα κιθάρα, αφού έχεις άλλες 15» κοκ Μετα από ένα σημείο σταμάτησα τα πολλά πολλά reviews διότι βαρεθηκα αυτο γεγονός. Επεξεργασμένο 5 Οκτωβρίου από gkourmoul1 4 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση