Προς το περιεχόμενο

Πολλές Φθηνές ή μια ακριβή κιθάρα;

Η απάντηση από τον gkourmoul1,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 minute ago, Superfunk said:

Και τι σε νοιάζει; Όρθιος παίζεις;

σήμερα όχι

κάποτε όμως......  ?

σήμερα ακόμα και να απλώσεις το χέρι να τη σηκώσεις από τη βάση το σκέφτεσαι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 λεπτά πριν, Superfunk είπε

Δεν υπάρχουν δύσκολοπαίκτες κιθάρες, υπάρχουν μόνο κακοσεταρισμενες κιθαρες

Έχω ακούσει ότι οι πρώτες Les Paul ήταν πολύ δυσκολόπαικτα όργανα. Άσχετο γιατί λογικά εννοείς τις σημερινές κιθάρες, αλλά πολύ ενδιαφέρον αυτό που λέει ο τύπος στο 3:44 του οβίνδεο

Never give up! 

7 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε

ότι θα πέσω από κάποιο από τα σύννεφα

Mέχρι στιγμής είσαι ασφαλής από αυτά που λέει αλλά τους δικηγόρους δεν είναι να τους εμπιστεύεσαι 😄

• Χαχα 1

• Moderator
6 λεπτά πριν, LK είπε

Απαντήθηκε και αυτό 😆

Το είδα λίγο μετά.

24 λεπτά πριν, LK είπε

Δεν μπορώ να έχω μόνο μια κιθάρα. 

Βαριέμαι. 

Εδώ Βαριέμαι με 23😆

Αφιερωμένο λοιπόν το ακόλουθο, με την "υποσημείωση" ότι όπου ακούς "γυναίκες" θα το αντικαθιστάς με κιθάρες 😄

• Χαχα 1

all this has happened before and will happen again

26 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε

Ναι, εσύ. Λέγε.image.gif.40dd8e7fe20b959fb31330ed6d968ddc.gif

Προσωπικά λαμβάνω υπόψη μου την αξία μεταπώλησης σε διάφορα πράγματα όπως μηχανάκια και φωτογραφικούς φακούς, πράγματα που αγοράζω καθαρά για να τα χρησιμοποιώ, όχι για συλλογή... Και οι κιθάρες είναι ίσως η μόνη αγορά που μπορεί να πάρω τα λεφτά μου πίσω.. Δεν χρειάζεται να είναι ακριβή, η φτηνές έχουν συνήθως λιγότερη χασούρα αλλά μπορεί και να βγεις και κερδισμένος αν τα προσέχεις και τα έχεις σε καλή κατάσταση. Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι αυτό άκυρο, ίσως το βλέπεις έτσι γιατί τα ηλεκτρονικά όργανα με τα οποία ασχολείσαι (όπως όλα τα ηλεκτρονικά είδη) βάζουν μέσα σολαρια... δεν είναι όμως όλα τα πράγματα το ίδιο

kavagio for strings

2 λεπτά πριν, Άγιος είπε

Προσωπικά λαμβάνω υπόψη μου την αξία μεταπώλησης σε διάφορα πράγματα όπως μηχανάκια και φωτογραφικούς φακούς, πράγματα που αγοράζω καθαρά για να τα χρησιμοποιώ, όχι για συλλογή... Και οι κιθάρες είναι ίσως η μόνη αγορά που μπορεί να πάρω τα λεφτά μου πίσω.. Δεν χρειάζεται να είναι ακριβή, η φτηνές έχουν συνήθως λιγότερη χασούρα αλλά μπορεί και να βγεις και κερδισμένος αν τα προσέχεις και τα έχεις σε καλή κατάσταση. Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι αυτό άκυρο, ίσως το βλέπεις έτσι γιατί τα ηλεκτρονικά όργανα με τα οποία ασχολείσαι (όπως όλα τα ηλεκτρονικά είδη) βάζουν μέσα σολαρια... δεν είναι όμως όλα τα πράγματα το ίδιο

Δηλαδή ρε συ Simon, όταν ξεφυλλίζεις τις σελίδες του Thomannn για να βρεις να αγοράσεις κιθάρα/πετάλια/ενισχυτή/whatever, σκέφτεσαι "γαμάτη κιθάρα αυτή και σε καλή τιμή, αλλά απορρίπτεται γιατί την κόβω να μην έχει καλή αξία μεταπώλησης"? Το ίδιο κάνεις και για άλλες συσκευές? Τα ψυγείο/κουζίνα/πλυντήριο/καναπέ/tv/ηλ. σκούπα/αμάξι κλπ έτσι τα αγόρασες, με τη σκέψη πόσο θα πιάσουν μετά από κάποια χρόνια αν σου τη βιδώσει να τα πουλήσεις? Δηλαδή έχεις απορρίψει κάποια συσκευή που να σου αρέσει για κάποια άλλη που σου αρέσει λιγότερο, αλλά που μελλοντικά θα έχει καλύτερη αξία μεταπώλησης?

Αν Ναι, να το κοιτάξεις ASAP.😎

Specs talks, M🐮🐮gs walks

• Moderator
11 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε

Το είδα λίγο μετά.

Αφιερωμένο λοιπόν το ακόλουθο, με την "υποσημείωση" ότι όπου ακούς "γυναίκες" θα το αντικαθιστάς με κιθάρες 😄

Γυναίκες πλέον δεν θέλω καμία.

Περνάω την πιο μισογυνιστικη φάση της ζωής μου 😆

• Χαχα 1

• Moderator
1 λεπτό πριν, LK είπε

Γυναίκες πλέον δεν θέλω καμία.

Περνάω την πιο μισογυνιστικη φάση της ζωής μου 😆

Εεεε και συ... είπα, όπου ακούς γυναίκες το αντικαθιστάς με κιθάρες.  Πρέπει να γράψουμε δηλαδή ένα ειδικό και επί τούτου άσ(θ)μα για την περίπτωση σου. 😄

Να κάνουμε μια διασκευή... κάτι... I can't get enough guitars κλπ  

• Χαχα 1

• Moderator
6 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε

γιατί την κόβω να μην έχει καλή αξία μεταπώλησης"?

Ως παράγων η αξία μεταπώλησης σε κάποιες αγορές κούτσουρων παίζει ρόλο και σε κάποιες άλλες όχι.

Αν πας να πάρεις μια starter guitar δεν μπαίνει ποτέ ως factor. Όμως... αν για παράδειγμα πας να σκάσεις έναν περίδρομο χρήμα και είσαι ανάμεσα σε μια που θα στην φτιάξει ένας luthier και μια που φέρει το Χ brand name "μαγνήτη", εδώ θέλει σκέψη. 

Αν φτιάξεις ένα σούπερ / ντούπερ όργανο για τα γούστα σου και αποφασίσεις ότι θα το "παντρευτείς" όλα καλά. Αν όμως θα πας να το πουλήσεις... χμμμ...  Εκεί το Χ brand name "μαγνήτης" θα σου φέρει σαφέστατα καλύτερα έσοδα. 😉

• Moderator
8 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε

Ως παράγων η αξία μεταπώλησης σε κάποιες αγορές κούτσουρων παίζει ρόλο και σε κάποιες άλλες όχι.

Αν πας να πάρεις μια starter guitar δεν μπαίνει ποτέ ως factor. Όμως... αν για παράδειγμα πας να σκάσεις έναν περίδρομο χρήμα και είσαι ανάμεσα σε μια που θα στην φτιάξει ένας luthier και μια που φέρει το Χ brand name "μαγνήτη", εδώ θέλει σκέψη. 

Αν φτιάξεις ένα σούπερ / ντούπερ όργανο για τα γούστα σου και αποφασίσεις ότι θα το "παντρευτείς" όλα καλά. Αν όμως θα πας να το πουλήσεις... χμμμ...  Εκεί το Χ brand name "μαγνήτης" θα σου φέρει σαφέστατα καλύτερα έσοδα. 😉

Συμφωνώ σε αυτά. 

Επίσης να προσθέσω ότι θεωρώ πως ακόμα και τα upgrades , ρίχνουν την αξία ενός οργάνου, αφού το απομακρύνουν από το originality του.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου