gkourmoul1 Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 5 λεπτά πριν, LK είπε Τα 50 ....σε λίγο βγαίνω στη σύνταξη 11 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε O LK πλησιάζει τα τις -άντα. Δεν τον προλαβαίνω 2 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Solitude Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 3 λεπτά πριν, Σπινθηροβόλος γάιδαρος είπε 30 κιθάρες των 200 ευρώ είναι 6 χιλιάρικα. Με 6 χιλιάρικα παίρνεις 6 καλές κιθάρες του χιλιάρικου και καλύπτεις όλη τη βασική γκάμα. Μη γραφετε σα ζαιοι ρε παιδια. Αυτα ειναι μαθηματικα που βρίσκουν εφαρμογή για εναν στους 10.000. Για πες μας με τα σημερινά δεδομένα ποτε θα εχεις 1 χιλιαρικο για να παρεις την καλη κιθαρα; Η περιεγραψε μας πως το έκανες στις καλυτερες εποχες. Εκτος αν καθαριζουν η μαμα κι ο μπαμπας αλλα και παλι, σε ποιο δέντρο φυρτωνουν αυτά τα χιλιαρικα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 10 λεπτά πριν, Σπινθηροβόλος γάιδαρος είπε 30 κιθάρες των 200 ευρώ είναι 6 χιλιάρικα. Με 6 χιλιάρικα παίρνεις 6 καλές κιθάρες του χιλιάρικου και καλύπτεις όλη τη βασική γκάμα. Συμφωνώ και επαυξάνω και είναι η μόνιμη επωδός μου στον κ. συνήγορο. 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Σπινθηροβόλος γάιδαρος Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Solitude είπε Μη γραφετε σα ζαιοι ρε παιδια. Αυτα ειναι μαθηματικα που βρίσκουν εφαρμογή για εναν στους 10.000. Για πες μας με τα σημερινά δεδομένα ποτε θα εχεις 1 χιλιαρικο για να παρεις την καλη κιθαρα; Η περιεγραψε μας πως το έκανες στις καλυτερες εποχες. Εκτος αν καθαριζουν η μαμα κι ο μπαμπας αλλα και παλι, σε ποιο δέντρο φυρτωνουν αυτά τα χιλιαρικα; Μην σκέφτεσαι σαν ζαίος και βάλε το μυαλό σου να δουλέψει και να κατανοήσει τι διαβάζει πριν απαντήσεις. Edit: επίσης καλό είναι πριν απαντήσεις σε κάτι να διαβάζεις τη συζήτηση απ' την αρχή για να καταλάβεις το point κάθε σχολίου Επεξεργασμένο 5 Οκτωβρίου από Σπινθηροβόλος γάιδαρος 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 8 λεπτά πριν, Solitude είπε Αυτα ειναι μαθηματικα που βρίσκουν εφαρμογή για εναν στους 10.000. Αν δεν παρατήρησες βρίσκεσαι σε ένα thread που ο OP θα μπορούσε να έχει μια ή δύο κιθάρες αυτής της περίπτωσης που θίχτηκε- αν δεν είχε πάρει κάποιες άλλες φυσικά. ΥΓ: Αφήστε πάραυτα του όποιους μαίους, φαίους, ταίους γιατί το λουκέτο θα πέσει σε χρόνο dt 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 9 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Αν δεν παρατήρησες βρίσκεσαι σε ένα thread που ο OP θα μπορούσε να έχει μια ή δύο κιθάρες αυτής της περίπτωσης που θίχτηκε- αν δεν είχε πάρει κάποιες άλλες φυσικά. ΥΓ: Αφήστε πάραυτα του όποιους μαίους, φαίους, ταίους γιατί το λουκέτο θα πέσει σε χρόνο dt Έχω αυτές που πρέπει (για τα γούστα μου) ως "ακριβές ". Μέχρι εκεί φτάνω. Τις άλλες αναγκαστικά φθηνές. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Solitude Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 13 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Συμφωνώ και επαυξάνω και είναι η μόνιμη επωδός μου στον κ. συνήγορο. Εχεις αυτή τη στιγμή 1000 € για κιθάρα; Το κανω λιγο πιο ευκολο: είχες έστω πριν 5 χρονια 1000 € για κιθάρα; Δεν το κανω κομματικό παιδιά, με δυο πολεμους στη γειτονια μας οποιοα κυβέρνηση και να ειχαμε στην ίδια μέγγενη θα ειχαμε πιαστει. Εγω ειμαι εδώ και 3-4 χρόνια ένα λογαριασμό πίσω σε όλες τις ΔΕΚΟ. Εσεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, Solitude είπε Εχεις αυτή τη στιγμή 1000 € για κιθάρα; Το κανω λιγο πιο ευκολο: είχες έστω πριν 5 χρονια 1000 € για κιθάρα; Δεν το κανω κομματικό παιδιά, με δυο πολεμους στη γειτονια μας οποιοα κυβέρνηση και να ειχαμε στην ίδια μέγγενη θα ειχαμε πιαστει. Εγω ειμαι εδώ και 3-4 χρόνια ένα λογαριασμό πίσω σε όλες τις ΔΕΚΟ. Εσεις; Βρε αγορίνα άπαντες, λιγότερο ή περισσότερο έχουμε τα θέματα της καθημερινότητας που μας απασχολούν. Όμως δεν είναι ακριβώς ο τόπος για να τα αναλύσουμε και σαφέστατα δεν κάνουμε αναφορές ή χαρακτηρισμούς με κομματικές χροιές - είναι άλλωστε και στους κανονισμούς. Σε παρακαλώ μην το συνεχίσεις. 5 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου OP Moderator Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου Σε καμία περίπτωση, όταν άνοιξα το νήμα, ή αλλά σχετικά με κιθάρες, το μυαλό μου δεν πήγε ούτε στο να Φλεξαρω ούτε να εγείρω αρνητικά συναισθήματα, ούτε επίδειξη κάνουμε έδω μέσα. Ενήλικες είμαστε...και μας αρέσουν οι κιθάρες. Αν κάποιον ενόχλησε αυτό, δεν ήταν πρόθεση μου ειλικρινά. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου To εχω σκεφτεί πολλές φορές, όταν κάνω πχ ένα review για μια νεα κιθάρα, ότι μια μερίδα κόσμου θα το διαβάσει και πιθανόν να προκληθεί. Αλλα σε φόρουμ για μουσική, μουσική τεχνολογία, και μουσικό εξοπλισμό βρισκόμαστε. Δηλαδή, εάν αύριο ανοίξει κάποιος θέμα "τι κιθάρα θα αγοράζατε με 3000 ευρω", τι θα έπρεπε να γίνει? Να τον κρεμάσει το μισό φόρουμ επειδή δεν έχει δυνατότητα να δωσει ούτε 300 ευρώ για κιθάρα? Οι εποχές που ζούμε είναι δύσκολες. Πάντα ήταν και πάντα θα είναι δύσκολες. Καθένας μας κάνει ο,τι καλύτερο μπορεί, βάσει των οικονομικών του. Ας σεβόμαστε τις οικονομική κατάσταση και τις επιλογές που κάνει ο δίπλα μας, χωρίς να προκαλούμε εντυπώσεις, διάτι δεν αρμόζει στο φόρουμ. 2 4 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση